İçeriğe Yönlendir

Trakyalı 3, Beyaz Melek..

Misafir

Recommended Posts

Eee araba gitmeyecek mi, hangi motorla yapacak bunları?

Fındık motorla abi.. Patpat motor var. Bağaja ondan koycam. Onlan klima çalıştırcam.. :crazy:

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Abi klima açıyorum. Araç ısınana kadar kademeyi 4. seviyeye (max) tutuyorum. Araç ısınınca (ön camlar açılında) kademeyi 1 yada 2 ye alıyorum. Sonrasında buğulanma oluyor arka yan camlarda. 4 e alınca önlerinde açılmalar oluyor ama o fan sesi sürekli çekilmiyor. Araç içi ısındıktan sonra buğulanma olmaması lazım diye düşünüyorum.

araç içi normal ısıya gelince ve klima açıkken olmaması lazım.bilemedim ben bu işi.iç sirkülasyon kapalı tabi?

Yorum bağlantısı

İç dolaşımı kapatıyor olabilirmisin ?

Yok abi. Kapatmıyorum. Ha buğulanma öyle aşırı değil. Hafif. İyice arkalara doğru.

Yorum bağlantısı

Yok abi. Kapatmıyorum. Ha buğulanma öyle aşırı değil. Hafif. İyice arkalara doğru.

İç dolaşım kapalı olacak. Yoksa buğulanma önlenemez.

Yorum bağlantısı

İç dolaşım kapalı olacak. Yoksa buğulanma önlenemez.

Pardon abi, anlam karmaşası oldu. Düğme yanmıyor. Yani kapalı konumda. Dışarıdan hava alımı sürekli açık. Ben kötü kokulu yada aşırı tozlu bölgeler harici hiç kullanmam o düğmeyi. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Abi benim arabada da kalabalık olduğunda arka camlar buğulanıyor. Normal bir durum.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Abi benim arabada da kalabalık olduğunda arka camlar buğulanıyor. Normal bir durum.

4 yetişkin için normal ama 2 yetişkin 1 çocuk için bence buğu olmamalı.

Yorum bağlantısı

3 yetişkin 1 çocuk abi. Ben 2 kişilik soluyorum.  ;)  :p

Araç ufak olduğundan normal olabilir Sani. Ama olmayaydı iyiydi.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ben 2 yetişkinle ne buğular gördüm :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

ülen bende geç düştü jeton :D :D :D:crazy: :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Çok Titanik seyrediyon sen Saniciğim..  ;)  :D

ülen bende geç düştü jeton :D :D :crazy: :crazy:

Biz çekerdek aileyiz abi..  :p

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören
(düzenlendi)

Abi klima açıyorum. Araç ısınana kadar kademeyi 4. seviyeye (max) tutuyorum. Araç ısınınca (ön camlar açılında) kademeyi 1 yada 2 ye alıyorum. Sonrasında buğulanma oluyor arka yan camlarda. 4 e alınca önlerinde açılmalar oluyor ama o fan sesi sürekli çekilmiyor. Araç içi ısındıktan sonra buğulanma olmaması lazım diye düşünüyorum.

Abi sağ ve sol cam tarafındaki ön havalandırmaları camlara bakacak şekilde açılı ayarla arkaya kadar gidiyor o şekilde camdan seke seke :D ben o şekil çözmüştüm buğulanmayı . tavan lambasında ızgaralı bir delik var zırıltı ordan geliyordu bende gerçi 18bin kmde  zırıldamayan yeri yoktu özellikle km gösterge şapkası zırıldar konsola yapışık olmadığı için 

tarihinde Tuna İşgören tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Abi bu arada araban hayırlı olsun . Aman dikkat et yaz sıcağında güneş altında fazla tutma çamurluklar erimesin :tongue::biggrin:

Yorum bağlantısı

Abi bu arada araban hayırlı olsun . Aman dikkat et yaz sıcağında güneş altında fazla tutma çamurluklar erimesin :tongue::biggrin:

Seninde yeni araban hayırlısı olsun kardeşim.  ;)

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Seninde yeni araban hayırlısı olsun kardeşim.  ;)

Teşekkür ederim abim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...