İ.Göksel Yaman 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 Şaka yapmıştım yahu, hep dip depoda gezmem tabiki 1 Yorum bağlantısı
Turgut Ünal 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 benim araçta var mı bu özellik varsa nasıl bakacam? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 benim araçta var mı bu özellik varsa nasıl bakacam? İDS'ten kodlanması gerekiyor.. 1 Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 YMN Paket'te senin paketini yesinler modifiye yapacağına mazot al petlaslarına da bir ayar çek yok çekemem diyorsan, al bir 14mm matkap ucu yanıma gel Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 senin paketini yesinler modifiye yapacağına mazot al petlaslarına da bir ayar çek yok çekemem diyorsan, al bir 14mm matkap ucu yanıma gel Yav arkadaş sizin arabada mazot varda, hanginizin arabasında bu var göstersenize Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 Yav arkadaş sizin arabada mazot varda, hanginizin arabasında bu var göstersenize sende varda çalışıyor mu getirtme beni oraya 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 sende varda çalışıyor mu getirtme beni oraya Bakiceğiz, deneme yapamadım daha 1 Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 Yav arkadaş sizin arabada mazot varda, hanginizin arabasında bu var göstersenize heeee ! benim ortağa bir sorayım c3'te kesin vardır 1 Yorum bağlantısı
Semih Kut 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 arkadaşlar 1.5 tdci ford 75bg aracımı yeni aldım ön arka lastiklerin hava basıncı kaç psi olmalı Yorum bağlantısı
Mert Çakar 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 lastik ebatlarını söyleseniz daha kolay yardımcı olurduk ancak çogu arabanın yazın 28 ila 30 psi arasındadır Yorum bağlantısı
Canberk Eken 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 arkadaşlar 1.5 tdci ford 75bg aracımı yeni aldım ön arka lastiklerin hava basıncı kaç psi olmalı Olması gereken basınç değerlerini yazan etiket sürücü kapısını açtığınızda sizi karşılar. orda lastik ölçüsü ve yük durumuna göre ideal basınç değerleri yazar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 28 32 basıyoruzda lastik yeniyse 39 -40 a kadar yolu var.çünkü hava lastiği besler Kullanma kılavuzuna göre davranılmalı.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 28 32 basıyoruzda lastik yeniyse 39 -40 a kadar yolu var.çünkü hava lastiği besler Lastiğin eskiliği yeniliği ile hava basıldığını ilk defa duydum... 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Lastiğin eskiliği yeniliği ile hava basıldığını ilk defa duydum... Yaşın genç daha Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Yaşın genç daha Düşün işte, bu bilgi ile bir yaşıma daha bastım Yorum bağlantısı
Berk Yalçın (REZULTEO) 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Lastiklerinizin ebatı nedir? İmalatçının aracınız için tavsiye ettiği birden fazla ebat var ve ebatına göre basınçlar değişmekte. Dilerseniz size verdiğim bu bağlantıda, aracınızın ebatını seçerek, uygun basıncı görebilirsiniz. Normalde bu bilgiler, ön kapıda ya da kullanım kılavuzunda yer alır. http://www.rezulteo-lastik.com.tr/ford-icin-lastik/fiesta/fiesta/1.5-tdci-75 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Lastiklerinizin ebatı nedir? İmalatçının aracınız için tavsiye ettiği birden fazla ebat var ve ebatına göre basınçlar değişmekte. Dilerseniz size verdiğim bu bağlantıda, aracınızın ebatını seçerek, uygun basıncı görebilirsiniz. Normalde bu bilgiler, ön kapıda ya da kullanım kılavuzunda yer alır. http://www.rezulteo-lastik.com.tr/ford-icin-lastik/fiesta/fiesta/1.5-tdci-75 Güzel link... Kendi aracımı inceledim... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Arkın 21 Temmuz 2013 Paylaş 21 Temmuz 2013 bende akşam lastik havalarını kontrol edip hava bastım fakat kapı içindeki etikette standart olarak 31 psi basılması gerektiği yazıyordu. bende hepsini 31 psi yaptım. sizce arkaları 26-27 seviyesine indirmelimiyim ? benzinliklerdeki pompalarla bu işi halldebilirmiyim ? yani içinde 31 psi hava olan lastiği pompayı 27 ye ayarladığımda aynı alet içindeki havayı 27'ye çeker mi? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Temmuz 2013 Paylaş 21 Temmuz 2013 çeker. fakat lastik yol aldıkça ısınır, yani 10 km sonra basınç bir kaç psi fazla olur. Onun için fazla yol yapmadan kontrol etmek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 21 Temmuz 2013 Paylaş 21 Temmuz 2013 Bu konuyu yenilemiş olayım ,yeni ilan açmaktansa. Focus bir aracımın ön arka lastiklerine 32 basıyorum ama bir focus kullanıcısı arkadaş avrupa standartlarına yaklaşması için benzinliklerdeki aletlerde değişme oldugunu ve artık 36 bastığını belirtti.Böyle birşey var mı en uygunu nedir? Yorum bağlantısı
Gökhan Bulgurlu 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Yeni lastik aldım.Özellikle sordum hepsine 32 basacaksın dedi. Yorum bağlantısı
Sadi Orkut 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Bu konuyu yenilemiş olayım ,yeni ilan açmaktansa. Focus bir aracımın ön arka lastiklerine 32 basıyorum ama bir focus kullanıcısı arkadaş avrupa standartlarına yaklaşması için benzinliklerdeki aletlerde değişme oldugunu ve artık 36 bastığını belirtti.Böyle birşey var mı en uygunu nedir? Lastik ebatlarına göre basınç ayarları var.Benim lastiklere benzincilerdeki makina 36ps öneriyor.2 yıldır 36 basıyorum.Sorun yok. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 Kitapçıkta yüklü yüksüz falan diye karışık bir sistem var..Ben arabaya valiz koydum dur şuna hava basayım valizi indirdim dur lastikleri de indireyim demek yerine 33 hava ile yola devam diyorum... 41 hava ile arabayı yolda tutmak pek mümkün olmaz, zıplayarak gideceği için... ayrıca benzinliklerde basılan 33 diğer bir benzinlikte 30 bir diğerinde 35 çıkabilir...İyi tarafı hepsi eşit oluyor sadece... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 yük durumundan diye biliyorum bende.hepsini 31 yapıp bırakıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts