İçeriğe Yönlendir

Trakyalı 3, Beyaz Melek..

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Eco tuşu basılı ise ondan geçmiyordur 130u :)

Hayırlı olsun.

Eyvallah Oğuz hocam. Bak oda hiç aklıma gelmemişti. Ekranda Eco açık mı değil mi henüz göremediğimden anlayamıyorum pek..  :good1:

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Eyvallah Oğuz hocam. Bak oda hiç aklıma gelmemişti. Ekranda Eco açık mı değil mi henüz göremediğimden anlayamıyorum pek..  :good1:

sen iyi bak vardır eco uyarısı,hatta keko uyarısı bilem vardır.keklediklerine koyuyolar o tuşu :blush:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

sen iyi bak vardır eco uyarısı,hatta keko uyarısı bilem vardır.keklediklerine koyuyolar o tuşu :blush:

:angry:  :D Kızamıyorum bile artık..  :D  :D

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

:angry:  :D Kızamıyorum bile artık..  :D  :D

ama bak seviyorum.hani öyle yazdım ama,meşazın sonuna mahcup sımayli koydum bak :)  i löve fransız cars

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

ama bak seviyorum.hani öyle yazdım ama,meşazın sonuna mahcup sımayli koydum bak :)  i löve fransız cars

Neyse ki tuşa para vermedim.  ;) İnsan sevdiğini ...  :air_kiss:

Yorum bağlantısı
Misafir

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.. Çok çok daha iyileri, güzelleri sizlerin olsun inşallah.. :flowers: Gerçekten laylon da olsa sıfır sıfırmış. :)

Satış danışmanı değil. Lütfen. Satış Müdür. ;) [emoji14]

Müdür daha çok şey ister ama...
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Kocaman bir maşallah :nazar:  Kerem kardeşim. ALLAH kaza bela vermesin  iyi günlerde güle güle kullan.

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Sağol kardeşim.. Yapıcaz bi organizasyon ama iş güç, hastalık, havalar vs fırsat bulamadım bir türlü..  :)

Bu arada Bipper ın paspasları bende.  ;)

Hayırlısı abi. 

Bipper ın paspasları bende derken.  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlısı abi. 

Bipper ın paspasları bende derken.  :unsure2:

Neresini anlamadın? Bipper ın paspasları bende işte.  ;)  :p Geçenlerde dolapları karıştırırken eski Bipper ın orj. halı paspaslarını buldum. Hakan abin söyleyecekti. Dememiş demek. Aklı başka yerlere çalışıyor şu aralar, ondan demekki..  ;)  :D

Kocaman bir maşallah :nazar:  Kerem kardeşim. ALLAH kaza bela vermesin  iyi günlerde güle güle kullan.

Teşekkürler abicim.  :flowers:

Abim geç gördüm hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah

Eyvallah kardeşim. Amin.  :flowers:

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Abi ben de geç gördüm hayırlı olsun, dışı çok güzel, içindeki naylon kısımlara güzel dokunuşlar gerekiyor gibi.

Güle güle kullanın. Kaputuna beton, tekerine daş değmesin. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi ben de geç gördüm hayırlı olsun, dışı çok güzel, içindeki naylon kısımlara güzel dokunuşlar gerekiyor gibi.

Güle güle kullanın. Kaputuna beton, tekerine daş değmesin. :)

:D Eyvallah kardeşim. Sağolasın. Allah razı olsun. 2011 de Bipper komple mantolama harcı olmuştu, geçen Sedici de komple beton. Sanırım çekiyorum.  :D

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Neresini anlamadın? Bipper ın paspasları bende işte.  ;)  :p Geçenlerde dolapları karıştırırken eski Bipper ın orj. halı paspaslarını buldum. Hakan abin söyleyecekti. Dememiş demek. Aklı başka yerlere çalışıyor şu aralar, ondan demekki..  ;)  :D

Teşekkürler abicim.  

Eyvallah kardeşim. Amin. 

Ooo :D

Ön sol Bipper logolu ise tadından yenmez :D İşte bahane çıktı trakya ya gelip köfte sucuk gömmeye :D hahah. 

Söylemedi valla yeni haberim oldu. Aklı nerelerde acaba :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Ooo :D

Ön sol Bipper logolu ise tadından yenmez :D İşte bahane çıktı trakya ya gelip köfte sucuk gömmeye :D hahah. 

Söylemedi valla yeni haberim oldu. Aklı nerelerde acaba :D

Aynen. Bipper logolu. Oem diyoruz.  ;)

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Aynen. Bipper logolu. Oem diyoruz.  ;)

Bendeki topuk bölümü delinmişti , attım gitti.  Çakma paspasla kullanıyorum,  oem candır :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Maşallah Keremciğim. :nazar:

Sağol abiciğim.  :flowers: Bi dizel Focus değerlerinin yakınından bile geçemesekte, bununla avunuyoruz işte.  :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Sağol abiciğim.  :flowers: Bi dizel Focus değerlerinin yakınından bile geçemesekte, bununla avunuyoruz işte.  :)

Bazen avunmakta iyidir  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Kerem abim güle güle bin :) Allah kaza bela göstermesin :nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir

Kerem abim güle güle bin :) Allah kaza bela göstermesin :nazar:

Sağol kardeşim.. Amin inşallah.
Yorum bağlantısı
Emre Ünal2

Kazasız, belasız keyifli sürüşler. Burnuma şerbetli tatlı kokusu geldi sanki[emoji3]

Yorum bağlantısı
Misafir

Kazasız, belasız keyifli sürüşler. Burnuma şerbetli tatlı kokusu geldi sanki[emoji3]

Sağolasın abim.. Pek yakında bi şerbet kokusu planım var.  ;) Beklerim..  :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...