Misafir 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Eco tuşu basılı ise ondan geçmiyordur 130u Hayırlı olsun. Eyvallah Oğuz hocam. Bak oda hiç aklıma gelmemişti. Ekranda Eco açık mı değil mi henüz göremediğimden anlayamıyorum pek.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Eyvallah Oğuz hocam. Bak oda hiç aklıma gelmemişti. Ekranda Eco açık mı değil mi henüz göremediğimden anlayamıyorum pek.. sen iyi bak vardır eco uyarısı,hatta keko uyarısı bilem vardır.keklediklerine koyuyolar o tuşu 2 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 sen iyi bak vardır eco uyarısı,hatta keko uyarısı bilem vardır.keklediklerine koyuyolar o tuşu Kızamıyorum bile artık.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Kızamıyorum bile artık.. ama bak seviyorum.hani öyle yazdım ama,meşazın sonuna mahcup sımayli koydum bak i löve fransız cars 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 ama bak seviyorum.hani öyle yazdım ama,meşazın sonuna mahcup sımayli koydum bak i löve fransız cars Neyse ki tuşa para vermedim. İnsan sevdiğini ... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.. Çok çok daha iyileri, güzelleri sizlerin olsun inşallah.. Gerçekten laylon da olsa sıfır sıfırmış. Satış danışmanı değil. Lütfen. Satış Müdür. [emoji14] Müdür daha çok şey ister ama... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 (düzenlendi) Kocaman bir maşallah Kerem kardeşim. ALLAH kaza bela vermesin iyi günlerde güle güle kullan. 4 Ocak 2016 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Safak Acar 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Sağol kardeşim.. Yapıcaz bi organizasyon ama iş güç, hastalık, havalar vs fırsat bulamadım bir türlü.. Bu arada Bipper ın paspasları bende. Hayırlısı abi. Bipper ın paspasları bende derken. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Abim geç gördüm hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Hayırlısı abi. Bipper ın paspasları bende derken. Neresini anlamadın? Bipper ın paspasları bende işte. Geçenlerde dolapları karıştırırken eski Bipper ın orj. halı paspaslarını buldum. Hakan abin söyleyecekti. Dememiş demek. Aklı başka yerlere çalışıyor şu aralar, ondan demekki.. Kocaman bir maşallah Kerem kardeşim. ALLAH kaza bela vermesin iyi günlerde güle güle kullan. Teşekkürler abicim. Abim geç gördüm hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah Eyvallah kardeşim. Amin. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Abi ben de geç gördüm hayırlı olsun, dışı çok güzel, içindeki naylon kısımlara güzel dokunuşlar gerekiyor gibi. Güle güle kullanın. Kaputuna beton, tekerine daş değmesin. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Abi ben de geç gördüm hayırlı olsun, dışı çok güzel, içindeki naylon kısımlara güzel dokunuşlar gerekiyor gibi. Güle güle kullanın. Kaputuna beton, tekerine daş değmesin. Eyvallah kardeşim. Sağolasın. Allah razı olsun. 2011 de Bipper komple mantolama harcı olmuştu, geçen Sedici de komple beton. Sanırım çekiyorum. Yorum bağlantısı
Safak Acar 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Neresini anlamadın? Bipper ın paspasları bende işte. Geçenlerde dolapları karıştırırken eski Bipper ın orj. halı paspaslarını buldum. Hakan abin söyleyecekti. Dememiş demek. Aklı başka yerlere çalışıyor şu aralar, ondan demekki.. Teşekkürler abicim. Eyvallah kardeşim. Amin. Ooo Ön sol Bipper logolu ise tadından yenmez İşte bahane çıktı trakya ya gelip köfte sucuk gömmeye hahah. Söylemedi valla yeni haberim oldu. Aklı nerelerde acaba Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Ooo Ön sol Bipper logolu ise tadından yenmez İşte bahane çıktı trakya ya gelip köfte sucuk gömmeye hahah. Söylemedi valla yeni haberim oldu. Aklı nerelerde acaba Aynen. Bipper logolu. Oem diyoruz. Yorum bağlantısı
Safak Acar 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Aynen. Bipper logolu. Oem diyoruz. Bendeki topuk bölümü delinmişti , attım gitti. Çakma paspasla kullanıyorum, oem candır Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Maşallah Keremciğim. Sağol abiciğim. Bi dizel Focus değerlerinin yakınından bile geçemesekte, bununla avunuyoruz işte. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Sağol abiciğim. Bi dizel Focus değerlerinin yakınından bile geçemesekte, bununla avunuyoruz işte. Bazen avunmakta iyidir Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Kerem abim güle güle bin Allah kaza bela göstermesin Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Kerem abim güle güle bin Allah kaza bela göstermesin Sağol kardeşim.. Amin inşallah. Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Kazasız, belasız keyifli sürüşler. Burnuma şerbetli tatlı kokusu geldi sanki[emoji3] Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Kazasız, belasız keyifli sürüşler. Burnuma şerbetli tatlı kokusu geldi sanki[emoji3] Sağolasın abim.. Pek yakında bi şerbet kokusu planım var. Beklerim.. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Yazıyı ne ile yazdın ?Dolma kalem.. [emoji12] Parmağımla yazdım. [emoji16] Yorum bağlantısı
Recommended Posts