Misafir 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Dizel için motor vac marka emme temizlik sıvısını duyuyorum bolca bu ara, periyodikte yapmayı düşünüyorum, bizim amcanın dükkana da gelmiş ürünler. Bayağı olumlu geri dönüş olduğu söyleniyor. Basınçlı tüp e takılan etrafı delikli ince pipeti, emme kısmına sokup, belli aralıklarla sıkıyorlar, çalışır halde, ardından tüm kutu bitince belli bir süre de gaza basılıyor, egzozdan gri dumanlar çıkıp kesiliyor Yorum bağlantısı
Engin Ünal 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 (düzenlendi) 444 bende alıp koyacaktım , dün elime aldım aldım geri bıraktım koyduğunuz 444 ün resmi varmı. http://www.444.com.tr/tr/index.php/k2/item/49-444-motor-koruyucu-g-k-s-lpg-li-araclar-icin-oezel bumu ürün. 26 Aralık 2015 tarihinde Engin Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özkan Kaçar 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Hocam aracın rektefe zamanı gelmişse bu tip malzeme anca kısa bi sure erteler ve bence kesinlikle motora ömür uzatma formu kazandırmaz bence masrafı büyütmekten ziyade rektefeyi en kısa zamanda yaptırın. İmkânınız varsa kutu motor takın Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 26 Aralık 2015 Yazar Paylaş 26 Aralık 2015 http://www.444.com.tr/tr/index.php/k2/item/142-444-motor-koruyucu-415-ml Yağ yakan arabalar için olanı değil sürtünme kaydırıcı özelliği olanı ben bir kutu aldım kıştan önce şu anda hiç bir sıkıntım yok. Buna ilaveten Würth benzin enjektör yakıt odası temi liği ürühü aldım yarım depoya tamamladım benzini şu güne kadar yine sıkıntım yok. Fakat ilkbahar da kısmetse Würth ün motor iç temizleyicisi mevcut onu kullanıp yağı komple indirttirecem yenileyecem işte o zaman bu kez de double up alıp koyacağı deney dineydir. Yorum bağlantısı
Özkan Kaçar 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 manifold da öyle toz biirikmez ama hayırlısı. egr sökülür çelik kapta fıslanır sıvı içinde bekletilebilir. gaz kelebeği de aynı şekilde. emme manifoldunu sökmeessiniz . teoride mümkün ancak praitikte tecrübe isteyen bir yerde. gaz kelebeği sökmesi zor değil sadece çıkartınca kurcalamayın derim. temizlik sökülreek yapılır zira adı üstünde pislik akacak. bunun silinid riçine akmasını istenemz. netteki video hangi ürün ile ilgili bilmem de muhemleen diesel de dpf temizliği olabilir. atmosferik motorda emme manifoldu temizliği ? duymadım gerekliliiğini. bosch marka da lpg için üretilmiş var ise tercih edilir. yok ise motorcraft devam. tırnak aralığını 0.2 açmak işe yarar lpg de Çağlar abimiz yanlış hatırlamıyorsam sağlam motora hiç bi yağ katkı maddesi koyulmasını önermiyordu. Sen ne düşünüyorsun bu konuda Çağlar abi? Selim arkadaşımız 444 katmış. Yorum bağlantısı
Emre Soysal 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 bu markaların takip edilebilr laboratuvar test sonuçları var mı? würth ile berner alman markası ithal ürünler testleri olması mümkün Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 13 Ocak 2016 Yazar Paylaş 13 Ocak 2016 Motor iç temizleme ürünleri kullanan var mı acaba? İnternette hepsiburada.com da yorumların çoğunluğunu olumlu olumsuz okudum bununla yetinmeyip diğer forum ve yorumlarıda okudum vallaha olumsuzlar azınlıkta hatta yok kalıyor sıfır gibi kullananlar lütfen resim video paylaşsın kışın çıkmasını bekliyorum. Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 27 Şubat 2016 Yazar Paylaş 27 Şubat 2016 Eveett uzun kış gün ve gecelerinin de sonuna geldik sıra sonunda motor iç temizleme kitine geldi. Tavsiyeler önerilere lütfen devam würth mü diğer markalar mı? Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 1 Nisan 2016 Yazar Paylaş 1 Nisan 2016 Bugün sabah 400ml würth aldım gereken neyse yaptım yağımın günü de gelmemişti ama yinede 30tl verdim ilave olarak vallaha değdi. Yağ çubuğu ile önce kontrol ettim kahverenkli idi yağın zamanıda gelmemişti würth sayesinde iyice temizlendiğini gördüm kesinlikle her yağdan önce tavsiye ederim. Ayrıca toyota servis kendine göre servis bakımlı araçlara da muhakkak uyguladığına şahit oldum. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Eline sağlık, yalnız bu iç temizlik sürekli yapılmaz diye biliyorum, içerdeki conatalara keçelere zarar verir, bakma sen servislerin her bakımda yaptıklarına, para alıyorlar bildiklerinden değil.... İç temizlik 2 şartta olur, ya uzun süre yağ değişimi yapılmamış, yağında çamurlaşma olmuş motorda yağ değişimi öncesi, yada rektefe görmüş, içi açılmış motora tamirat sonrası iç temizlik yapıldığında kullanılır. Yani her bakımda olmaz, her aklına estiğinde olmaz, yada 100 bin km. kullanmışsındır arabayı, herşeyde normal gitmekte, keyfe keder uygula, ama 1 kez, birdaha 100 bin km. sonra uygula, yoksa anlamı yok zarar riski var, normal periyodik bakımı yapılan motorlarda kullanılmaz kısaca... Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 1 Nisan 2016 Yazar Paylaş 1 Nisan 2016 Eline sağlık, yalnız bu iç temizlik sürekli yapılmaz diye biliyorum, içerdeki conatalara keçelere zarar verir, bakma sen servislerin her bakımda yaptıklarına, para alıyorlar bildiklerinden değil.... İç temizlik 2 şartta olur, ya uzun süre yağ değişimi yapılmamış, yağında çamurlaşma olmuş motorda yağ değişimi öncesi, yada rektefe görmüş, içi açılmış motora tamirat sonrası iç temizlik yapıldığında kullanılır. Yani her bakımda olmaz, her aklına estiğinde olmaz, yada 100 bin km. kullanmışsındır arabayı, herşeyde normal gitmekte, keyfe keder uygula, ama 1 kez, birdaha 100 bin km. sonra uygula, yoksa anlamı yok zarar riski var, normal periyodik bakımı yapılan motorlarda kullanılmaz kısaca... 5W10 mobil tam sentetik 4lt yağ,Yağ filitresi ford, Benzin filitresi ford, Atiker lpg filitresi, Kırmızı antifiriz, Herşey mükemmel 10 numara 5 yıldız. Hocam 270.000km lik aracım için gerekli olduğunu düşünerek WÜRTH kullandım ayrıca Atiker enjektör temizliği ve kalibrasyon ayarlarını da tamamladım. Yaz güzel başladı inşallah. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 (düzenlendi) 5W10 mobil tam sentetik 4lt yağ, Yağ filitresi ford, Benzin filitresi ford, Atiker lpg filitresi, Kırmızı antifiriz, Herşey mükemmel 10 numara 5 yıldız. Hocam 270.000km lik aracım için gerekli olduğunu düşünerek WÜRTH kullandım ayrıca Atiker enjektör temizliği ve kalibrasyon ayarlarını da tamamladım. Yaz güzel başladı inşallah. Hayırlı olsun, arızasız kazasız belasız bin inşallah ben bilgi olsun ve sık kullanma diye anlattım, 270bin km de kullanman iyi olmuş, birdaha 370 de kullanacaksın yani 1 Nisan 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 2 Nisan 2016 Yazar Paylaş 2 Nisan 2016 Ali bey aynen katılıyorum fakat şu da bir gerçek ki yağınız eğer yağ değişimine yakın yada kontroller esnasında kaç kilometre giderseniz gidin önemi yok kararma varsa bir kere de olsa kullanmakta fayda var burada gözlem çok önemli... 370 i görürebileceğiz mi bakalım hocam Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Ali bey aynen katılıyorum fakat şu da bir gerçek ki yağınız eğer yağ değişimine yakın yada kontroller esnasında kaç kilometre giderseniz gidin önemi yok kararma varsa bir kere de olsa kullanmakta fayda var burada gözlem çok önemli... 370 i görürebileceğiz mi bakalım hocam Selim bey kararmaya bakmayın siz, mesela bizim arabalar dizel, yağı koydun 100 km. git yağ yine kararır, hatta hemen kararır, temizleyici kullanırsan biraz daha geç kararıyor ama kararıyor sonuçta, yağı değişip eve gidene kadar zaten renk koyulaşıyor tabii dizelin doğası böyle, benzinli biraz daha iyidir bu konuda, neyse, her değişimde kullanmayın yeter, biraz arayı açın, ne olur ne olmaz... Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 3 Nisan 2016 Yazar Paylaş 3 Nisan 2016 Daha önceden 444 ses giderici kaydırıcı kullanmıştım sıkıntı yaşamamıştım. Fakat bu kez motor iç temizliği için WÜRTH kullandım. Bir arkadaş yağın kimyasını bozar diye yorum yapmıştı bunu değerlendirerek bu kez uygulamadım ileride belki de ekleyebilirim şu anda ihtiyaç yok motoruda temizledik ya bir de video atabilirsem atmaya çalışayım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Daha önceden 444 ses giderici kaydırıcı kullanmıştım sıkıntı yaşamamıştım. Fakat bu kez motor iç temizliği için WÜRTH kullandım. Bir arkadaş yağın kimyasını bozar diye yorum yapmıştı bunu değerlendirerek bu kez uygulamadım ileride belki de ekleyebilirim şu anda ihtiyaç yok motoruda temizledik ya bir de video atabilirsem atmaya çalışayım. Bir tavsiye daha, yağa hiçbir katkı atma, esas onlar yağı bozar, yağını zamanında yada daha önce değiştir ve alabildiğin en iyi yağı kullan, başka şey gerekmez Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 22 Nisan 2016 Yazar Paylaş 22 Nisan 2016 (düzenlendi) Ustam kendi arabası W Caddy 1.9 için beni aradı würth 400ml al kullan dedim, daha önce arkadaşımın 1.4 opel corsa ve benimkine bakım için kullandırdım iki araca 200 200 bölüşmüştük.iki araca uyguladığında kendisi usta olarak şaşırdı şimdi de kendi 400ml aldı tamamını boşalttı 7 dakika rolantide çalıştırmış ve yağı değiştirmiş, bir dua etti bir dua etti küçük işlerde artık para bile almıyor (motor mu indirtsek acaba) Şakası bir yana çıkan nasıldı dedim bööğğh iğrenç içinde katran çıktı dedi bu kadar etkili olacağını sanmıyondum dükkandan eksik etmem dedi. Bilginiz olsun beyler araçlarımız bayağı yaşlı yağ değişiminden önce yağ çubuğundan kontrol edin yağınızı kararma varsa 2.0 motor için 400ml yeterli 10dk yakın rolantide çalıştırın gaza basmayın yağ devridaim yapsın sonra indirin yeni yağı ve yağ filitresini değiştirmeyi unutmayın. Haydin iyi geceler 22 Nisan 2016 tarihinde Selim Kılınç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mete Yaban 23 Nisan 2016 Paylaş 23 Nisan 2016 Selim bey hangi wurt resimli olarak görsek size zahmet yağ değişiminden önce kullanıyorsunuz mu acaba Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 23 Nisan 2016 Yazar Paylaş 23 Nisan 2016 http://urun.n11.com/yakit-katkisi/wurth-motor-ici-temizleme-400-ml-P102784852?cid=604001&gclid=CMSK9tKcpcwCFbQV0wodYoMCDA&gclsrc=aw.ds ya da würth motor iç temizleyici 400ml olarak googlede ararsanız çıkar 30TL biz aldık. Mete bey yalnız yağınızı lütfen kontrol edin yağ çubuğunu dinlenmiş motorda bakın siyahlık var mı diye, yağınızı koyalı ne kadar km olmuş bunu kontrol edin. günü yada biraz erken de değişmesinde hiç bir yan etkisi olmaz. eğer kararma başlamışsa yağınızda daha önceden açıklamıştım isterseniz tekrar tekrar yönlendiririm. Yorum bağlantısı
Recommended Posts