İçeriğe Yönlendir

Trakyalı 3, Beyaz Melek..

Misafir

Recommended Posts

Çok güzel olmuş,birde ilerde durumun olursa 17 lik clio jantı alırsan Kerem tadından yenmez  :)

Eyvallah Doğuş. İlerisi baya karanlık jant için şu durumda..  :) Kısmet bakalım. 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

lülü lülü lülü  lülü,kaçın apaçiler geliyor :D:p

yok len yok,apaçi değilsin.valla çok yakışmış :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

lülü lülü lülü  lülü,kaçın apaçiler geliyor :D:p

yok len yok,apaçi değilsin.valla çok yakışmış :flowers:

Adamlar bunları orjinal aksesuar olarak üst versiyonlarda fabrika çıkışı takıyor abi..  ;)  :p  :D Sağolasın.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Adamlar bunları orjinal aksesuar olarak üst versiyonlarda fabrika çıkışı takıyor abi..  ;)  :p  :D Sağolasın.

biliyorum toprağım bilmez miyim.çok yakışmış eline sağlık.

Olmamış begenmedim yakından görmek lazım

zaten yakından bakıyosun da ehtiyarlıktan göremiyosun bence.yakın gözlüklerini tak sen :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Kerem hayırlı olsun, arabanın iki tane plakası mı var? Bir tanesi 06 galiba. :unsure2:

Yapıştırda görek.

Alt tarafı naylon işte,abartmayalım lütfen. :D

Hmmm, demek altı da naylon. ;)

Sani'ciğim, 1 adedini sana hedaye gönderebilirim.  Lakin eller selbes yoksa çok kullanışlı değil. Ben yedek anahtar için kullanıcam birini. Sürekli kullandığım kılıfsız olacak. Şöyle ki, kartı kılıfla yerine sokamıyorsun. Kılıf silikon olduğundan çıkartıp takması çaba gerektiriyor, anaktarda (kart) laylon olduğundan elimde kalacak hissi uyandı.  İster ben hediye edeyim kargo senden, ister aşağıdaki linkten beleş kargo ile sen kendi al.   

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/renault-4-tuslu-silikon-anahtar-kilifi-196485491

Anaktarla uğraşmadan duramıyorsun değil mi. :yes: Alıştın bir kere bozana kadar uğraşacan. :crazy:

Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Bendeki modeli bundan:

Tüm köşeler kapalı, yumuşak, dokusu çok hoş bir silikon malzemeden imâl edilmiş.

9qzzD9.jpg

q800J3.jpg

Kerem abi, bende anahtarsiz calistirma mevcutta, hakan abi nin dedigi gibi cebe girerken yapışma yapıyorsa es geçeceğim. Gg den alirim abi onay verirsen, sagolasin :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Kerem hayırlı olsun, arabanın iki tane plakası mı var? Bir tanesi 06 galiba. :unsere2 :

Hmmm, demek altı da naylon. ; )

Anaktarla uğraşmadan duramıyorsun değil mi. :yes: Alıştın bir kere bozana kadar uğraşacan. :crazy:

Sevenimiz çok sağolsunlar..  ;)  :biggrin:

Anaktar değil abi, kart..  ;) Bozulmasın diye önlem alıyom işte..  ;)  :D

Bendeki modeli bundan:

Tüm köşeler kapalı, yumuşak, dokusu çok hoş bir silikon malzemeden imâl edilmiş.

Evet bundan da vardı GG de. Bu 19 küsür Tl idi ve kargo ücretliydi. Ben 14 Tl civarına ücretsiz kargo ile aldım.

Yorum bağlantısı

Sağolasın kardeşim. :flowers: Normalde bu kadar çok krom sevmem, ama bunda önde sis farına arkadaş, arkada logoya arkadaş gerek diye düşündüm. Tavsiyelerde oldu almam yönünde.. Birkaç ufak krom güzel durdu. İleride belki stopların altındaki siyah bölüme de alabilirim.

Çok sırıtmamış gerçektende :)

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Kerem modifiye başlamışsın şimdiden eline sağlık kesene bereket, ilerde ( namaz ) kılıo alırsam, modifiye için bu konu yeterli olur.  :)  :)

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Konuyu yeni gördüm. Allah kaza bela göstermesin. Hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı

Kerem hayırlı olsun.  :good1:

Sağol abim.  :flowers:

Konuyu yeni gördüm. Allah kaza bela göstermesin. Hayırlı olsun.

Teşekkürler Evren abi. Amin inşallah.  :flowers:

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Kerem abi kartla arabami calisir ya araba dedigin anahtarli olur :) sen o karti iptal ettir sustali anahtar yaptir birtane :p

Yorum bağlantısı

Kerem abi kartla arabami calisir ya araba dedigin anahtarli olur :) sen o karti iptal ettir sustali anahtar yaptir birtane :p

:D Anaktarla maceram daha yeni bitti Tuna. Bırak biraz kartın keyfini sürelim.  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

:D Anaktarla maceram daha yeni bitti Tuna. Bırak biraz kartın keyfini sürelim.  ;)  :D

Çok güldüm ya :D

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Picasso satılınca bir Clio'da ben alacağım gibi görünüyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Picasso satılınca bir Clio'da ben alacağım gibi görünüyor.

Hayırlısı abim. Parasına göre gayet ideal bir araç. Tam F/P aracı yani. :) Benim gibi güzel bir indirim olacaksa alırsın. Aslen düşüncemde Hyundai İ20 vardı. Ama hem kendi aracıma takasta az fiyat biçmeleri, hemde istediğim özellikte olan İ20 nin bütçemi aşması sebebi ile buna yöneldim. 1 ay kadar oldu. Henüz bir pişmanlığım yok şükür. Parasının hakkını veriyor.  :)

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Reno benim arabayı da yok pahasına almak istedi. Bende kalsın dedim. Simdilik bekliyorum.

Yorum bağlantısı

Temizliğimizi yaptık, kanımızı akıttık çok şükür.. Zamansızlıktan ancak 1 ay sonra zevalsiz kestik kurbanımızı.. :)

c0f3895df6b5659a29e325d7236deb33.jpg

46de00a1cbf1875fa34135d5cf113b48.jpg

7dc9d8d6fc215d26a86e539aa5b2be04.jpg

Yorum bağlantısı

Yahu cant kapaklı bir naylon için 15 sayfa nedir? Bu konuyu kapatacak bir mod. yok mu? :fiuw:  İki gön sonra anaktarı bozulacak bi 15 sayfa da onun için açılacak. :angry:  :crazy:

Yorum bağlantısı

Yahu cant kapaklı bir naylon için 15 sayfa nedir? Bu konuyu kapatacak bir mod. yok mu? :fiuw:  İki gön sonra anaktarı bozulacak bi 15 sayfa da onun için açılacak. :angry :  :crazy :

:D Hiç gülesim yoktu abi. Kıskançlık sezdim biraz sanki. "Nazar etme ne olur, çalış seninde olur.."  ;)  :D Daha iyileri senin olsun.  :biggrin: Takılma bile şeylere. 3 olur, 5 olur, 50 olur. Gelip geçici şeyler bunlar. Hayatı, anı yaşa. ;) Carpediem.  :flowers:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...