İçeriğe Yönlendir

Trakyalı 3, Beyaz Melek..

Misafir

Recommended Posts

Hayırlı uğurlu olsun, performans beklentin yoksa donanım gayet yerinde yanlız çok güneşe bırakınca çekiyor. :D

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Sen satış danışmanına ne verdin de bu kadar indirim yaptı sana ?

satis danismani renoyu satmis [emoji106] [emoji1]
Yorum bağlantısı

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.. Çok çok daha iyileri, güzelleri sizlerin olsun inşallah..  :flowers: Gerçekten laylon da olsa sıfır sıfırmış.  :)

Sen satış danışmanına ne verdin de bu kadar indirim yaptı sana ?

Satış danışmanı değil. Lütfen. Satış Müdür.  ;)  :p

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

En kısa zamanda bu arabaya binip köfte yemeye gidilmeli.

Hafta sonuna denk getiriyorum haberin olsun.Hadi güle güle kullanın bakalım.

Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullanın inşaallah.  :nazar:

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Hayırlı olsun Kerem, kazasız belasız ve de cezasız kullan. :nazar:

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Hayırlı olsun Kerem cim, güle güle kullanın ailecek. Bu arada yeni iken koruma altına almalı(bayide silme çizikleri oluşmuştur da beyaz renk pek göstermez).

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun Kerem cim, güle güle kullanın ailecek. Bu arada yeni iken koruma altına almalı(bayide silme çizikleri oluşmuştur da beyaz renk pek göstermez).

Sağolasın Köksalım. Şu seramik kaplama işi kafamı kurcalıyor. Görüşelim bir ara. Detay anlat bana.  ;)  :flowers:

Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Hayırlı olsun, bu paralara alınabilecek en mantıklı araçlardan. Kazasız belasız güzel günlerde inşallah..

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Adamın halojenleri bile şekil arkadaş :D

Sade, temiz, şık duruyor, maşallah.

Sağolasın Köksalım. Şu seramik kaplama işi kafamı kurcalıyor. Görüşelim bir ara. Detay anlat bana.  ;)  :flowers:

Detay iste yeter ki :good1: Yolumu düşürmeye çalışıyorum da hiç düşmüyor o taraflara, bazı çorlulu st kullanıcılarına da gaz vermem lazım detay konusunda ;)

Yorum bağlantısı

Adamın halojenleri bile şekil arkadaş :D

Sade, temiz, şık duruyor, maşallah.

Detay iste yeter ki :good1: Yolumu düşürmeye çalışıyorum da hiç düşmüyor o taraflara, bazı çorlulu st kullanıcılarına da gaz vermem lazım detay konusunda ;)

Bazı Çorlulu St kullanıcıları ile ben bile görüşemiyorum ki Köksal.  ;)  :D

Yorum bağlantısı

Maşallah, Allah nazardan saklasın. :nazar:

Yalnız motoru yok filan deniyor ama baya bi motor var anlaşılan 110 yapabiliyor mu gerçekten. :unsure2:  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Maşallah, Allah nazardan saklasın. :nazar:

Yalnız motoru yok filan deniyor ama baya bi motor var anlaşılan 110 yapabiliyor mu gerçekten. :unsure2:  :biggrin:

Abi bilerek uzaktan çektim valla. Geçilecek dalgaların hesabını yapamadım çünki. Yakından bakıldığında içeriye 1 motor daha sığacak kadar boşluk var.  ;)  :fiuw:  :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Keremim boya koruma hakkında kararını verdiğinde ürün konusunda bana bir çınlat sana  :D  :D

Yorum bağlantısı

Dün aracı uzunca bir süre test etme şansım oldu. Yaklaşık 50 km yol yaptım. 40 km si uzun duble yol. 130 km/h larda dahi rüzgar sesi yok arkadaşlar. (Merak edenler için) Yüksek hızlarda yol sesi artıyor ancak motor sesin çok fazla alıyor araç. Tüm diğer sesleri bastırıyor. Bildiğiniz dizel gibi. Hafta içi serivse soracağım. 1,2 benzili motordan bu kadar ses gelmesi normal mi diye.  :unsure2: Henüz trim mırıim sesi yok. Mıcır yolda sol emniyet kemeri yükseklik ayarının oradan hafif zırıltı geliyor. Sanırım ilerleyen zamanlarda ses artabilir. 

Kullanım kılavuzunda, katalogda ki tüketim ve performans değerlerinin ilk 3000 km sonrası göstereceği yazıyor. İlk 1000 km rodaj için "sakin kullanın, 130 km/h ı ve 3500 d/d yi geçmeyin" diyor. Araç 120 km/h da 3600 devri geçiyor.

Yakıt değerleri şimdilik aşağıdaki şekilde. 110 km/h hızda cc açık tüketim değerleri;

Düz yolda 5,5 lt/100 km, rampada 9 lt, şehir içi dur-kalklı trafikte 11 lt/ 100 km. Ortalama 8,5 lt ye tekabül ediyor yaklaşık. 3000 km sonra düşmeleri dileğiyle.  :biggrin:

Vites geçişleri güzel, yumuşak. Kavraması iyi, çabuk stop etmiyor. 107 Nm torka sahip bir araç. İlk 3 viteste araç beklediğimden seri hareket ediyor. Ancak 4 ve 5. viteslerde biraz hantal gibi. Yokuşlarda 4 kişi ile şişme oluyor haliyle. Bunları göze almıştım. O sebeple pek sorun değil benim için.

Hız sabitleme sistemi oldukça güzel işliyor. Devreye aldığınızda hızı ilk olarak yol bilgisayarından arttırıyor. Sonra sabitlenen değere kendi çıkıyor. Hız limitörüde özelikle radar ve eds bölgeleridne çok faydalı. 50 km/h a ayarlayıp korkmadan devam edebilirsiniz şehir içinde. gaza bassanız da gitmiyor araç. Direksiyonun altındaki ufak piyano black hoş olmuş. 

Kartlı çalıştırmaya alışmak zaman alacak gibi. Elim hala kontağa gidiyor.  :biggrin:

Far yükseklik ayarı ve gösterge paneli ışık şiddeti ayarı mevcut. Koltukların dizaynı oldukça güzel ve rahat. Kırmızı dikiş ve parçalar spor efekt vermiş. Hoş duruyor. Koltuk arkaları naylon türevi bir kumaştan. Ayaz ın ayak izleri kolay siliniyor. 

Her ne kadar kaput keçemiz olmasa da, kaput pistonumuz var.  :fiuw: "Farlarımız şekil, önümden çekil" modda. Kendinden karartılmış, Halogen X2 :keyifli:

Gösterge bazı arkadaşların hoşuna gitmese de ben ambiyans olarak sevdim. Ama hararet göstergesi de koyaymışlar iyiymiş. Mavi derece işareti çıkıyor ilk. Motor ısınınca kayboluyor. Birde görünen alengirli çerçevelerin önünde ayrı bir cam/ koruyucu yok. Tozlanınca temizlemesi zor olacak.

Kapıların kapanma hissi gayet güzel, tok bir ses çıkartıyor. Arka kapı mandalı yukarıda olması spor bir hava vermiş araca. 

Direksiyon oldukça yumuşak. Özellikle C-Max ve Sedici den sonra bildiğiniz tüy gibi geldi. Kornaya basmak için biraz güç gerekiyor. Benim için iyi, Ayaz için kötü olmuş. Sedici dokununca haykırıyordu, buna abanmak gerek. Ayaz "baba bu bozuukkk" diyor.  :D

Yol tutuşu için birşey diyemiyorum. Deneme fırsatım olmadı, olmazda inşallah. Ama tüm destek sistemleri mevcut araçta. Abs, Esp, Asr, Afu.. 

Kapılar 10 km/h üzerinde otomatik kilitleniyor. Güzel bir özellik. 4 kapıda da geniş eşya koyma gözleri mevcut.

Arka camın ve orta dikiz aynasının ufak olması geri görüşü biraz kısıtlıyor. Özellikle arka pandizota mont vb konulunca arkası hiç görünmüyor. Dikiz aynası ufak olmasına rağmen ön görüşümü çok azda olsa sınırlıyor. Kafa hareketleri yapmam gerekiyor özellikle şehir içinde. Hanım kullanırken sorun yok.

Yan aynalar oldukça büyük ve geri görüş kısıtı buradan telafi edilebiliyor bir nebze. Ancak şoför tarafı bir garip gösteriyor. Uzun süreli bakınca mide bulanıyor, baş dönmesine filan yol açıyor.  :unsure2:

Ön camlar otomatik ama tek dokunuşla açma/ kapama özelliği yok. Kötü olmuş. Her iki güneşlilkte de ayna var fakat ışıksız. İç aydınlatma sadece önde olduğundan yetersiz. Çocuklu seyahatlerde arkaya da ışık gerekiyor. Bir ara el atmak lazım.

Şimdilik bu kadar..  :)

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

çok güzelmiş,beğendim.ama 2 şeyi beğenmedim.

1- inşaat ustası gibi aracın kartına anaktar muamelesi yapmana

2-hırs sabitleyici düğmesinin yerine.o düğmenin yerini bulup basana kadar,gazlarım daa iyi :p

Yorum bağlantısı

Abi ilk benzini alırken pompacı ne dedi :)

İlk olduğunu söylemedim..  :seytan:  :spiteful:

çok güzelmiş,beğendim.ama 2 şeyi beğenmedim.

1- inşaat ustası gibi aracın kartına anaktar muamelesi yapmana

2-hırs sabitleyici düğmesinin yerine.o düğmenin yerini bulup basana kadar,gazlarım daa iyi :p

1- Valla abi o şekilde yedek dahil anaktarlıkla teslim ettiler. Reklam yapacaklar ya.  :biggrin:

2- Kataloğu okuyana kadar hız sabitleme olduğunu bilmiyordum araçta..  :fiuw:  :p  :D

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

İlk olduğunu söylemedim..  :seytan:  :spiteful:

1- Valla abi o şekilde yedek dahil anaktarlıkla teslim ettiler. Reklam yapacaklar ya.  :biggrin:

2- Kataloğu okuyana kadar hız sabitleme olduğunu bilmiyordum araçta..  :fiuw:  :p  :D

hehehe,ne güzel işte bonus olmuş

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...