Misafir 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Dolma kalem.. [emoji12] Parmağımla yazdım. [emoji16] Parmağımla arkadaşımın arabasının tozlu kaputunun üzerine çok güzel yazı yazıp kaputunu çizmişliğim vardır yardımcı olabiliirim nazarı cıksın dersen Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Dolma kalem.. [emoji12] Parmağımla yazdım. [emoji16] Ben buna hayırlı olsun yazmışmıydım. Neyse kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 fctr 206 ne ya ? pöjo foruma mı geldik? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 (düzenlendi) fctr 206 ne ya ? pöjo foruma mı geldik? 18 Ocak 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Dolma kalem.. [emoji12] Parmağımla yazdım. [emoji16] Belli [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 fctr 206 ne ya ? pöjo foruma mı geldik? Dikkatli bakarsa Pctr yazıyor zaten abi.. Yaşlılık zor iş vesselam.. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Ne oluyor şimdi karda arabanın fotoğrafını çekince? Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Ne oluyor şimdi karda arabanın fotoğrafını çekince? Burada söylenmez. ÖM attım.. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Keremcim biraz geç oldu ama hayırlı, uğurlu olsun. Allah kaza, bela vermesin. Güzel günlerde kullanın inşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Keremcim biraz geç oldu ama hayırlı, uğurlu olsun. Allah kaza, bela vermesin. Güzel günlerde kullanın inşallah. Amin abicim. Sağolasın. [emoji2] Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 21 Ocak 2016 Paylaş 21 Ocak 2016 Şiddetli tipi başladı... ön cam bana şunu hatırlattı Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ocak 2016 Paylaş 21 Ocak 2016 ön cam bana şunu hatırlattı Gerçekten sanki göz çizilmiş gibi. Hiç dikkat etmemiştim. Akşam iş dönüşü, alelaceler, o tipide çektim fotoğrafı. Gündüz çocuklar oynamış olabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ocak 2016 Paylaş 21 Ocak 2016 Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, çok güzel Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ocak 2016 Paylaş 21 Ocak 2016 Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, çok güzel Eyvallah kardeşim, sağolasın.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Dün bir baktım önümde gidiyor aha dedim Kerem [emoji1] ama plakanın devamına bakınca vay be dedim [emoji17] Yorum bağlantısı
Misafir 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Dün bir baktım önümde gidiyor aha dedim Kerem [emoji1] ama plakanın devamına bakınca vay be dedim [emoji17] Mersin de bir Trakyalı.. Durdurup selam ileteydin abi. Bu dizel zati.. Bide bende krom çıta var bagaj üzerinde. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2016 Paylaş 22 Şubat 2016 Evet, 3 ayın ve 1800 km nin sonundaki yakıt tüketim verileri ve kullanım izlenimlerim aşağıdaki şekilde gerçekleşti arkadaşlar. Araç 100-110 km sabit hızda 6 litre tüketim standart. Çok defa uzun yolda denedim. Şehir içi ortalama 14-17 km hız ile 8 litre tüketim standart. Karma 7 litre oluyor şuan. Rodajı dört gözle bekliyorum. Değişim (düşüm) olacak mı merak içindeyim. Agresif kullanıma gelmeyen araç. Alırken bunu göze alarak almıştım. Ani hızlanma yada gaz tepkimesi sıfıra yakın diyebilirim. Trim sesi olarak sadece şoför emniyet kemeri yükseklik ayar mekanizması aldığımdan beri bozuk yolda zırıldıyor. Anlamadığım garip bir şekilde 127-128 km/h ta çok garip bir zırıltı yapıyor araç. Nereden geliyor bulamadım ama 126 km de yada 129 km de yok. Sadece 127-128 km ye geçişte yada 128-127 km ye düşüşte çıkıyor bu zırıltı. Yüksek bir zırıltı sesi.. Çok enteresan. Defalarca denedim. Sürekli yapıyor. Bunlar dışında 120 km ye kadar rüzgar sesi yada herhangi bir başka trim sesi henüz araçta mevcut değil. Fırsat bulup servise gidemedim daha. Motorunun dizel gibi gürültülü çalıştığını söylemiştim. Ama sanırım normal bir ses. 4 silindir olmasına rağmen ufak motor olması kaynaklı birkaç yerde daha okumuştum. Ford lardaki gibi cam suyu/ silecek durumu tezat. Cam suyuna bastığınızda önce silecek çalışıyor. Ardından cam suyu geliyor. Silecekler çabuk gidecek gibi. Yağışlı havalarda ön silecek çalışıyorsa, geri vitese takıldığından arka silecek otomatik olarak çalışıyor. Güzel bir özellik. Süspansiyon oldukça başarılı gibi. Sert kasis yada çukurlardan çok hissettirmeden geçiyor. Herhangi bir ses yada vuruntu henüz yok. Kalorifer biraz yetersiz gibi geldi bana. Araçta ben, hanım ve Ayaz varken yağışlı ve 5 derece altındaki havalarda arka camlar buğulanıyor. Tekken problem yok. Arka yolcular için ayak havalandırma kanalı var. + bir özellik. Kol dayama olmaması büyük eksiklik. İhtiyacı çok fazla hissediliyor. En kısa zamanda düşündüğüm projelerden. Gece far aydınlatması bi holojene göre çok başarılı. Hiç rahatsız etmiyor ve görüş mesafesi oldukça yüksek. Arka tavan aydınlatması olmaması şimdiye kadarki en büyük problemim oldu.. Ufak bass/yak led lambalarla şimdilik işimi gördüm. İleride orjinal birşeyler yapabilirim belki. Yakın zamanda cam filmi planım var. Şimdilik izlenimlerim bu kadar.. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2016 Paylaş 22 Şubat 2016 Güzel, ne zaman satılır. Anaktar sağlam mı? Daha doğrusu bir anaktar var mı? Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2016 Paylaş 22 Şubat 2016 Güzel, ne zaman satılır. Anaktar sağlam mı? Daha doğrusu bir anaktar var mı? Her an satılabilir abi.. Her ışıklarda durdurup durdurup soruyorlar. Her ne kadar herkeşe "satılık değil kardeşim!" desem de.. Bir an tak edebilir ve her an satılabilir.. Anaktar nedir? Yenir mi? Son araçlarım da böyle bir özellik yoktu. Unuttum ne demek olduğunu. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Şubat 2016 Paylaş 22 Şubat 2016 Kerem arka cam buğulanıyor demişsin,klima açmıyor musun bu gibi durumlarda.klima ile kaloriferi bir arada kullanırsan sorun olmaz? Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2016 Paylaş 22 Şubat 2016 Kerem arka cam buğulanıyor demişsin,klima açmıyor musun bu gibi durumlarda.klima ile kaloriferi bir arada kullanırsan sorun olmaz? Eee araba gitmeyecek mi, hangi motorla yapacak bunları? Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2016 Paylaş 22 Şubat 2016 Kerem arka cam buğulanıyor demişsin,klima açmıyor musun bu gibi durumlarda.klima ile kaloriferi bir arada kullanırsan sorun olmaz? Abi klima açıyorum. Araç ısınana kadar kademeyi 4. seviyeye (max) tutuyorum. Araç ısınınca (ön camlar açılında) kademeyi 1 yada 2 ye alıyorum. Sonrasında buğulanma oluyor arka yan camlarda. 4 e alınca önlerinde açılmalar oluyor ama o fan sesi sürekli çekilmiyor. Araç içi ısındıktan sonra buğulanma olmaması lazım diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Şubat 2016 Paylaş 22 Şubat 2016 Abi klima açıyorum. Araç ısınana kadar kademeyi 4. seviyeye (max) tutuyorum. Araç ısınınca (ön camlar açılında) kademeyi 1 yada 2 ye alıyorum. Sonrasında buğulanma oluyor arka yan camlarda. 4 e alınca önlerinde açılmalar oluyor ama o fan sesi sürekli çekilmiyor. Araç içi ısındıktan sonra buğulanma olmaması lazım diye düşünüyorum. İç dolaşımı kapatıyor olabilirmisin ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts