İçeriğe Yönlendir

Trakyalı 3, Beyaz Melek..

Misafir

Recommended Posts

soralım foruma o zaman,hangi hali güzel.Gri tavan mı beyaz tavan mı :p

ofdqtf.jpg

Folyoya karşıyım.  ;)  :D

Hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın Kerem bey..

Çat diye kırılma sesi senden geldi demek ki Hayrettin Beyciğim.  :p  :D Sağol abicim.  :flowers:

Kerem abi hayırlı olsun. Güle güle kullan. Bi ara gelelim de köftesini yiyelim :D

Sağolasın Erdem. Köfte isteyene köfte, dadlu isteyene dadlu uygundur. Hallederiz.  ;)

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Hayırlı uğurlu olsun Kerem :nazar:  :nazar: . Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. Yakıt tüketim değerlerini merakla bekliyorum. 

Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım

Hayırlı olsun abi, güle güle kullan. :nazar:  Önceki plakanda güzeldi ama bu daha iyi olmuş. :good1:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hayırlı olsun.

Özelliklere Follow me home'u ekleyelim. Araçtan inerken farları kapattıktan (ya da otomatik kapandıktan) sonra uzun yapar gibi çek. Farlar yanacak ama sönmeyecek. Her çekiş, 30sn. 120sn'ye kadar follow me home yapar.

Tekrardan güle güle kullan abi :nazar:

Bu arada,

GT Jantlara ne zaman geçiyoruz?

197826957cwr.jpg

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun.

Özelliklere Follow me home'u ekleyelim. Araçtan inerken farları kapattıktan (ya da otomatik kapandıktan) sonra uzun yapar gibi çek. Farlar yanacak ama sönmeyecek. Her çekiş, 30sn. 120sn'ye kadar follow me home yapar.

Tekrardan güle güle kullan abi :nazar:

Bu arada,

GT Jantlara ne zaman geçiyoruz?

Sağolasın kardeşim. Eco Mod tavsiyen için ayrınca teşekkürler. Bedavaya yakın tasarruf arttırcaz kısmetse.  :flowers: Folow Me var mı gerçektende?  :shok: O zaman über bir araç almışım valla.  :good1: Denerim akşama.  :)

Jantlara gelinceeee... :fiuw: 16" 5 kollu standart çelik jant tanesine 600 Tl dediler.Gt adet nekadardır bilemedim valla. Zor yane o iş.  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Rica ederim abi :)

Renault'ta servisten jant alınmaz abi. İnanılmaz pahalı. Çıkma bakacaksın zamanla.

Bu jantı mı sordun sen?

7XPlvr.jpg

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun Kerem. Keyifli araçtır Renolar :)

Kafanın tavana değmesi hususuna açıklık getir, boyun kaç senin janım :biggrin:

Sağoalsın abi. Rönouht gibisi varmı yahu?  :good1:

Göbeğim direksiyona, kafam tavana abi..  Boyum 185 cm. Enimm....     Burada söylemiyim.  :D

Kendisine bundan öneriyoruz abi  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Çirkin bunlar. Alma zaten :)

Almak için değil zaten. Ne kadar diye sordum. Adet 600 Tl den başlıyor dediler.  :shok:

Yorum bağlantısı

Daha çok erken Doğuş. Biraz beli doğrultalım. Üj bej ay sonra kısmetse bakarız. Sağoalsın. Güzelmiş buda..  :flowers:

Jant işine HE bakıyor. ;)

Abi yıllardır uzaktan sadece baktı. Ala ala aynı jantların lacivertini aldı sonunda..  ;) OEM ciyiz der şimdi.  ;)  :D  :D

Yorum bağlantısı

Kakışla gitsin o zaman. :yes:

Teneke görünümlü naylondan olma düşünüyorum  :spiteful:

Aha gelmiş..  :fiuw:  :D

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste... :D

Yorum bağlantısı

Teneke görünümlü naylondan olma düşünüyorum  :spiteful:

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste... :D

HAdi bana da bedavadan hallice Oem jant bulalım. ;) Abim, canım abim benim.  :fiuw:  :blush:  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Hay maşallah.. Hayırlı uğurlu olsun güzel insan. Allah kaza bela vermesin.. :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

hayirli olsun cok sevimli bu kıliyolar.Allah kaza bela vermesin

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Abooovv, 1,2 diyor, 75 bg diyor benzinli diyor. 1,85 diyor 120 kg diyor. :shok:  :vroom:

Bir de araba gibi lastik mastik takmışlar. :D 100 bg marea ile içinden geçerim ben bunun. :yes:

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...