Murat Ersel Çevik 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 Allah kaza bela vermesin kardeşim. Güzel günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 Allah kaza bela vermesin kardeşim. Güzel günlerde kullanın Nayloncu nayloncunun halinden anlıyor 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 Laaa ben yeni gördüm ya bunu. Trakyalı 3 ü görünce aklıma geldi ama çok geç kalmışım hayırlı olsun demeye. Güle güle kullan kardeşim. Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 Kerem hocam hayırlı olsun, Sağlıkla kullan, kazasız belasız. Konu başlığını ben değiştirdim, virgül olmayınca 3 tane araba aradı gözlerim 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 Hayırlı olsun abi,güle güle kullan.. Rönoğdan nefret ederim ama bunların kırmızı olanlarına bayılıyorum:) Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 o samurai kılıcıyla ayının hakkından gelip, postuyla evinin parkesini süslediğin rivayet ediliyordu. demek doğruymuş. Beyaz boz ayı.. Sadece yiyeceğim hayvanlar için o kılıç. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Hayırlı olsun abi daha yeni gördüm naylon kervanına katılmışsın kazasız belasız kullan inşallah Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Yapıştırda görek. Hayırlı olsun abi daha yeni gördüm naylon kervanına katılmışsın kazasız belasız kullan inşallah Alt tarafı naylon işte,abartmayalım lütfen. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Bu arada kart kılıfı fosforluymuş.. [emoji41] Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Bu arada kart kılıfı fosforluymuş.. [emoji41] ... bi de sarımsak as ucuna,vampir de gelmez 3 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Yapıştırda görek. Alt tarafı naylon işte,abartmayalım lütfen. Öyle deme abi ya Kerem abi yeni tatlar arıyo sıra neye gelcek acaba Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Öyle deme abi ya Kerem abi yeni tatlar arıyo sıra neye gelcek acaba Sırada çok fantastik birşey var.. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Sıfır arabanın tadı her zaman başkadır. Güzel gunlerde,kazasız belasiz kullanmanız dileği ile. Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Bu kılıfı nereden buldun abi? İnsan "Sani'cim, bak alıyorum, ister misin" der 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Abi bende yeni goruyorum hayirli olsun. Sifir araba candir. 0.9 tce olaniniyla günlük seyahat ediyorum. Hatta testte etmistik. Bence tam ogrenci arabasi. Arka stoplarin altina kromlari bende yapmistim abi 35 tl idi. Birde tumseklerden gecerken soğuk havalarda sesler gelecek karyola sesi. Onun cozumu de viraj demiri lastikleri. Birde bu arabalarin bir tasarim hatasi var yagmurlu havalarda aynada ki su girdap olusturuyor ve surekli donup duruyor. Bi sure sonra aynayi görünmez hale getiriyor. Gerci aracin bazi seyleri duzelmis senin yazdigina gore guneslik aynasi, 130a kadar sessizlik vs. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Bu kılıfı nereden buldun abi? İnsan "Sani'cim, bak alıyorum, ister misin" der Sani'ciğim, 1 adedini sana hedaye gönderebilirim. Lakin eller selbes yoksa çok kullanışlı değil. Ben yedek anahtar için kullanıcam birini. Sürekli kullandığım kılıfsız olacak. Şöyle ki, kartı kılıfla yerine sokamıyorsun. Kılıf silikon olduğundan çıkartıp takması çaba gerektiriyor, anaktarda (kart) laylon olduğundan elimde kalacak hissi uyandı. İster ben hediye edeyim kargo senden, ister aşağıdaki linkten beleş kargo ile sen kendi al. http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/renault-4-tuslu-silikon-anahtar-kilifi-196485491 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Abi bende yeni goruyorum hayirli olsun. Sifir araba candir. 0.9 tce olaniniyla günlük seyahat ediyorum. Hatta testte etmistik. Bence tam ogrenci arabasi. Arka stoplarin altina kromlari bende yapmistim abi 35 tl idi. Birde tumseklerden gecerken soğuk havalarda sesler gelecek karyola sesi. Onun cozumu de viraj demiri lastikleri. Birde bu arabalarin bir tasarim hatasi var yagmurlu havalarda aynada ki su girdap olusturuyor ve surekli donup duruyor. Bi sure sonra aynayi görünmez hale getiriyor. Gerci aracin bazi seyleri duzelmis senin yazdigina gore guneslik aynasi, 130a kadar sessizlik vs. Sağol Mert. Gerçekten şu fiyatla tam bir F/P aracı oldu benim için. Havalar soğuk ama henüz bir ses gelmedi. Sessizlikten yana çok bi beklentim yok gerçi, gelsin sorun etmem çok. Motor yeterince sesli olduğundan sıkıntı yok. Aşırı yağmur henüz görmedi ama %90 şehir içi kullanımında 55 km/h ı geçmeyeceğinden çok girdap olacağını sanmam. Rüzgar sesi gerçekten yok gibi. İleride oluşmaz inşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Sani'ciğim, 1 adedini sana hedaye gönderebilirim. Lakin eller selbes yoksa çok kullanışlı değil. Ben yedek anahtar için kullanıcam birini. Sürekli kullandığım kılıfsız olacak. Şöyle ki, kartı kılıfla yerine sokamıyorsun. Kılıf silikon olduğundan çıkartıp takması çaba gerektiriyor, anaktarda (kart) laylon olduğundan elimde kalacak hissi uyandı. İster ben hediye edeyim kargo senden, ister aşağıdaki linkten beleş kargo ile sen kendi al. http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/renault-4-tuslu-silikon-anahtar-kilifi-196485491 Silikon taktım bir ara,cebe girerken yapışıyor.söktüm attım deri aldım. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Silikon taktım bir ara,cebe girerken yapışıyor.söktüm attım deri aldım. Deri Tr de bulamadım. Yoksa Çin de güzel deri kılıflar var. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Kerem abi, bende anahtarsiz calistirma mevcutta, hakan abi nin dedigi gibi cebe girerken yapışma yapıyorsa es geçeceğim. Gg den alirim abi onay verirsen, sagolasin Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Kerem abi, bende anahtarsiz calistirma mevcutta, hakan abi nin dedigi gibi cebe girerken yapışma yapıyorsa es geçeceğim. Gg den alirim abi onay verirsen, sagolasin Sani,bence alma. Memnun kalmayacaksın,aynı zamanda içine tozu da güzel topluyor. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Kerem abi, bende anahtarsiz calistirma mevcutta, hakan abi nin dedigi gibi cebe girerken yapışma yapıyorsa es geçeceğim. Gg den alirim abi onay verirsen, sagolasin Çin den deri bakalım. Aklında bulunsun deri alırsak 1 er tane birbirimize alalım. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Sağol Mert. Gerçekten şu fiyatla tam bir F/P aracı oldu benim için. Havalar soğuk ama henüz bir ses gelmedi. Sessizlikten yana çok bi beklentim yok gerçi, gelsin sorun etmem çok. Motor yeterince sesli olduğundan sıkıntı yok. Aşırı yağmur henüz görmedi ama %90 şehir içi kullanımında 55 km/h ı geçmeyeceğinden çok girdap olacağını sanmam. Rüzgar sesi gerçekten yok gibi. İleride oluşmaz inşallah. Aman diyim girdaba tikkat et.laylon suda yüzer falan diye güvenme.girdabın içinden aktapot bile çıkabilir.8 kollu olanından.yimesin sonra seni 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Aman diyim girdaba tikkat et.laylon suda yüzer falan diye güvenme.girdabın içinden aktapot bile çıkabilir.8 kollu olanından.yimesin sonra seni İşin gücün yok mu abi senin? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Çin den deri bakalım. Aklında bulunsun deri alırsak 1 er tane birbirimize alalım. Tavsiye etmiyorum de kapansın,deri ister al ister alma allah allah Yorum bağlantısı
Recommended Posts