Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Geçen evin önünden nayloncu geçiyordu. Eskiyi verdik, naylonu aldık. Clio 4 Joy 1,2 benzinli, 16 V, 75 Hp, düz vites, beyaz renk.. Oldukça mütevazi bir araç. Beni cezbeden fiyatı ve yokuş kalkış desteği oldu. Yıl sonu kampanyalarından oldukça uygun fiyata ve takas avantajı ile sıfır araca sahip olduk çok şükür. Kısaca özellikler; 1,2 75 Hp benzinli motor, park sensörü, Eco Mod, hız sabitleme/ sınırlama, Abs, Esp, Asr, Afu, 4 hava yastığı, Isofix, kartlı çalıştırma sistemi, tam boy stepne ve fasılalı silecek, yokuş kalkış desteği, sis farları, gündüz led farlar, 4 hava yastığı, Bluetoothlu, usb/ aux lu radyo teyp, yol bilgisayarı detaylı, Türkçe ve hoş bir ambiyansı var, otoban sinyali, 10 km üzeri kilitlenen kapılar, yan krom çıtalar, Euro N-Cap ten 5 yıldız almış bir araç. Aslında çoğu standart özellikler. Anlatılacak henüz bir yanı yok gibi.. Dün akşam 17:00 gibi teslim aldığımdan henüz pek birşey diyemiyorum. Kısmet olursa uzunca bir süre test eder ve görüşleri yazarız. Şimdilik birkaç izlenimim, Araç gaza basıldığında 1,6 motor gibi gitmiyor haliyle. Bunu göze almıştım. %90 şehir içi kullanıyoruz, 4. vitese bile nadir takılacak yani. Eco Mod a alındığında, çok deneyemesem de sanki 2000 d/d yi geçmiyor motor. Kasıyor. %10-15 lere varan yakıt tasarrufu sağladığını söylediler. Deneyip göreceğiz. 70 km/h ı geçmedim ama yol sesi şuan çok az. Kasis ve çukurları henüz hissettirmiyor pek fazla. 6 ay sonra nolur bilmem. Motor sesi beklediğimden fazla gibi. 1,2 ne sesin çıkar yahu senin? Sedici ile kıyas edecek olursak iç hacim neredeyse aynı gibi. Sedici de Suzuki Swift şasesine (B sınıf) konuşlandırılmış bir araçtı neticede. Arka diz mesafesi ve bagaj derinliği+ eni, Sedici den biraz daha büyük. Tavan basık, hafif dik oturduğumda kafam tavana dokunuyor. Aracı zıplatmamaya özen göstercez yani. Arka koltuklarda 3 kişi oturması ve uzun yolculuk yapması zor. 2 kişi rahat rahat seyahat edebilir. Koltuklar oldukça rahat. İç mekan malzeme kalitesi vasat düzeyde. Her yer laylon. Sağolsunlar üzerindeki birkaç opsiyonu (park sensörü, fasılalı silecek+ stepne, yan krom çıtalar, sis farı vb) 3D havuz paspas ve trafik seti/ yangın tüpü hediye ettiler. Teyp te Cd çalar yok. Usb ve Aux girişleri+ Bluetooth mevcut. Bluetooth özellikle harika birşeymiş. Çok kullanışlı. Arayanı görme, mesaj okuma, arama yapma, telefondaki müzikleri dinleme özellikleri var. Direksiyondan kumandalı. Yine araçta standart olarak hız sabitleme/ sınırlama sistemi var. Hoş bir detay. Uzun yolda gerekli bence. Kendinden karartılmış ön farlar ve led gündüz farları var. Hoş bir hava veriyor araca. İleride düşündüğüm birkaç uygulama, sürücü kol dayama, arka kapılara hoparlör, arka camlara film, belki çelik jant.. Biraz daha detay incelemesi aşağıda. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/277096-trakyalı-3-beyaz-melek/?p=2824873 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/277096-trakyalı-3-beyaz-melek/?p=2902273 Şimdilik birkaç foto, Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hayırlı olsun Kerem . Kazasız belasız iyi günler de kullanın. Kaç mandala mal oldu? Bu ara,kuçulara dikkat, kuçular "Fordun adı ,Naylonun tadı var" felsefesindeler bu ara. 5 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 (düzenlendi) Allah tekerine taş değdirmesin güzel günlere yol alsın İNŞALLAH Bu arada kuzenimden biliyorum gögüse kagıt yada kartvizit koymayın camla gögüs arasına girerse çıkmıyor 27 Kasım 2015 tarihinde Yasin Şahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hayırlı olsun abi. Güle güle kullan. Keşke kırmızı olsaymış Bayiden benzinliğe gidecek kadar benzinle uğurladılar demi Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Kerem kardeşim hayırlı uğurlu olsun,Allah ağız tadıyla güle güle binmeyi nasip etsin.Çok beğendim Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hayırlı olsun Kerem . Kazasız belasız iyi günler de kullanın. Kaç mandala mal oldu? Bu ara,kuçulara dikkat, kuçular "Fordun adı ,Naylonun tadı var" felsefesindeler bu ara. Sağolasın abim.. Evde eski ne varsa verdik, ancak alabildik.. Tamponu yenilen Renought u ancak bugün gördüm. Dün göreydim vazgeçebilirdim almaktan.. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hayırlı olsun abi. Güle güle kullan. Keşke kırmızı olsaymış Bayiden benzinliğe gidecek kadar benzinle uğurladılar demi Allah kaza bela vermesin Sağol Erenim. Aynen valla. Benim Sedici de Lpg fulldü, benzin ise yarım depoydu neredeyse. Bileydim fortumlan benzin çekerdim bidona.. Teslimatçıya "benzin ne kadar idare eder?" dedim. "Abi yan taraftan al, eve gidemezsin" dedi.. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Sağol Erenim. Aynen valla. Benim Sedici de Lpg fulldü, benzin ise yarım depoydu neredeyse. Bileydim fortumlan benzin çekerdim bidona.. Teslimatçıya "benzin ne kadar idare eder?" dedim. "Abi yan taraftan al, eve gidemezsin" dedi.. Abi o zaman çekseydin keşke. Bu devirde yarım depo benzin süper valla Zaten bu bayiler hep benzinliğe yakın yerlere kuruluyorlar. Sebebi bu işte. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Kerem kardeşim hayırlı uğurlu olsun,Allah ağız tadıyla güle güle binmeyi nasip etsin.Çok beğendim Tavan gri değil.. Yorum bağlantısı
Murat Gök 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hayirli ugurlu olsun abi. Masallah beyaz melek. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hayirli ugurlu olsun abi. Masallah beyaz melek. Eyvallah Murat. Fikir için teşekkürler kardeşim.. Yorum bağlantısı
Uğur Köker 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 kazasız belasız sürüşler ,hayırlı olsun ... Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hayırlı olsun Kerem Bey. Allah kaza bela vermesin... Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hayırlı uğurlu olsun, Allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hayırlı uğurlu olsun kardeşim İnş. fitil sorununu çözmüşlerdir, yolda seyrederken rüzgar sesi direk içeride oluyor. Ama sorun değil, garantisi var demi Güzel günlerde kullan Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hayırlı olsun Kerem, kazasız belasız ailenle birlikte güzel günlerde kullanırsın inşallah Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Kardeşim,hayırlı olsun..Güle güle kullanın inşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Maşallah abi güle güle kazasız belasız kullan. LPG takılacak mı? güzel bi jant yakışır Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 hayırlı olsun. güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hayırlı uğurlu olsun kardeşim İnş. fitil sorununu çözmüşlerdir, yolda seyrederken rüzgar sesi direk içeride oluyor. Ama sorun değil, garantisi var demi Güzel günlerde kullan :flowers : Sağol kardeşim. Fitili olmazsa biz tıkarız. Valla şuan 70 i geçmedim. Zaten bayi ile ev arası 2 km. Deneriz. Sedici den sonra çok rahatsız olacağımı sanmam. Ama olaki olduk, garantisi var demi? Maşallah abi güle güle kazasız belasız kullan. LPG takılacak mı? güzel bi jant yakışır : ) Eyvallah kardeşim. Daha iyisi sizlerin olsun inşallah. İlk 3 sene Lpg olmayacak. 3 yıl yada 100.000 km garantili araç. Sonrasında satmazsak Lpg durumunu düşünürüz. En yakın dizel araç ile arasında 7.500 Tl fark var. Yılda 10.000 km yaptığımdan hiçbir şekilde amorti etmez. Gerekli hesaplamaları yaparak almıştım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts