Okan Tansel 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Arıyorum Abim hayırlısı olsun güzel günlerde kullan Servet abim farkı canlı test 23 Kasım 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Bu sıralar adını çok duyduğum bir marka. Hayırlı olsun Emmi. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 nokya 3310 işini görmedi mi hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Kasım 2015 Yazar Paylaş 23 Kasım 2015 Kerem Minaz yazdı: Artıları, eksileri demişsin abi. Ben eksi göremedim. Demek ki über ötesi harkulade bir telefon. Asus Can' dır. Gerisi badılcan. Güle güle kullan abi. Eksi arıyorum hala Kerem.. Çıktıkça yazacağım.. Ekran kilitli iken, ekrana parmağınla C yazınca kamera açıyor len bu.. Biraz sonra 28 harfi deneyeceğim Tarkan Mutcalı yazdı: Asusların kronik sıkıntısı zil sesi kısıklığı, bu üründe varmı bilemiyorum? ama telefonu root layıp sesi yükseltebiliyoruz. Bilginize, Çalma sesi mi.. ? O ise bilmemm.. bana yeterli geldi.. Hatta baktım % 50'de kullanıyorum.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Tarkan Mutcalı yazdı: Asusların kronik sıkıntısı zil sesi kısıklığı, bu üründe varmı bilemiyorum? ama telefonu root layıp sesi yükseltebiliyoruz. Bilginize, Zenfone 5 kullanıyorum. Çevremde de bir çok kullanan var.Böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım ve duymadım. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 hayırlı olsun Mehmet Abi... bende eşime birkaç ay önce Zenfone 6 aldım. gayet güzel bir telefon.. benim telefon bozulunca favorim Zenfone 2... Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Tahir İlter yazdı: Zenfone 5 kullanıyorum. Çevremde de bir çok kullanan var.Böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım ve duymadım. +1.500.259,436 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Abi amma çok telefon değiştirdin ha takip edemiyoruz artık Servet Aydın yazdı: 32 dakika konuştuk. Cihaz fena. Zerre ses deformasyonu yok ısı yok, htc elimde yandı bu geçen sürede. Ben begendimBi dakka sen karşıdaki telefonun ısınmadığını nerden anladın [emoji23] [emoji23] [emoji23] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Kasım 2015 Yazar Paylaş 23 Kasım 2015 Necati Öner yazdı: Abi amma çok telefon değiştirdin ha takip edemiyoruz artık Arada birisini de sizlerden gizledim... Gm Android One ile bunun arasında bir telefon daha var... Doğruyu bulana kadar devam.. Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Hayırlı olsun Mehmet bey Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 zamanla telefon şişecek kasacak donacak vb. iphone al abi sen Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Kasım 2015 Yazar Paylaş 23 Kasım 2015 Barış Ünal yazdı: zamanla telefon şişecek kasacak donacak vb. iphone al abi sen Bu da bekleneneni vermez ise.. Iphone alacağım.. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Necati Öner yazdı: Abi amma çok telefon değiştirdin ha takip edemiyoruz artık Bi dakka sen karşıdaki telefonun ısınmadığını nerden anladın [emoji23] [emoji23] [emoji23] Isınan telefonda ses kesikliği başlıyor mutlaka Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Hayırlı olsun, baksana über ötesiymiş, bizimkilerde tarih oldu desene Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun, baksana über ötesiymiş, bizimkilerde tarih oldu desene Sen konuşma Ali, sifon suyu geliyor mu ona bak Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Mehmet Ozyurek yazdı: Eksi arıyorum hala Kerem.. Çıktıkça yazacağım.. Ekran kilitli iken, ekrana parmağınla C yazınca kamera açıyor len bu.. Biraz sonra 28 harfi deneyeceğim ..... abi "çiz" özelliği. bende de var,sadece belirli 3-5 uygulama,harf çizilerek açılabiliyor (bende).ama ben kapattım kullanmıyorum.ekran üzerinde ne kadar az parmak hareketi,o kadar iyi. Servet Aydın yazdı: Isınan telefonda ses kesikliği başlıyor mutlaka iyi de ısınınca teklemeye başlayan telefon değil ki,emmidir bence... hararet manasında yani,dili damağı şeyolmuştur 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Sen konuşma Ali, sifon suyu geliyor mu ona bak Zuhahaha, sifon derken yanlış olmasın, ahanda bu sifon su geliyor önünde duramazsın Not: senin ses telefondan nasıl geliyor öyle, dedim lise çağında bir genç arıyor bu sifon değil yakın zamanda yan şantiyede olan kaza, gör bak ne işlerle uğraşıyoruz sifon derken yanlış olmasın... http://www.trtturk.com/haber/gocuk-altinda-kalan-iscinin-cesedine-ulasildi-131907.html 23 Kasım 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Ali Cihangiroğlu yazdı: Olm ben daha çıtırım sen gibi kart değilim 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Hayırlı olsun, güle güle kullan abi. İnşallah aradığını bulursun Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Servet Aydın yazdı: Olm ben daha çıtırım sen gibi kart değilim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Kasım 2015 Yazar Paylaş 23 Kasım 2015 Mehmet Ozyurek yazdı: Eksi arıyorum hala Kerem.. Çıktıkça yazacağım.. Ekran kilitli iken, ekrana parmağınla C yazınca kamera açıyor len bu.. Biraz sonra 28 harfi deneyeceğim Telefonu açmadan tamamen kapalı iken küçük harfler ile ekrana aşağıdaki harfler el ile çizildiğinde, aşağıdaki uygulamaları açıyor... c kamera e email s sms v arama kaydı z ram boşaltıyor Necati Öner yazdı: Abi amma çok telefon değiştirdin ha takip edemiyoruz artık Bi dakka sen karşıdaki telefonun ısınmadığını nerden anladın [emoji23] [emoji23] [emoji23] Yok Necati ısınmıyor, benden sormuştu bunu Ayrıca testlerde de üstüne basılmış bu konunun... https://www.technopat.net/2015/11/11/asus-zenfone-2-laser-incelemesi/ Dakika 35:20 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 (düzenlendi) Hayırlı olsun.Benim Android one ikinci haftasında servise gitti garantiden değişip yenisi geldi.Son Marshmallow'a kadar ancak kendine gelmişti ki şimdi güncellemeden sonra pil sorunu çıktı ( belki de pil bozuldu; 5 ayda ne kadar bozulursa ) günde 3 defa şarj ediyorum.Gece 12 sabah 06 kalan %30-32 Şimdi bunları niye anlatıyorum sendeki android one ın pilini bana göndersende senin zenfon testi bitene kadar ben de onu test etsem Iphone 5 i tekrar üretecekmiş ben de onu bekliyorum 24 Kasım 2015 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2015 Yazar Paylaş 24 Kasım 2015 Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun.Benim Android one ikinci haftasında servise gitti garantiden değişip yenisi geldi.Son Marshmallow'a kadar ancak kendine gelmişti ki şimdi güncellemeden sonra pil sorunu çıktı ( belki de pil bozuldu; 5 ayda ne kadar bozulursa ) günde 3 defa şarj ediyorum.Gece 12 sabah 06 kalan %30-32 Şimdi bunları niye anlatıyorum sendeki android one ın pilini bana göndersende senin zenfon testi bitene kadar ben de onu test etsem Iphone 5 i tekrar üretecekmiş ben de onu bekliyorum Abi.. Ben iade ettim telefonu 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun.Benim Android one ikinci haftasında servise gitti garantiden değişip yenisi geldi.Son Marshmallow'a kadar ancak kendine gelmişti ki şimdi güncellemeden sonra pil sorunu çıktı ( belki de pil bozuldu; 5 ayda ne kadar bozulursa ) günde 3 defa şarj ediyorum.Gece 12 sabah 06 kalan %30-32 Şimdi bunları niye anlatıyorum sendeki android one ın pilini bana göndersende senin zenfon testi bitene kadar ben de onu test etsem Iphone 5 i tekrar üretecekmiş ben de onu bekliyorum Abi telefonu komple resetlesen. Bir uygulama sorunu vardır bence. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts