İçeriğe Yönlendir

Trakyalı 3, Beyaz Melek..

Misafir

Recommended Posts

Rıfat Hasar

Geçmiş olsun Kerem aracın tatlısını unuttun artık kurban kesmen lazım [emoji4]

Yorum bağlantısı
Misafir

Geçmiş olsun Kerem aracın tatlısını unuttun artık kurban kesmen lazım [emoji4]

Sağolasın abim.. Ancak tatlısını unutmadım. Geçen ay İstanbul a gelmiştim. Bir buluşma yaptık. Orada bol bol yendi aracın tatlısı.  ;) Sen kaçırmışsın..  :) Aşağıda bakabilirsin.  ;)

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/279095-istanbul-ekibi-bu-akşam-mehmet-kaya-misafirimiz-fetih-cafedeyiz/?p=2879930

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/279095-istanbul-ekibi-bu-akşam-mehmet-kaya-misafirimiz-fetih-cafedeyiz/?p=2880134

Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar

Kaçırmışım seyahatteydim o tarihte akabinde emminin memlekete gittim 3000 km bir tur yaptım yoğunluk olunca konuları kaçırıyoruz

Yorum bağlantısı
Misafir

Kaçırmışım seyahatteydim o tarihte akabinde emminin memlekete gittim 3000 km bir tur yaptım yoğunluk olunca konuları kaçırıyoruz

İstediğin tatlı olsun abim. Her daim beklerim.  :flowers:

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

geçmiş olsun kerem. en büyük kazanız böyle olsun. rötuş kalemiyle bile hallolur bunlar.

BP6mjD.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

geçmiş olsun kerem. en büyük kazanız böyle olsun. rötuş kalemiyle bile hallolur bunlar.

[emoji23] [emoji23] [emoji23]

Fotografi ilk gordugumde bir an eyvah [emoji33] dedim ama,sonra cok guldum [emoji1]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

:sandalye: İyi güldüm valla sabah sabah.. :bravo:

Yok be abim. Aslında önem vermem böyle çizik mizik şeylere. Neticede alıp sokakta bıraktığımız malımız. En azından biz yapalım, ne olduğunu bilelim. Canlar sağolsun yeterki. ;):flowers:

Bu arada 3 farklı renk rötuş boyalarımızda hazır.. :fiuw::blush::D

ac22aff890b6d8cde3091d9c0173f3e8.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Rötuş boyasını uyguladım. Tam ral rengi olmadığından biraz fark etti tonda. Ama hiç yoktan iyidir. Foto çekemedim o an. :)

5518049b7c3ae5b3c740ddc417164542.jpg

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

o an foto çekemediysen,anadolu yakasından çekilmiş bu fotoğrafı neden koydun ki :unsure2:

bununla mı bakıcaz (hubble teleskobu) rütuşları görnek için :angry:

2ykhz6a.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

o an foto çekemediysen,anadolu yakasından çekilmiş bu fotoğrafı neden koydun ki :unsure2:

bununla mı bakıcaz (hubble teleskobu) rütuşları görnek için :angry:

2ykhz6a.jpg

Hemen baltala zaten abi.. Hem habıl mambıl bilmezik biz. Gagıl ert en iyisin.  ;)  :p Eskisine nazaran iyi oldu ama çokta hoş olmadı gibi..  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Rötuş boyasını uyguladım. Tam ral rengi olmadığından biraz fark etti tonda. Ama hiç yoktan iyidir. Foto çekemedim o an. :)

Evet arabayı görebiliyoruz foto gayet net  :D

tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

hatta öndeki focusu daha net görüyoruz.objektife daha yakın olduğundan odaklama o kısma olmuş :fotocek:  :durbunlu:

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

geçmiş olsun kerem ral rengini anlamadım ama; :blush:

bence fark bayaa etmiş, sende komple boyamışın. yenge de artık daha rahat sürer aracı hem sürtse de hiç bişey belli olmaz.  :crazy:  :fiuw:

g8ZJL2.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

geçmiş olsun kerem ral rengini anlamadım ama; :blush:

bence fark bayaa etmiş, sende komple boyamışın. yenge de artık daha rahat sürer aracı hem sürtse de hiç bişey belli olmaz.  :crazy:  :fiuw:

:D  :bravo:  :good1: Tam üzerine basmışsın abi..  :D  Ral dan kasıt, aracın kendi orjinal renk kodu. 

Yorum bağlantısı
Misafir

Ortak.

Sağına soluna led takalım.

Eyvallah ortak. Takalım, beklerim yakın zamanda. Ben anlamam bu işlerden fazla. [emoji6] [emoji2]

Dün cam film işini hallettim. [emoji41] 2 numara. 5 yıl garantili.

9143fb5fe2944d8ecced4323e1a83a25.jpg

7e4aa592bc9c0018a79f0b102254e4df.jpg

015fee31c5365ee8b2d6b482000a65b9.jpg

14b46f1618971cddd9991de37db84068.jpg

bbaa67c4433e177a0e439cd02c880523.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Eyvallah ortak. Takalım, beklerim yakın zamanda. Ben anlamam bu işlerden fazla. [emoji6] [emoji2]

Dün cam film işini hallettim. [emoji41] 2 numara. 5 yıl garantili.

Hayırlı olsun beyaza cam filmi süper oluyor.

bu arada Oğlan gene ateş ediyor.

İşin var senin bununla[emoji6] [emoji1] [emoji1]

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Çok güzel olmuş keremim doğru seçim ve uygulama mis mis  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir

Güzel olmuş. Tabi orjinal camı toros camı gibi olunca böyle dokunuşlar şart oluyor :p

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

güle güle kullan abi görünüşü bile çok farkediyo filmli aracın  ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

...

Tuna, arkadaşın konusunu kirletmeyelim dedim.  :) Buradan birkaç şey daha sorayım hazır seni yakalamışken. MEsela diyelim R Nav aldık. Klima kontrol düğmeleri ve üfleme çıkışları da değişecek mi bu durumda? Manuel klima ile uyum sağlıyor mu bu çerçeve? (Aşağıda 10 Tl ye satılıyor çerçeve)

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-renault-clio-4-navigasyon-ekrani-cerceve-orjinal-sifir-682600809-275621173/detay?favorite=true

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...