Misafir 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Güzel olmuş. Tabi orjinal camı toros camı gibi olunca böyle dokunuşlar şart oluyor Renocunun halinden renocu anlar demişler [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Hafta sonu köye gittik.. Gezdik, eğlendik, oynadık.. Havanın güzel olmasını da fayda bilip detay iç dış temizliğe giriştim.. Cuma günü de Ayaz ın canavarı temizlik ve bakım sonrası yollara, pardon araziye vurduk.. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Ayaz'ın araba da şekilmiş yani Şekildir.. Plaka bile adamın adına özel. Çok uğraştım, çok koşturdum o plakayı alabilmek için.. Sonunda başardım. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://m.youtube.com/watch%3Fv%3D7RakqQ_6wLw&ved=0ahUKEwjEmczqw_TLAhWJd5oKHdPvBfoQ3ywIHzAB&usg=AFQjCNFaJRAZ3ICbhrhI87XNft3cFDXaeg&sig2=X6twvRWcbFPWsr6Gb-Rcag Nedense hep bu sarki aklima geliyor bu konuyu gorunce Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Şekildir.. Plaka bile adamın adına özel. Çok uğraştım, çok koşturdum o plakayı alabilmek için.. Sonunda başardım. Plakası isme özel valla beyfendinin ama senin plakaya bak bide tırt... 59 PM falan filan Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 maaşallah.Ayaza da trakyalıya da.beyaz da yakışıyo be Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://m.youtube.com/watch%3Fv%3D7RakqQ_6wLw&ved=0ahUKEwjEmczqw_TLAhWJd5oKHdPvBfoQ3ywIHzAB&usg=AFQjCNFaJRAZ3ICbhrhI87XNft3cFDXaeg&sig2=X6twvRWcbFPWsr6Gb-Rcag Nedense hep bu sarki aklima geliyor bu konuyu gorunce Şarkıyı açamasam da güzeldir herhalde İsmail hocam.. Plakası isme özel valla beyfendinin ama senin plakaya bak bide tırt... 59 PM falan filan Tüm mal varlığımı Ayaz ın plaka için harcadım. Bana para yetmedi.. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Şarkıyı açamasam da güzeldir herhalde İsmail hocam.. Tüm mal varlığımı Ayaz ın plaka için harcadım. Bana para yetmedi.. maşallah şarkı: rafet el roman - bir melek diliyorum ve bi rap şarkı karışımı (hiç sevmediğim müzik türü) Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 App plaka ve plakalık iptali şart. İlk fırsatta kısmetse yapmıycam abi.. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 maşallah şarkı: rafet el roman - bir melek diliyorum ve bi rap şarkı karışımı (hiç sevmediğim müzik türü) Evet rep halini ben de sevmiyorum .eski hali daha iyiydi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 App plaka ve plakalık iptali şart. bence en doğrusu şoför iptali ,plakalık dursa da olur. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 bence en doğrusu şoför iptali ,plakalık dursa da olur. Sen yapmışsın abi.. Nasıl? Faydalı oldu mu? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Sen yapmışsın abi.. Nasıl? Faydalı oldu mu? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Bari plakalıklardan kurtul abi ya Ayrı bir wazap gurubunda anlaşmalı mı yazışıyonuz Sani? Tamam tamam. Baskılar bizi yıldırdı. İlk fırsatta bakıcam. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Filmler yakışmış.Çok hoş olmuş.Kazasız belasız İnşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Filmler yakışmış.Çok hoş olmuş.Kazasız belasız İnşallah. Sağol kardeşim. Amin.. Arka tarafta aydınlatma var mı bu arabada? Bagajda var. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Sağol kardeşim. Amin.. Bagajda var. ayrı bagajı var mıydı bunun zaten arabanın tamamı bagaj kadar Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 İlk fırsatta kısmetse yapmıycam abi.. Naylona yapışmıyormuş zaten yapma evet [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 ayrı bagajı var mıydı bunun zaten arabanın tamamı bagaj kadar Bana yetiyor şükür. Ufak araç. Hanım için ideal. İhtiyaç fazlası tüketim toplumuna üye olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Çevreyi düşünen, çocuklarımızın mirasına minimum zarar vermeye çalışan, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma gayesinde ve hedefinde olan bir birey olmaya çaba gösteriyorum.. Naylona yapışmıyormuş zaten yapma evet [emoji23] Tecrübelisiniz sanırım küçük bey. Mantık dahilinde ileri fikirlerinizi almak isterim? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Bana yetiyor şükür. Ufak araç. Hanım için ideal. İhtiyaç fazlası tüketim toplumuna üye olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Çevreyi düşünen, çocuklarımızın mirasına minimum zarar vermeye çalışan, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma gayesinde ve hedefinde olan bir birey olmaya çaba gösteriyorum.. .... Kısaca "bunu alırken yaptık bir hata,dönemiyoz" diyosun yani Yorum bağlantısı
Recommended Posts