Çağlar Bayur 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Bir kere bile arızası olmadıdemek ki üretilmemesi normal Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Haziran 2016 Yazar Paylaş 14 Haziran 2016 Kasımda almışım. Tüm güncellemeleri aldı. Herhangi bir aşamada herhangi bir sorun yaşamadım. Ve önemli yorum. Hala formatlamadım. Gerek de görmüyorum şu an. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Benim pişman olduğum bir telefon var. Daha yeni bir mevzu. Hatta halen whatsapp kullanamıyorum bu yüzden. Nereye yazıyım? Merak ettim. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Merak ettim.Fazla merak iyi değildir. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Fazla merak iyi değildir. İftar sonrası iyi gidiyor. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Merak ettim. İlgili bir başlık buldum yazıverdim abi buyur taze taze. Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 Kimse şikayet olarak yazmamış, ama bana bir telefoncu zenfone2 ekran çmzümürlüğünün düşüklüğü yüzünden uzun süreli kullanımda gözleri yoruyor demişti. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2016 ben hala memnunum.. bir yıla yaklaştı hala formatlamadım... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ağustos 2016 Paylaş 1 Ağustos 2016 ben hala memnunum.. bir yıla yaklaştı hala formatlamadım...Bi versene telefonu bana 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2016 Bi versene telefonu bana[emoji15] Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 20 Kasım 2016 Paylaş 20 Kasım 2016 ben hala memnunum.. bir yıla yaklaştı hala formatlamadım... halen memnunmusun Mehmet. ey dostlar, benim S4 perte ayrılmak üzere. bana hem 999-TL yi aşmayacak, S4 ün artı yönlerini aratmayacak, S4 gibi kronik problemleri olmayacak, hem de performans sorunu olmayacak çok çekirdekli, çok ram li, güncelleme, şarj, soket vs sorunları olmayan ne önerirsiniz? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Kasım 2016 Yazar Paylaş 20 Kasım 2016 halen memnunmusun Mehmet. ey dostlar, benim S4 perte ayrılmak üzere. bana hem 999-TL yi aşmayacak, S4 ün artı yönlerini aratmayacak, S4 gibi kronik problemleri olmayacak, hem de performans sorunu olmayacak çok çekirdekli, çok ram li, güncelleme, şarj, soket vs sorunları olmayan ne önerirsiniz? Tabi ki Asus. Hala formatlamadım. 100 den fazlaq uyguluma yüklü. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Kasım 2016 Paylaş 20 Kasım 2016 halen memnunmusun Mehmet. ey dostlar, benim S4 perte ayrılmak üzere. bana hem 999-TL yi aşmayacak, S4 ün artı yönlerini aratmayacak, S4 gibi kronik problemleri olmayacak, hem de performans sorunu olmayacak çok çekirdekli, çok ram li, güncelleme, şarj, soket vs sorunları olmayan ne önerirsiniz? GM5 Plus D önerimdir. Sorunsuz kullanıyorum, gayet memnunum Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 20 Kasım 2016 Paylaş 20 Kasım 2016 Tabi ki Asus. Hala formatlamadım. 100 den fazlaq uyguluma yüklü. senin bu konuyu okuduktan sonra asusu araştırdım ve asusla ilgili çok şikayet okudum. açıkçası asus konusunda kararsız kaldım. GM5 Plus D önerimdir. Sorunsuz kullanıyorum, gayet memnunum ( Telefonla görüntülü konuşma yok zil sesi secemiyorsun ) böyle bi şey var mı Sani.? görüntülü konuşma yok diyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Kasım 2016 Yazar Paylaş 20 Kasım 2016 senin bu konuyu okuduktan sonra asusu araştırdım ve asusla ilgili çok şikayet okudum. açıkçası asus konusunda kararsız kaldım.Şikayet olmayan ne buldun abi. Bana bir tane daha telefon lazım. Onu alalım. 1 Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 20 Kasım 2016 Paylaş 20 Kasım 2016 Şikayet olmayan ne buldun abi. Bana bir tane daha telefon lazım. Onu alalım. birlikte bulalım, 2 tane alalım diye bu konuyu hortlattım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Kasım 2016 Yazar Paylaş 20 Kasım 2016 ( Telefonla görüntülü konuşma yok zil sesi secemiyorsun ) böyle bi şey var mı Sani.? görüntülü konuşma yok diyor. Görüntülü konuşma mobil üstünden yok. Whatsapp. Skype messenger vs. Önde kamerası olan her cihazda mümkün. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Kasım 2016 Paylaş 20 Kasım 2016 senin bu konuyu okuduktan sonra asusu araştırdım ve asusla ilgili çok şikayet okudum. açıkçası asus konusunda kararsız kaldım. ( Telefonla görüntülü konuşma yok zil sesi secemiyorsun ) böyle bi şey var mı Sani.? görüntülü konuşma yok diyor. Zil sesi seciliyor. Bir program yuklemen lazim sadece. Goruntulu konusma desteği mevcut ancak turkcell izin vermiyor. Onun haricinde emmi nin dedigi gibi diger yazilimlarla mevcut. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 20 Kasım 2016 Paylaş 20 Kasım 2016 konuyu takipteyim ısrarla kullandığım elma 3gs yılbaşından itibaren whatsapp ı çalıştırmayacakmış... yeni telefon al diye hergün mesaj gönderiyor... Yorum bağlantısı
Emrah Musalli 20 Kasım 2016 Paylaş 20 Kasım 2016 Ben de o civarda telefon bakıyorum. 3 telefon öne çıkıyor. Venüs v3 5570, lenovo k5note32gb ve gm 5plus. Bunların içinde lenovo en iyi bence. Ancak fiyatı bu günlerde 1100 liraya çıktı. Ben biraz daha bekleyip asus zenfone 3 e bakacağım. Çok pahalı olursa lenovo. Fiyat performans açısından Venüs diyeceğim. Şimdi ki cihazım GM ama 5 plusi listeden çıkardım. Çok fazla şikayet var. Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 20 Kasım 2016 Paylaş 20 Kasım 2016 Zenfone2 kullanıcısıyım.memnunum.Androd 6.0 güncellemesi ile daha hızandı cihaz.Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 halen memnunmusun Mehmet. ey dostlar, benim S4 perte ayrılmak üzere. bana hem 999-TL yi aşmayacak, S4 ün artı yönlerini aratmayacak, S4 gibi kronik problemleri olmayacak, hem de performans sorunu olmayacak çok çekirdekli, çok ram li, güncelleme, şarj, soket vs sorunları olmayan ne önerirsiniz? S4 yine iyi dayanmış. Ondan Memnunsan bugüne kadar Asus Onun üzerinde pati çeker Yorum bağlantısı
Recommended Posts