Rıfat Hasar 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 Geçmiş olsun Kerem aracın tatlısını unuttun artık kurban kesmen lazım [emoji4] Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 Geçmiş olsun Kerem aracın tatlısını unuttun artık kurban kesmen lazım [emoji4] Sağolasın abim.. Ancak tatlısını unutmadım. Geçen ay İstanbul a gelmiştim. Bir buluşma yaptık. Orada bol bol yendi aracın tatlısı. Sen kaçırmışsın.. Aşağıda bakabilirsin. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/279095-istanbul-ekibi-bu-akşam-mehmet-kaya-misafirimiz-fetih-cafedeyiz/?p=2879930 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/279095-istanbul-ekibi-bu-akşam-mehmet-kaya-misafirimiz-fetih-cafedeyiz/?p=2880134 Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 Kaçırmışım seyahatteydim o tarihte akabinde emminin memlekete gittim 3000 km bir tur yaptım yoğunluk olunca konuları kaçırıyoruz Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 Kaçırmışım seyahatteydim o tarihte akabinde emminin memlekete gittim 3000 km bir tur yaptım yoğunluk olunca konuları kaçırıyoruz İstediğin tatlı olsun abim. Her daim beklerim. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 4 Mart 2016 Paylaş 4 Mart 2016 geçmiş olsun kerem. en büyük kazanız böyle olsun. rötuş kalemiyle bile hallolur bunlar. 6 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mart 2016 Paylaş 4 Mart 2016 geçmiş olsun kerem. en büyük kazanız böyle olsun. rötuş kalemiyle bile hallolur bunlar. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Fotografi ilk gordugumde bir an eyvah [emoji33] dedim ama,sonra cok guldum [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2016 Paylaş 4 Mart 2016 geçmiş olsun kerem. en büyük kazanız böyle olsun. rötuş kalemiyle bile hallolur bunlar. İyi güldüm valla sabah sabah.. Yok be abim. Aslında önem vermem böyle çizik mizik şeylere. Neticede alıp sokakta bıraktığımız malımız. En azından biz yapalım, ne olduğunu bilelim. Canlar sağolsun yeterki. Bu arada 3 farklı renk rötuş boyalarımızda hazır.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Rötuş boyasını uyguladım. Tam ral rengi olmadığından biraz fark etti tonda. Ama hiç yoktan iyidir. Foto çekemedim o an. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 o an foto çekemediysen,anadolu yakasından çekilmiş bu fotoğrafı neden koydun ki bununla mı bakıcaz (hubble teleskobu) rütuşları görnek için 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 o an foto çekemediysen,anadolu yakasından çekilmiş bu fotoğrafı neden koydun ki bununla mı bakıcaz (hubble teleskobu) rütuşları görnek için Hemen baltala zaten abi.. Hem habıl mambıl bilmezik biz. Gagıl ert en iyisin. Eskisine nazaran iyi oldu ama çokta hoş olmadı gibi.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 (düzenlendi) Rötuş boyasını uyguladım. Tam ral rengi olmadığından biraz fark etti tonda. Ama hiç yoktan iyidir. Foto çekemedim o an. Evet arabayı görebiliyoruz foto gayet net 7 Mart 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 hatta öndeki focusu daha net görüyoruz.objektife daha yakın olduğundan odaklama o kısma olmuş Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 geçmiş olsun kerem ral rengini anlamadım ama; Rötuş boyasını uyguladım. Tam ral rengi olmadığından biraz fark etti tonda. Ama hiç yoktan iyidir. Foto çekemedim o an. bence fark bayaa etmiş, sende komple boyamışın. yenge de artık daha rahat sürer aracı hem sürtse de hiç bişey belli olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 geçmiş olsun kerem ral rengini anlamadım ama; bence fark bayaa etmiş, sende komple boyamışın. yenge de artık daha rahat sürer aracı hem sürtse de hiç bişey belli olmaz. Tam üzerine basmışsın abi.. Ral dan kasıt, aracın kendi orjinal renk kodu. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Ortak. Sağına soluna led takalım. Eyvallah ortak. Takalım, beklerim yakın zamanda. Ben anlamam bu işlerden fazla. [emoji6] [emoji2] Dün cam film işini hallettim. [emoji41] 2 numara. 5 yıl garantili. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Eyvallah ortak. Takalım, beklerim yakın zamanda. Ben anlamam bu işlerden fazla. [emoji6] [emoji2] Dün cam film işini hallettim. [emoji41] 2 numara. 5 yıl garantili. Hayırlı olsun beyaza cam filmi süper oluyor. bu arada Oğlan gene ateş ediyor. İşin var senin bununla[emoji6] [emoji1] [emoji1] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Çok güzel olmuş keremim doğru seçim ve uygulama mis mis Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 Abi çok hoş olmuş kesen e bereket güle güle kullan Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 Güzel olmuş. Tabi orjinal camı toros camı gibi olunca böyle dokunuşlar şart oluyor Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 güle güle kullan abi görünüşü bile çok farkediyo filmli aracın Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 ... Tuna, arkadaşın konusunu kirletmeyelim dedim. Buradan birkaç şey daha sorayım hazır seni yakalamışken. MEsela diyelim R Nav aldık. Klima kontrol düğmeleri ve üfleme çıkışları da değişecek mi bu durumda? Manuel klima ile uyum sağlıyor mu bu çerçeve? (Aşağıda 10 Tl ye satılıyor çerçeve) http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-renault-clio-4-navigasyon-ekrani-cerceve-orjinal-sifir-682600809-275621173/detay?favorite=true Yorum bağlantısı
Recommended Posts