Misafir 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 neme lazım abi,1.2 zaten,yokuşta falan durup yağmuru temizlemek gerekmesin di mi ama Cümlelere büyük harfle başlıyoruz, virgülden sonra bir boşluk bırakıyoruz ve cümle bitimini bir noktalama işareti (./ ?/ ! gibi) ile tamamlıyoruz.. Bu son uyarım. Devamı halinde süresiz uzak... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Nisan 2016 Paylaş 27 Nisan 2016 Cümlelere büyük harfle başlıyoruz, virgülden sonra bir boşluk bırakıyoruz ve cümle bitimini bir noktalama işareti (./ ?/ ! gibi) ile tamamlıyoruz.. Bu son uyarım. Devamı halinde süresiz uzak... Peki beyfendi. Yazdim bunu. Bildigim seyleri tekrarladiginiz icin tesekkur ederim.Paragrafa baslarken birsey yapmiyor muyuz peki? Yorum bağlantısı
Misafir 27 Nisan 2016 Paylaş 27 Nisan 2016 Peki beyfendi. Yazdim bunu. Bildigim seyleri tekrarladiginiz icin tesekkur ederim. Paragrafa baslarken birsey yapmiyor muyuz peki? Öncelikle şu klavye dilinizi Türkçe ye bir çevirin hele.. Sonra konuşalım diğer detayları. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Nisan 2016 Paylaş 27 Nisan 2016 Zr53 ardından ilk yağmurumuz sonrası boncuk stayla.. Bu tip kelimelerde kullanmamak lazım stayla ne demek Türkçe klavye ile mi yazıldı Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Nisan 2016 Paylaş 27 Nisan 2016 Öncelikle şu klavye dilinizi Türkçe ye bir çevirin hele.. Sonra konuşalım diğer detayları. Telefonumda Türkçe karakter için fazladan çaba göstermem lazım. Enerjimi işime saklamak için mecbur kalıyorum. Bu tip kelimelerde kullanmamak lazım stayla ne demek Türkçe klavye ile mi yazıldı -de ayrı olacaktı. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Nisan 2016 Paylaş 27 Nisan 2016 Telefonumda Türkçe karakter için fazladan çaba göstermem lazım. Enerjimi işime saklamak için mecbur kalıyorum. -de ayrı olacaktı. Abi şurada sana destek çıkalım dedik ama güvendiğimiz dağlara kar yağdı Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Nisan 2016 Paylaş 27 Nisan 2016 Abi şurada sana destek çıkalım dedik ama güvendiğimiz dağlara kar yağdı Farkındaysan desteğini gördüm ve mesajı önce beğendim. Kerem insanı benden önce davranmasın diye ben yazdım. O yazsa çok acımasız olabilirdi. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Nisan 2016 Paylaş 27 Nisan 2016 Farkındaysan desteğini gördüm ve mesajı önce beğendim. Kerem insanı benden önce davranmasın diye ben yazdım. O yazsa çok acımasız olabilirdi. Bende destemiği desteklediğini gördüm ve beğendim, ama Kerem beyciğim önce yada sonra illaki bir kelam eder Yorum bağlantısı
Misafir 27 Nisan 2016 Paylaş 27 Nisan 2016 Bu tip kelimelerde kullanmamak lazım stayla ne demek Türkçe klavye ile mi yazıldı "Stayla" yöresel bir kelime olup, halk arasında "sitil, tarz" anlamına gelmektedir. Bkz. KDK. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Nisan 2016 Paylaş 27 Nisan 2016 "Stayla" yöresel bir kelime olup, halk arasında "sitil, tarz" anlamına gelmektedir. Bkz. KDK. Hangi yöre acaba? İç Anadolu mu yoksa Trakya mı? -mu ve -mı soru eklerini ayrı yazdım dikkat edersen Yorum bağlantısı
Misafir 27 Nisan 2016 Paylaş 27 Nisan 2016 Peki beyfendi. Yazdim bunu. Bildigim seyleri tekrarladiginiz icin tesekkur ederim. Paragrafa baslarken birsey yapmiyor muyuz peki? Resmen savaş sebebi bu abi,Kerem çok ağır gitmiş [emoji23] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 araba yok. foto var ?!? arabda da lazım 5 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 App yok plakalik var ?!? App lazım Beh arkadaş.. Ne App miş yahu. Yaptırmam ben App Mapp.. En fazla çerçeveyi söker atarım. Oem ciyiz biz. araba yok. foto var ?!? arabda da lazım Kral Çıplak ı bilirsin abi? Hah işte. Herkeş göremiyor arabayı. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Hey masallahhh boncuklari kessss ))) yağmur yagdiginda direk arabaya bak metrekareye ne kadar yağmur düşmüş aninda ogren , güneşli havalarda geç karşısına saçları tara Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Hey masallahhh boncuklari kessss :)) yağmur yagdiginda direk arabaya bak metrekareye ne kadar yağmur düşmüş aninda ogren , güneşli havalarda geç karşısına saçları tara Sağol kardeşim.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Sağol kardeşim.. Ne demek, lafı mı olur Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Şirket otoparkı heralde, araçlar hep beyaz, gri Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Şirket otoparkı heralde, araçlar hep beyaz, gri Rent A Plastics otoparkı.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 A2 hmm. Motosiklet ehliyeti. Arabanın motoru da motosiklet hacmi kadar. Subliminal mesaj Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 A2 hmm. Motosiklet ehliyeti. Arabanın motoru da motosiklet hacmi kadar. Subliminal mesaj Arkada da audi A7 için özel yer yapmışlar, sınıfına göre ayırıyorlar demek Yorum bağlantısı
Recommended Posts