Serhan Gürbüzol 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Maşallah kardeş, memnun kalmışsın gibi hissettim Allah utandırmasın güzel günlerde gönlünüzce kullanın inşallah Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Cuma akşamı gidelim, benimde köfte ısmarlamam gerekiyor Sen şöyle bir dakika kenara gel bakayım Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Dacia nın motor kapağını çalmış lar ya laa Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Keremcim hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin .. Kısa zamanda tatlısını yerken ''Detay''ları konuşuruz .. Güzel bir de jant camlara film işlem tamam 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Laylon laylondur.. Keremcim hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin .. Kısa zamanda tatlısını yerken ''Detay''ları konuşuruz .. Güzel bir de jant camlara film işlem tamam Eyvallah kardeşim. En kısa zamanda inşallah. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Keremcim hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin .. Kısa zamanda tatlısını yerken ''Detay''ları konuşuruz .. Güzel bir de jant camlara film işlem tamam Benim hakkımı yiyen cırcır olsun Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Benim hakkımı yiyen cırcır olsun Valla Köksal, bu Trakya ekibinden korkma. Hatta İstanbul ekibinin yarısından bile korkma. Sedici de 3 kg tatlıyı 10 kişiden fazla kişi bitiremedi. 1,5 kg ye yakınını eve götürdüm. Sana kalanları postalarım kardeşim. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Valla Köksal, bu Trakya ekibinden korkma. Hatta İstanbul ekibinin yarısından bile korkma. Sedici de 3 kg tatlıyı 10 kişiden fazla kişi bitiremedi. 1,5 kg ye yakınını eve götürdüm. Sana kalanları postalarım kardeşim. Adres veriyorum sen not alıver bir zahmet Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 benim adres belli Sabri babaya yolla biz hep beraber orada hallederiz Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 bagaja mangal sığar mı acaba Sığmazsa katlanan mangal var Abi [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Valla Köksal, bu Trakya ekibinden korkma. Hatta İstanbul ekibinin yarısından bile korkma. Sedici de 3 kg tatlıyı 10 kişiden fazla kişi bitiremedi. 1,5 kg ye yakınını eve götürdüm. Sana kalanları postalarım kardeşim. Geçen seferki tatlıya nasip olmadı, gelemedim. O yüzden bitmemiştir o tatlılar, bu sefer öyle bir organizasyon olursa işler değişebilir abi :) Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Hayırlı olsun, ben bu konuyu nasıl kaçırmışım? Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Hayırlı olsun abi.Kazasız belasız kullan. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 hayırlı olsun kerem kazasız belasız inşallah. Yorum bağlantısı
Ahmet Unuvar 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Abi ilk öncelikle hayırlı olsun araçta güzel bir özellik varAnahtarla yanına yaklaştığında kapı kolundaki minik tuşa basınca kapılar açılıyor anahtar cebindeyken start stop özelliği devrede ve araçtan belli bir mesafe boyunca anahtar cebinde iken uzaklaştığında kapılar kilitleniyor ve yine manuel olarak kilitlemek istediğinde kapı kolundaki minik tuşa basıyorsun Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 (düzenlendi) Abi ilk öncelikle hayırlı olsun araçta güzel bir özellik var Anahtarla yanına yaklaştığında kapı kolundaki minik tuşa basınca kapılar açılıyor anahtar cebindeyken start stop özelliği devrede ve araçtan belli bir mesafe boyunca anahtar cebinde iken uzaklaştığında kapılar kilitleniyor ve yine manuel olarak kilitlemek istediğinde kapı kolundaki minik tuşa basıyorsun Abimi heyecanlandirma aykın versiyonda var o ozellik . Bu beyaz melek coy versiyon 7 Aralık 2015 tarihinde Tuna İşgören tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Pek yakında.. Samuray Angel.. [emoji41] Abi ilk öncelikle hayırlı olsun araçta güzel bir özellik var Anahtarla yanına yaklaştığında kapı kolundaki minik tuşa basınca kapılar açılıyor anahtar cebindeyken start stop özelliği devrede ve araçtan belli bir mesafe boyunca anahtar cebinde iken uzaklaştığında kapılar kilitleniyor ve yine manuel olarak kilitlemek istediğinde kapı kolundaki minik tuşa basıyorsun Teşekkürler.. Maalesef benimki baz model. Joy. Bu özellik yok ne yazıkki.. [emoji25] [emoji2] Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Kerem hayrılı olsun kuzu maşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Kerem hayrılı olsun kuzu maşallah.Sağol abim.. [emoji106] Kuzu kadar.. [emoji16] Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Hayırlı ugurlu olsun kazasız belasiz Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Kerem abi hayırlı uğurlu olsun beyaa. Maşallah diyelim güle güle kullan. Clio güzel araba bende seviyorum. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Kerem abi sol ayak dayama yerine sakin kuvvetli basma ayagin iceri göcer . Bigun seyir halinde telefon caldi cepten cikartirken sol ayakla fazla baski yaptim ayak dayama yerine resmen icerde biseyler kırıldığıni hissettim. Clioda orda sanirim köpük varmış Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 Kerem abi sol ayak dayama yerine sakin kuvvetli basma ayagin iceri göcer . Bigun seyir halinde telefon caldi cepten cikartirken sol ayakla fazla baski yaptim ayak dayama yerine resmen icerde biseyler kırıldığıni hissettim. Clioda orda sanirim köpük varmış Normalde çok abanmamaya özen gösteririm zaten Tuna. Neticede naylon. Ne olacağı belli olmaz. Ayak dayamayı almamdaki asıl sebep ilgili bölgenin döşemesinin bu havalarda sürekli çamur olması ve belli zaman sonra temizliği zorlaşması. Renk olarak siyah güzel duracak gibi. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 Pek yakında.. Samuray Angel.. [emoji41] o samurai kılıcıyla ayının hakkından gelip, postuyla evinin parkesini süslediğin rivayet ediliyordu. demek doğruymuş. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts