İçeriğe Yönlendir

Trakyalı 3, Beyaz Melek..

Misafir

Recommended Posts

Mustafa Şimşek

Hayırlı olsun,

plaka da güzelmiş... personal message :)

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun,

plaka da güzelmiş... personal message :)

Sağolun. Plaka özel..  :fiuw:  :D Eski plakayı alalım dedik. 1.000 Tl masraf çıktı. Sıradan devam ettim bende.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Hadi hayırlı olsun. :nazar: Ne zaman düzgün bi araç alacaksın.. ben görecek miyim acebe.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

ALLAH kaza bela vermesin,hayırlı güzel sürüşler nasip etsin aracınızda hep güzel anılarınız olsun İNŞALLAH.

Yorum bağlantısı

Hadi hayırlı olsun. :nazar: Ne zaman düzgün bi araç alacaksın.. ben görecek miyim acebe.. :)

Sağol abim. :flowers: Param çok olduğunda inşallah nasip olacak. İkinci elin çilesinden derdinden bıktım. Sıfıra da ancak buna param yetti..  

Yorum bağlantısı
Ekin Güney

hayır olsun güle güle kullanın. Ben fransız sevmiyorum aynı fiyatlara belki alman tercih edilebilirdi.Kullanım ve özellikle yakıt izlenimlerinizi merakla bekliyorum  :)

Yorum bağlantısı

hayır olsun güle güle kullanın. Ben fransız sevmiyorum aynı fiyatlara belki alman tercih edilebilirdi.Kullanım ve özellikle yakıt izlenimlerinizi merakla bekliyorum  :)

Teşekkürler. Aynı fiyata maalesef Alman yok. Liste fiyatından yaklaşık bir 10.000 Tl indirim ile aldım neredeyse. Yakıtta ilk 5.000 km üzeceğini göze aldım. 10 litrelerdeymiş tüketimi. Sonrasında 7 civarı olur inşallah. 5,5 e düşürenlerde varmış. Bekleyip göreceğiz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Hayırlı olsun Kerem. Allah kaza bela vermesin.

Haşmet Bey sormuş ama cevabı geçiştirmişsin*  :rolleyes:

* Mandal=Mangır 

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Hayırlı olsun, evin 2. aracı olarak aynı motor Clio III kullanıyoruz. Şehir içi için yeterli, tüketim makul, üstelik vergi avantajı var.

Yorum bağlantısı
Bekir Afşar

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kazasız belasız ağız tadıyla binersiniz inşallah :nazar:

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Kerem abi öncelikle hayırlı olsun :)

Bu araçta çok ciddi tecrübe ettim servis olsun motoru olsun orasını burasını karıştırma olsun ..

Benim araç 1.2 touchtu.  Eco mode tuşu yoktu fakat tesisat vardı çıkmacıdan tuş alıp takmıştım ve çalıştırmıştım . hatta TR'de 1.2ye eco mode yapan ilklerdenim diyebilirim.  Joy'un ön konsolu sert plastiktir ancak ilk üretilen joylarda yumuşak konsol vardı. sonradan değiştirdiler.. Şimdi ilk olarak sana  R-nav yapıcaz .. Çıkmacıdan ön göğüs için Piano black R-nav çerçevesi ve cihazı alıcaz montajı yapıcaz . Daha sonra Rnav a geri görüş kamerası takıcaz vs.. 

aklına takılan bişey olursa sormak istediğin bi whatsapp kadar yakınındayım biliyosun :p

Yorum bağlantısı
Ekin Güney

Teşekkürler. Aynı fiyata maalesef Alman yok. Liste fiyatından yaklaşık bir 10.000 Tl indirim ile aldım neredeyse. Yakıtta ilk 5.000 km üzeceğini göze aldım. 10 litrelerdeymiş tüketimi. Sonrasında 7 civarı olur inşallah. 5,5 e düşürenlerde varmış. Bekleyip göreceğiz.

Kerem abi 10 bin tl indirim diyince gözler açıldı  :)  çok iyi almışsınız 7 litrenin altına hiç düşmüyor yakıtı. Ama fiyatı düşününce çok sorun olursa lpg taktırırsınız. Aldığınız fiyatlara çok iyi bir seçenek olmuş.

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Hayırlı olsun Kerem.Güle güle kullan kazasız belasız inşallah :nazar:

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun Kerem. Allah kaza bela vermesin.

Haşmet Bey sormuş ama cevabı geçiştirmişsin*  :rolleyes:

* Mandal=Mangır 

Sağol abim. Geçiştirme değil canım..  :fiuw: Naylonu harbiden mandal parasına aldığımı söylerden dalga konusu olurum diye şediyorum.  :fiuw:  :D

Aracın nakit fiyatı yaklaşık 39.500 Tl ye kadar düşürüldü abi. Üzerindeki neredeyse 2.500 Tl lik ekstralar hediye edildi. Ancak takas ile aldığımdan cebimden (bankadan) yaklaşık 17.500 Tl civarı bir para çıktı. (Trafik sigortası dahil)

Kerem abi öncelikle hayırlı olsun :)

Bu araçta çok ciddi tecrübe ettim servis olsun motoru olsun orasını burasını karıştırma olsun ..

Benim araç 1.2 touchtu.  Eco mode tuşu yoktu fakat tesisat vardı çıkmacıdan tuş alıp takmıştım ve çalıştırmıştım . hatta TR'de 1.2ye eco mode yapan ilklerdenim diyebilirim.  Joy'un ön konsolu sert plastiktir ancak ilk üretilen joylarda yumuşak konsol vardı. sonradan değiştirdiler.. Şimdi ilk olarak sana  R-nav yapıcaz .. Çıkmacıdan ön göğüs için Piano black R-nav çerçevesi ve cihazı alıcaz montajı yapıcaz . Daha sonra Rnav a geri görüş kamerası takıcaz vs.. 

aklına takılan bişey olursa sormak istediğin bi whatsapp kadar yakınındayım biliyosun :p

Kardeşim dinlemedim seni, yaktım başımı.. Kusura bakma.  :flowers: Sağolasın, çok yardımcı oldun. Ancak ne fiyatını bu kadar düşüren başka bir araç, nede benim araca takasta bukadar yüksek veren başka bir bayii maalesef çıkmayınca sonuç bu oldu. Hayırlısı diyelim, inşallah bahsedilen kronik/ çözülemeyen bir sorunla karşılaşmam. Biraz cebi doğrultalım, dediklerinle başlarız.  :good1:

Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı

Hayırlı, uğurlu olsun.

Kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah :nazar:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hayırlı olsun Kerem. Keyifli araçtır Renolar :)

Kafanın tavana değmesi hususuna açıklık getir, boyun kaç senin janım :biggrin:

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun Kerem. Keyifli araçtır Renolar

Kafanın tavana değmesi hususuna açıklık getir, boyun kaç senin janım

Sağoalsın abi. Rönouht gibisi varmı yahu?  :good1:  :biggrin:

:biggrin:  :fiuw: Göbeğim direksiyona, kafam tavana abi..  ;) Boyum 185 cm. Enimm....  :unsure2:  :shok: Burada söylemiyim.  :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın Kerem bey..

Kibarlığa bak hele

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Tavan gri değil..  :p  :D  :flowers:

soralım foruma o zaman,hangi hali güzel.Gri tavan mı beyaz tavan mı :p

ofdqtf.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...