İçeriğe Yönlendir

Trakyalı 3, Beyaz Melek..

Misafir

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Maşallah kardeş, memnun kalmışsın gibi hissettim Allah utandırmasın güzel günlerde gönlünüzce kullanın inşallah  :nazar:

Yorum bağlantısı

Cuma akşamı gidelim, benimde köfte ısmarlamam gerekiyor :)

Sen şöyle bir dakika kenara gel bakayım  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Keremcim hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin ..

Kısa zamanda tatlısını yerken ''Detay''ları konuşuruz ..

Güzel bir de jant camlara film işlem tamam :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Laylon laylondur..  :D  :D

Eyvallah kardeşim. En kısa zamanda inşallah.  ;)  :good1:

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Benim hakkımı yiyen cırcır olsun :biggrin:

Yorum bağlantısı

Benim hakkımı yiyen cırcır olsun :biggrin:

Valla Köksal, bu Trakya ekibinden korkma. Hatta İstanbul ekibinin yarısından bile korkma. Sedici de 3 kg tatlıyı 10 kişiden fazla kişi bitiremedi. 1,5 kg ye yakınını eve götürdüm. Sana kalanları postalarım kardeşim.  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Valla Köksal, bu Trakya ekibinden korkma. Hatta İstanbul ekibinin yarısından bile korkma. Sedici de 3 kg tatlıyı 10 kişiden fazla kişi bitiremedi. 1,5 kg ye yakınını eve götürdüm. Sana kalanları postalarım kardeşim.  ;)  :D

Adres veriyorum sen not alıver bir zahmet  :blush:  :D  :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

:D  :D  benim adres belli Sabri babaya yolla biz hep beraber orada hallederiz  :D  :D

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

bagaja mangal sığar mı acaba :D

Sığmazsa katlanan mangal var Abi [emoji1]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım

Geçen seferki tatlıya nasip olmadı, gelemedim. O yüzden bitmemiştir o tatlılar, bu sefer öyle bir organizasyon olursa işler değişebilir abi :) :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Unuvar

Abi ilk öncelikle hayırlı olsun araçta güzel bir özellik var
Anahtarla yanına yaklaştığında kapı kolundaki minik tuşa basınca kapılar açılıyor anahtar cebindeyken start stop özelliği devrede ve araçtan belli bir mesafe boyunca anahtar cebinde iken uzaklaştığında kapılar kilitleniyor ve yine manuel olarak kilitlemek istediğinde kapı kolundaki minik tuşa basıyorsun :)

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören
(düzenlendi)

Anahtarla yanına yaklaştığında kapı kolundaki minik tuşa basınca kapılar açılıyor anahtar cebindeyken start stop özelliği devrede ve araçtan belli bir mesafe boyunca anahtar cebinde iken uzaklaştığında kapılar kilitleniyor ve yine manuel olarak kilitlemek istediğinde kapı kolundaki minik tuşa basıyorsun :)

Abimi heyecanlandirma aykın versiyonda var o ozellik . Bu beyaz melek coy versiyon :D tarihinde Tuna İşgören tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Pek yakında.. Samuray Angel.. [emoji41]

cd1cce02c3ece740580baecd02dd24ac.jpg

cc5b80a8768fa7227c789116d1c64a4e.jpg

149253851429be3714fc22af0d104985.jpg

a4e4d95800ce030635d8407b8e632ff7.jpg

a39346266fdf77a86480f340c124e2e1.jpg

021ea980e5efde8f921d770fee375c8d.jpg

Teşekkürler.. Maalesef benimki baz model. Joy. Bu özellik yok ne yazıkki.. [emoji25] [emoji2]
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar

Hayırlı ugurlu olsun kazasız belasiz Güle güle kullan.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Kerem abi hayırlı uğurlu olsun  beyaa.

Maşallah diyelim güle güle kullan. Clio güzel araba bende seviyorum.

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Kerem abi sol ayak dayama yerine sakin kuvvetli basma ayagin iceri göcer . Bigun seyir halinde telefon caldi cepten cikartirken sol ayakla fazla baski yaptim ayak dayama yerine resmen icerde biseyler kırıldığıni hissettim. Clioda orda sanirim köpük varmış :)

Yorum bağlantısı

Kerem abi sol ayak dayama yerine sakin kuvvetli basma ayagin iceri göcer . Bigun seyir halinde telefon caldi cepten cikartirken sol ayakla fazla baski yaptim ayak dayama yerine resmen icerde biseyler kırıldığıni hissettim. Clioda orda sanirim köpük varmış :)

Normalde çok abanmamaya özen gösteririm zaten Tuna. Neticede naylon. ;) Ne olacağı belli olmaz.  :D Ayak dayamayı almamdaki asıl sebep ilgili bölgenin döşemesinin bu havalarda sürekli çamur olması ve belli zaman sonra temizliği zorlaşması. Renk olarak siyah güzel duracak gibi.

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Pek yakında.. Samuray Angel.. [emoji41]

cd1cce02c3ece740580baecd02dd24ac.jpg

o samurai kılıcıyla ayının hakkından gelip, postuyla evinin parkesini süslediğin rivayet ediliyordu. demek doğruymuş. :shok:   ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...