İçeriğe Yönlendir

Trakyalı 3, Beyaz Melek..

Misafir

Recommended Posts

Eray Alicikoğlu

Ayaz ın 0-100 ü daha iyiymiş cliodan diyolar  :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bana yetiyor şükür. Ufak araç. Hanım için ideal. İhtiyaç fazlası tüketim toplumuna üye olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Çevreyi düşünen, çocuklarımızın mirasına minimum zarar vermeye çalışan, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma gayesinde ve hedefinde olan bir birey olmaya çaba gösteriyorum..  :flowers:

Ondan mı arabanın yüzde 60 ı naylon?

Kaç asırda kayboluyor bilin mi? 

Cevap ver?

Yorum bağlantısı
Misafir

Bana yetiyor şükür. Ufak araç. Hanım için ideal. İhtiyaç fazlası tüketim toplumuna üye olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Çevreyi düşünen, çocuklarımızın mirasına minimum zarar vermeye çalışan, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma gayesinde ve hedefinde olan bir birey olmaya çaba gösteriyorum.. :flowers:

Tecrübelisiniz sanırım küçük bey. Mantık dahilinde ileri fikirlerinizi almak isterim? :flowers:

Ne zaman istersen ara beni [emoji41]

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Çirkin laa bu araba.

Kazasız belasız güle güle kullan Kerem. :nazar:

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy
(düzenlendi)

Bana yetiyor şükür. Ufak araç. Hanım için ideal. İhtiyaç fazlası tüketim toplumuna üye olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Çevreyi düşünen, çocuklarımızın mirasına minimum zarar vermeye çalışan, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma gayesinde ve hedefinde olan bir birey olmaya çaba gösteriyorum..  :flowers:

kim ne derse desin   :flowers:  :bravo:

tarihinde Serhat ipeksoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Nasiol Zr53 uyguladım. 3 saatten fazla sürdü. Ama sonuç güzel oldu. 1 şişe ile 4 defa uygulama yapılabiliyormuş. Ama acemilik 1 defayı bile zor yettirdim. [emoji16] Şuan sere serpe yatıyorum. Pert im çıktı tabiri caizse. [emoji28] [emoji28] Aracı yıkattığım yer 1600 tl dedi seramik kaplamaya. [emoji15] [emoji33] Artık 1 yıl kafam rahat. [emoji106]

d30a3203fdb43948b6e8764104b9209f.jpg

2baabafc98c7c8112f670d4d1a919277.jpg

cb53eb98b68689bf5390e90ccffcf0ed.jpg

eee3ba7c9ac4ba5f7fcdbb987cc03428.jpg

4d435831c11f21c3bc4d2507b805c4eb.jpg

15e33753ed385d703b777827b1f4efa4.jpg

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bana yazdığında 3 kat Attın sandım, tek kat o kadar fayans kaplama naylonda çökme yapmasın [emoji1]

Yorum bağlantısı

yarın geliyorum.ama benimki bu kadar uzun sürmesin :)

Ah be abim. İlaç kalmadı. Bitirdim minnak Clio da koca şişeyi valla.. Yoksa dükkan senin. [emoji6] [emoji16]

Bana yazdığında 3 kat Attın sandım, tek kat o kadar fayans kaplama naylonda çökme yapmasın [emoji1]

Clio granit kaplama oldu. [emoji23] [emoji23] Desteğin için çok teşekkürler kardeşim. Sağolasın.. [emoji106] [emoji8]
Yorum bağlantısı

1.2 motor o kadar kaplamayı çeker mi? Taş gelince geri sekip taş atan kamyonun camını kırıyormuş ve kaputta çizik olmuyormuş doğru mu? Ayaz babam böyle fayans döşemeyi nerden öğrendi diye sordu mu?

Plakalık mı o??

Yorum bağlantısı

Kerem,kaç kalori yaktın onu de hele [emoji23]

Delikanlı adam sabah yaktığını akşam telafi eder.kerem affetmezzz[emoji91]
Yorum bağlantısı

Kaç Kilo verdin ?

200 gr [emoji12]

1.2 motor o kadar kaplamayı çeker mi? Taş gelince geri sekip taş atan kamyonun camını kırıyormuş ve kaputta çizik olmuyormuş doğru mu? Ayaz babam böyle fayans döşemeyi nerden öğrendi diye sordu mu?

Plakalık mı o??

Hahaha.. [emoji19] [emoji19] [emoji8]

Kerem,kaç kalori yaktın onu de hele [emoji23]

Kalori ile işim olmaz.. [emoji12] [emoji16]
Yorum bağlantısı

Delikanlı adam sabah yaktığını akşam telafi eder.kerem affetmezzz[emoji91]

Puhahaha [emoji23]

200 gr [emoji12]

Hahaha.. [emoji19] [emoji19] [emoji8]

Kalori ile işim olmaz.. [emoji12] [emoji16]

Tahir çok kızacak [emoji23]

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Abi haftaya showroom cilası atıcam benim araca uygun olduğunda şu seramiği banada yapalım. sen bana tarif edersin ben çalışırım  :) arada birde çayını yudumlarsın :D

Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar

Nasiol Zr53 uyguladım. 3 saatten fazla sürdü. Ama sonuç güzel oldu. 1 şişe ile 4 defa uygulama yapılabiliyormuş. Ama acemilik 1 defayı bile zor yettirdim. [emoji16] Şuan sere serpe yatıyorum. Pert im çıktı tabiri caizse. [emoji28] [emoji28] Aracı yıkattığım yer 1600 tl dedi seramik kaplamaya. [emoji15] [emoji33] Artık 1 yıl kafam rahat. [emoji106]

...

Maşallah pırıl pırıl parlıyor benimde acil c max ı elden gecirmem lazım. Kerem ben maşallah dedim ama sen yine de 3 İhlas Felak ve Nas surelerini oku [emoji1] [emoji1] [emoji1]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Maaşallah abi çok güzel olmuş güle güle kullan, benim de aklımda olan bir uygulama zaten bu ZR53. Bu arada bunlaara lpg takınca kendi otomatik benzin üretmeye başlıyormuş :D :D

Yorum bağlantısı

Abi haftaya showroom cilası atıcam benim araca uygun olduğunda şu seramiği banada yapalım. sen bana tarif edersin ben çalışırım  :) arada birde çayını yudumlarsın : D

Zararlı çıkarsın ama hallederiz Tuna. ;)  Sen alet ve ekipmanları tam et. Yanında 5 kilo bal hazırla. ;) Malum bende ne ilaç ne bal kalmadı. Kuruttum, son kapıya zor yettirdim valla..  :D

Maşallah pırıl pırıl parlıyor benimde acil c max ı elden gecirmem lazım. Kerem ben maşallah dedim ama sen yine de 3 İhlas Felak ve Nas surelerini oku [emoji 1] [emoji 1] [emoji 1]

Aman abimm. Maşallah maşallah.  :nazar:  :fiuw:  :D

Maaşallah abi çok güzel olmuş güle güle kullan, benim de aklımda olan bir uygulama zaten bu ZR53. Bu arada bunlaara lpg takınca kendi otomatik benzin üretmeye başlıyormuş : D : D

Sağol Bilgehan.. Valla hafta sonu uzun yol yaptım. Trafik kısmını saymazsak ortalama tüketimi 5,5 litreye kadar düşürdüm. Birazdan karma değerleri atarım.  :)

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Zararlı çıkarsın ama hallederiz Tuna. ;)  Sen alet ve ekipmanları tam et. Yanında 5 kilo bal hazırla. ;) Malum bende ne ilaç ne bal kalmadı. Kuruttum, son kapıya zor yettirdim valla..  :D

Aman abimm. Maşallah maşallah.  :nazar:  :fiuw:  :D

Sağol Bilgehan.. Valla hafta sonu uzun yol yaptım. Trafik kısmını saymazsak ortalama tüketimi 5,5 litreye kadar düşürdüm. Birazdan karma değerleri atarım.  :)

Atma! Düşün bakalım 5,5 lt yaktı dedin diye mi atma dedim,karma değerleri atma mı dedim :p

+haftasonu hangi araçla uzun yol yapmak istersiniz?

a) clio

- B

Yorum bağlantısı

Atma! Düşün bakalım 5,5 lt yaktı dedin diye mi atma dedim,karma değerleri atma mı dedim :p

+haftasonu hangi araçla uzun yol yapmak istersiniz?

a) clio

- B

:D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Kerem hayırlı olsun kardeşim.O fiyatlara en güzel tercihi yapmışsın.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...