İçeriğe Yönlendir

Trakyalı 3, Beyaz Melek..

Misafir

Recommended Posts

Sani Gerşon

Abi senin arabada hız sabitleyici var mıydı? Tesisat hazır olması lazım. Direksiyon ve düğme eklenmesi ile çalışır hale geliyor diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Abi senin arabada hız sabitleyici var mıydı? Tesisat hazır olması lazım. Direksiyon ve düğme eklenmesi ile çalışır hale geliyor diye biliyorum.

Hız sabitleyici var.Direksiyonda değil. Düşünmüşler lan nereye koysak daha komik olur demişler, fitez ile el freni arasına koymuşler. İlk sayfada resmi var :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hız sabitleyici var.Direksiyonda değil. Düşünmüşler lan nereye koysak daha komik olur demişler, fitez ile el freni arasına koymuşler. İlk sayfada resmi var :)

Direksiyondan kontrolü, oradan aktif deaktif olayı var :)

İyi, sevindim olmasına bari. Onu koymuşlar yani :p

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

sani benimde aklımda :D var nasil halledebilirz :D gösterge yeri felan hazır tusa bakacağım yerine

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

sani benimde aklımda :D var nasil halledebilirz :D gösterge yeri felan hazır tusa bakacağım yerine

Senin araç için tesisat yok bildiğim kadarı ile. Bir bakayım ama umutlanmamak iyi.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Senin araç için tesisat yok bildiğim kadarı ile. Bir bakayım ama umutlanmamak iyi.

Sani park sensoru hatti bilehazir arabada o da hazir diye umud ediyorum
Yorum bağlantısı

Var Sanicim var.. Olmayan bir şeyimiz yok şükür. Hil holderdan tut, amortisörlü kaputa, orj. gündüz farından, hareket sonrası kendinden kitlenen kapılara kadar ne ararsan koymuşlar en boş Clio ya. Hemde 40 binlik araca. Düşenebiliyor musun?  :p  :biggrin:

Direksiyonda da var abi.. Dont merak.  :p

a16bed281b7ddf66c4a8b703a4a96181.jpg

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bluetooth lu teyp bile varmis. Ben şok, ben iptal [emoji14]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...

Cuma günü detaylı temizliği yapıldı. Sonrasında dün Astonish marka motor temizleyici ile motora giriştim. Mis gibi, piril piril oldu. Cidden ışıldadı. İlk fotodan görebilirsiniz. :sunny::biggrin::D

aefb3a6468be189c44471a4a62c2eb7b.jpg

8973e365e57142a7c9c26e8918bf9b0a.jpg

Bu arada fındık motordan bir tane daha alıp koyabilirim kaput içine. 150 Hp güç üretmiş olurum. :D

66e247d005582a9c7b30bfdf63dbe276.jpg

0fad26ce6da26e41e6f264624ad6577d.jpg

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Cuma günü detaylı temizliği yapıldı. Sonrasında dün Astonish marka motor temizleyici ile motora giriştim. Mis gibi, piril piril oldu. Cidden ışıldadı. İlk fotodan görebilirsiniz. :sunny::biggrin::D

Bu arada fındık motordan bir tane daha alıp koyabilirim kaput içine. 150 Hp güç üretmiş olurum. :D

Ne motoru, kaputta motor mu varmış?

:nazar:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Ne güsel adamlar kaput içine bagaj koysunla diye boşluklar yapmışlar, motoru nereye koymuşlarkine ki kardeş?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Ne güsel adamlar kaput içine bagaj koysunla diye boşluklar yapmışlar, motoru nereye koymuşlarkine ki kardeş?

Adamlar düşünmüş.. ;) Tırt Fort değil tabi.  ;)  :p Valla bende bulamadım abi motoru. Ama araştırınca aşağıdaki motörden (V12) her tekerde bağımsız birer tane var. 

gXLaA3.jpg

Yorum bağlantısı

Kerem bu arabanın arka koltuğuna şimdiye kadar oturmadığın için tebrik ediyorum (nerden biliyorsun dersen; oraya bir girersen seni ancak itfaiye veya AFAD yardımıyla çıkarabiliriz, o durum da zaten ulusal haber olur, oradan biliyorum) . Sana tavsiyem sakın oturma, bak bizim milletin sakın yapma denileni ısrarla yapmak gibi bir alışkanlığı vardır. Sen yapma! Sağlığını düşün, canını düşün, bizleri düşün yapma! :yes:  ;)

Yorum bağlantısı

Kerem bu arabanın arka koltuğuna şimdiye kadar oturmadığın için tebrik ediyorum (nerden biliyorsun dersen; oraya bir girersen seni ancak itfaiye veya AFAD yardımıyla çıkarabiliriz, o durum da zaten ulusal haber olur, oradan biliyorum) . Sana tavsiyem sakın oturma, bak bizim milletin sakın yapma denileni ısrarla yapmak gibi bir alışkanlığı vardır. Sen yapma! Sağlığını düşün, canını düşün, bizleri düşün yapma! :yes:  ;)

Beni düşündüğün için sağol abi. Özellikle Punto nun arka koltuğuna oturucam ben..  ;)  :seytan:  :danger:  :spiteful:

Yorum bağlantısı

Beni düşündüğün için sağol abi. Özellikle Punto nun arka koltuğuna oturucam ben..  ;)  :seytan:  :danger:  :spiteful:

Yakışır. :good1:

Yorum bağlantısı

Öyledir Fiat, insanın aklında kalır. :yes:  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Öyledir Fiat, insanın aklında kalır. :yes:  :biggrin:

Kim kimin aklını alacak.. Bekleyip göreceğiz.  ;)   :seytan:

Jant jant jant  :fiuw:

O projeden feragat ettim. Tam 3 defa hemde.  :)

Yorum bağlantısı

O projeden feragat ettim. Tam 3 defa hemde.  :)

satıp 17 inçli bişi alacaksın demekki o da olur güzeeel  :)  :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...