Selim Kılınç 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 İki aydır araştırma video deneyler çekimler açıklamalar yorumlar derken karar noktasına geldim ve ya hep ya hiç diyerek BESMELEMİ çektim ve; Dün arabanın yağına 444 motor yağı sürtünmeye karşı kaydırıcı ürününü aldım, direk yağ haznesinden boşalttım, deneyime başlar başlamaz araba otobüse döndü fıs fıs fııssss önden gelen yada bana öyle gelen motor sesini şerefsizim kesti ya... hadi hayırlısı kendimi sizin için feda ettim kobaylık yapmaya devam. Dün yine arabama WÜRTH Enjeksiyon yanma odası temizlik katkısı aldım hoooppp yarım depoya boşalttım, bayağı egzostan pis kokular geliyor kullanır kullanmaz, bu gün kesti kokuyu ara sıra tekrarlıyor benzinle biniyorum çekiş az biraz farklı ama öncekine nazaran gayet iyi ses yok hız varrr. Kullanmaya devam ediyorum derken aklıma yeni geldi sabah çalıştırırken kontağı çevirip kapatıyordum sonra ikinci çevirişte marşa basıyordum sabah Kayseride hava soğuktu ikaz lambasında da uyarı ışığı yanıyordu marja tek seferde bastım tırınk zorlanmadan beni mahcup etmeden çalıştı koçum benim... gerçekten konfor zarafet rahatlıkmış be para harcadım harcamasına ama değdi dostlar darısı ve en iyileri sizin olsun... 5 Yorum bağlantısı
Alper Doğan 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Hadi gözün aydın o zaman keyifle binersin artık Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 18 Kasım 2015 Yazar Paylaş 18 Kasım 2015 Hiç sorunumda yoktu hani fakat sanki motor tarafı sanki sesli çalışğyordu şıkır şıkır şıkır diye üst ekzantrik bölgesi... Birde daha önceden üst kapak conta otomatik revizyınu yaptırdım sıfırdan iyice yakıt odası benzin deposu enjektörler temizlensin diye de ALMAN MALI WÜRTH markasını tercih ettim ve kullanmaya başladım. Forumlarda yorumlarda kullanıcı eleştiri öneri görüşlerinde hep olumlu şeyler yazıyordu özellikle Alaman marka hakkında bende enjektör temizliyicisinden başlangıç yaptım. Ha diyelim ki 444 olmadı o zaman da WÜRTH motor odası temizlik ürünü var onu alıp uygulayıp içini komple aşağı indiririm sıfırdan 5W30 mobil yağ tekrar koyarım sıkıntı yok... Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 22 Kasım 2015 Yazar Paylaş 22 Kasım 2015 (düzenlendi) halen testlere izleme ve tecrübeye devam ediyorum, (WÜRTH) Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yok arkadaşlar benzinim çeyrek çizgisine geldi hatta çizginin milim altına düştü yarın petrole uğrayıp yarım depoya tamamlayacağım inşallah bakalım yanma odası enjeksiyon benzin deposu gibi temizlikler yapılıyor mu göreceğiz... (444) katkıyı koymadan önce yağ seviyem biraz düşüktü direk koymuştum üzerine 5W30 mobilin yağından da yağı az biraz dökerek tamamladım. Aracımı kullanmaya devam ediyorum maşallah sıkıntı kesinlikle yok. Yağımda önceden zaten çok hafif kararma vardı kesinlikle çok aşırı değil zaten öyle olsa hemen yağın içine eder aşağı komple boşaltırdım yenilerdim. Zaten bir müddet sonra yine Alman Malı olan WÜRTH ün motor iç temizleme ürününü alıp motor yağı değişiminden önce uygulayacağım kimsenin şüphesi olmasın. Tecrübelere buradan devam ederek bilgileri yazarım. Saygılarrr. 22 Kasım 2015 tarihinde Selim Kılınç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 30 Kasım 2015 Yazar Paylaş 30 Kasım 2015 Gösterge panelinde bakım ikaz ışığım yandı. Tam beklediğim zamanda evet diğer işleri halletmiştim şu ana kadar halen bir sıkıntı yaşamadım. Artık yağımın zamanı geldi gerçi tam anlamıyla kararıp bozulmuşa benzemiyor fakat bi ankara hacettepe hastane işlerim var dönüşte inşallah bu kez de WÜRTH motor iç temizliği ürününü alıp yağ değişiminden önce uygulayacağım inşallah Alamanların bu ürünü de işe yarar. Araştırdığım kadarıyla motor içi kurum karartı pislik temiizleyicisi imiş hadi bakalım bir yola girdik... Yorum bağlantısı
Hasen Kara 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Kolay gelsin. Deneyimlerinizi paylaştığıniz için teşekkürler. Bende mi kullansam su enjektor temizlik katkısından bilemedim. Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 1 Aralık 2015 Yazar Paylaş 1 Aralık 2015 Araba şeklinin sol alt kısmındaki bakım lambası yandı. Çözüm: yağım zaten yeniydi kontrol ettim tamam, antifirizimi kırmızı almıştım tertemiz o da tamam, malüm kış sezonu başladı cam suyumu antifirizli ağzına kadar doldurdum bu da tamam, lpg filtrem sistem faal göz kontrol kullanım çekiş güzel benzinden lpg ye geçiş normal, termostatı yenilemesi yapmıştım geçen hafta, eksiğim herhalde benzin filitresi ile yağ filitresi idi onlar da da sıkıntı gözükmüyor. Gelelim lambanın söndürülmesine mondeo mk2 ghia otomatik; araç park konumunda kontak anahtarı ışıklar yanacak şekilde 2 numaralı konuma getirilir, frene basılır kürdan ile hemen sağında bulunan tuşa 5 saniye kadar basılır ikaz lambası kendiliğinden söner. Not: FRENE BASMAZSANIZ SÖNMÜYOR DENENDİ. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 (düzenlendi) Hayırlı olsun kardeş, Wurth e söz yok 444 falan bu tür şeyler ölü motorda yağ yakan rektefe isteyen motora biraz daha dayansın diye konur, faydası koruması koca bir sıfırdır, bunu unutma, sen bunu koyarak sağlam yağı bozmuşsun, üstüne 5-30 ekleyip o yağıda bozmuşsun, aklında bulunsun, kaliteli yağ kullan ve sakın bu yağa birşey katma, kural budur, artık yağlara çok gelişmiş seviyede, kendileri, özel katkılar ihtiva eder, bir yağdan başka markaya sık sık geçmek bile tavsiye edilmez çünki içte kalan yağ yeni yağı bozar vs.. Yağa katkı asla kullanma, kaliteli yağ kullan va değişimi aksatma, başka şeye gerek yok. Bor katkısı falanda kullanma, bu katkılar sadece rektefe isteyen motora biraz daha zaman kazandırır, sağlam motora koyarsan olması gereken faydalı boşlukları doldurur, fazlasıda birikme yapar bir yeri tıkar, motorun ömrünü yersin, bunuda yaz bir yere Yakıta katkı olur ama sık kullanma, Wurth Berner Tunap dışında hiçbirşey katma. Olay budur 1 Aralık 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 5 Aralık 2015 Yazar Paylaş 5 Aralık 2015 Ali CİHANGİROGLU Hocam seninde ellerine sözlerine sağlık güzel mantıklı açıklamalar... Bende zaten kendim feda ettim deneme yapıyırum zaten ama sizinde dediğiniz gibi bu konuyu açmamın asıl gayesi firmalar markalar hakkında tecrübesi olanların burada bir ik kelime karalaması... Bende bu doğrultuda yola çıktım yi d oldu kanaatindeyim. Yukarıdada dediğim gibi üç beş kuruş harcayıp uzmanların piyasaya sürdüğü kaliteli ürünleri kullenmek sizinde bahsettiğiniz gibi Alman WÜRTH ve diğer ürün olan LIQUI MOLY miydi neydi bunları tavsiye ediyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2015 Paylaş 5 Aralık 2015 Yakıta katkı olur ama sık kullanma, Wurth Berner Tunap dışında hiçbirşey katma. Olay budur bu markaların takip edilebilr laboratuvar test sonuçları var mı? Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 12 Aralık 2015 Yazar Paylaş 12 Aralık 2015 bu markaların takip edilebilr laboratuvar test sonuçları var mı?Çağlar BAYUR bey, internette 444 würth dynamic kote lıquı moly ile ilgili görüntüler var ama ne derece doğru bilinmez ama karamsar olmamak lazım denemeden de olmuyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 (düzenlendi) bu markaların takip edilebilr laboratuvar test sonuçları var mı? sende taktın rapora 150 binden sonra hiç yapılmamış motora cc yap, enjektöre birşey olmayacağına dair bana rapor göster, şak diye aşırı yoğun ve aşırı temizleyici maddeyi kısa sürede ve çok yoğun olarak sisteme uyguladığında sorun çıkmayacağına dair raporuda görelim Ani ve çok yoğun uygulamamı yoksa daha yumuşak ve azar azar alıştıra alıştıra uygulamamı iyidir, rapor= money talk ayrıca. Not: Wurth cc den + olarak yakıt deposu-hattı ve depoda olabilecek tortu ve suyuda nötralize eder, cc bu konuda sıfır etkiye sahiptir 12 Aralık 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 22 Aralık 2015 Yazar Paylaş 22 Aralık 2015 Konuyu başlattığım tarihte würth benzin enjektör temizleyici kullandım bu güne kadar sıkıntı yaşamadım. Ayrıca yağa 444 sürtünmeye karşı katkısından aldım bugüne kadar içerisinde bir sıkıntı yok motor yağı kontrollerinde çok hafif kararma zaten vardı ilkbaharı görürsem würth ile motor iç temizliği yapacağım ama tekrar kullanacağım würth benzin enjektör temizleyicisi ile birlikte. Saygılar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 sende taktın rapora 150 binden sonra hiç yapılmamış motora cc yap, enjektöre birşey olmayacağına dair bana rapor göster, şak diye aşırı yoğun ve aşırı temizleyici maddeyi kısa sürede ve çok yoğun olarak sisteme uyguladığında sorun çıkmayacağına dair raporuda görelim Ani ve çok yoğun uygulamamı yoksa daha yumuşak ve azar azar alıştıra alıştıra uygulamamı iyidir, rapor= money talk ayrıca. Not: Wurth cc den + olarak yakıt deposu-hattı ve depoda olabilecek tortu ve suyuda nötralize eder, cc bu konuda sıfır etkiye sahiptir 150 bin ne ki 10 yıllık kimyasal çinde bekleyene motor enjektör o ring parçaalrı var. diğer konuda da rapor mevcut. ancak aleni olmaz firmada gidip bkalım würth ün sattığı tork metrenin kalibrasyon sertifisı bile yok Yorum bağlantısı
Özkan Kaçar 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Selim kardeşim bu katkılardan ben de kullanmak istiyorum. Ayrıca egr temizleyici var ayrı onu da emme manfoldundan gönderip soba bacasına döndüğünü tahmin ettiğim manfioldu temizlicem inşallah. Benim sıkıntım şu : Anladığım kadarıyla yağ katkısı,bir yanma odası temizleyicisi,enjektör temizleyicisi ve egr valfi+manifold temizleyicisi var. kadar çok marka varki hangisini kullanacağıma karar veremiyorum. Carbon clean,bor power,motorsilk,würth,444,Double-Up,F6 Economizer,Bormax Boron,Dynamic Kote,Liqı Moly,Sonax falan. Bunlar arasında en iyisi hangisidir.Öncelikle bunu sormak istiyorum. Ayrıca aracın yağ visikositesini katılan yağ katkı maddesi bozuyor mu? Bozuyorsa da yağ değişimine yakın mı katılmalı? Bunu da merak ediyorum. Bir de yukarıda saydığım katkı çeşitlerinden hangisini kullanmalıyım? Yardımların için şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 (düzenlendi) 150 bin ne ki 10 yıllık kimyasal çinde bekleyene motor enjektör o ring parçaalrı var. diğer konuda da rapor mevcut. ancak aleni olmaz firmada gidip bkalım würth ün sattığı tork metrenin kalibrasyon sertifisı bile yok wurth tırt yani firmada bakacaksak wurth ede gitmemiz lazım, biletleri ayarla vizeni al geliyorum, bende nasılsa Yeşil pasaport var, hemen gelirim Servet te gelsin, yolda tartışırız Selim kardeşim bu katkılardan ben de kullanmak istiyorum. Ayrıca egr temizleyici var ayrı onu da emme manfoldundan gönderip soba bacasına döndüğünü tahmin ettiğim manfioldu temizlicem inşallah. Benim sıkıntım şu : Anladığım kadarıyla yağ katkısı,bir yanma odası temizleyicisi,enjektör temizleyicisi ve egr valfi+manifold temizleyicisi var. kadar çok marka varki hangisini kullanacağıma karar veremiyorum. Carbon clean,bor power,motorsilk,würth,444,Double-Up,F6 Economizer,Bormax Boron,Dynamic Kote,Liqı Moly,Sonax falan. Bunlar arasında en iyisi hangisidir.Öncelikle bunu sormak istiyorum. Ayrıca aracın yağ visikositesini katılan yağ katkı maddesi bozuyor mu? Bozuyorsa da yağ değişimine yakın mı katılmalı? Bunu da merak ediyorum. Bir de yukarıda saydığım katkı çeşitlerinden hangisini kullanmalıyım? Yardımların için şimdiden teşekkürler. kardeş, egr yi ptal et olsun bitsin, MotorVac Carbon Clean-Wurth-Tunap-Berner dışında motora sakın birşey girmesin, yağ katkılarını ise direk unut, ha motor rektefe istiyor kompresyon kaybı varsa yağ katkısı kullan bir süre daha dayansın, bunun dışında faydası yok zararı var heberin ola, Mobil Castrol gibi markaların tam sentetik yağlarını kullan yeter. 24 Aralık 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özkan Kaçar 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 wurth tırt yani firmada bakacaksak wurth ede gitmemiz lazım, biletleri ayarla vizeni al geliyorum, bende nasılsa Yeşil pasaport var, hemen gelirim Servet te gelsin, yolda tartışırız kardeş, egr yi ptal et olsun bitsin, MotorVac Carbon Clean-Wurth-Tunap-Berner dışında motora sakın birşey girmesin, yağ katkılarını ise direk unut, ha motor rektefe istiyor kompresyon kaybı varsa yağ katkısı kullan bir süre daha dayansın, bunun dışında faydası yok zararı var heberin ola, Mobil Castrol gibi markaların tam sentetik yağlarını kullan yeter. Ali hocam. Egryi iptal etmek yerine temizlemek daha hoş geliyor bana. Benim motor rektefeli zaten ve daha 20binde.Emme manifoldunu ayrtı bir şekilde temizlicem. 1-Şimdi marka olarak değil de bu katkı maddelerinden benim hangisini kullanmam lazım? 2-Yakıt katkı maddesi ve enjektör temizleyici aynı şeyler mi? Yani ikisi de benzin deposundan mı gönderiliyor işlev aynı mı? 3-Diğer markaların yararı yerine zararı mı olur? Yani kalitesiz mi? 4-Yağ katkı maddelerinin gerçekten zararı olur mu benim motoruma? 5-Bİr de sıralama nasıl olmalı önce manfiold +egr yani hava sistemi temizliği,sonra yakıt katkı maddesi ve enjektör temizliği mi olmalı sıra? Yardımların için şimdiden teşekkürler hocam. Yorum bağlantısı
Özkan Kaçar 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 wurth tırt yani firmada bakacaksak wurth ede gitmemiz lazım, biletleri ayarla vizeni al geliyorum, bende nasılsa Yeşil pasaport var, hemen gelirim Servet te gelsin, yolda tartışırız kardeş, egr yi ptal et olsun bitsin, MotorVac Carbon Clean-Wurth-Tunap-Berner dışında motora sakın birşey girmesin, yağ katkılarını ise direk unut, ha motor rektefe istiyor kompresyon kaybı varsa yağ katkısı kullan bir süre daha dayansın, bunun dışında faydası yok zararı var heberin ola, Mobil Castrol gibi markaların tam sentetik yağlarını kullan yeter. Bir de hocam bi ustam başka bi emme manifoldunu şu ilaçla temizlemişti manifoldu sökmeden.Sen dedin ya şimdi başka bi şey girmesin aracın motoruna diye bunun da zararı var mı o zaman. Bi Ford yedek parça sitesinde satılılıyor bu. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Ali hocam. Egryi iptal etmek yerine temizlemek daha hoş geliyor bana. Benim motor rektefeli zaten ve daha 20binde.Emme manifoldunu ayrtı bir şekilde temizlicem. 1-Şimdi marka olarak değil de bu katkı maddelerinden benim hangisini kullanmam lazım? 2-Yakıt katkı maddesi ve enjektör temizleyici aynı şeyler mi? Yani ikisi de benzin deposundan mı gönderiliyor işlev aynı mı? 3-Diğer markaların yararı yerine zararı mı olur? Yani kalitesiz mi? 4-Yağ katkı maddelerinin gerçekten zararı olur mu benim motoruma? 5-Bİr de sıralama nasıl olmalı önce manfiold +egr yani hava sistemi temizliği,sonra yakıt katkı maddesi ve enjektör temizliği mi olmalı sıra? Yardımların için şimdiden teşekkürler hocam. wurth-tunap-berner bunları depoya atıyorsun, aynı şeyler diğer markalar riskli yeni motora asla yağ katkısı vs. koyma, unut, 150 binde ama sağlam olan motordada kullanılmaz bu arada... sırlama basit önce manifoltu egr yi o sırada da enjektörü temizletirsin Yorum bağlantısı
Özkan Kaçar 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 wurth-tunap-berner bunları depoya atıyorsun, aynı şeyler diğer markalar riskli yeni motora asla yağ katkısı vs. koyma, unut, 150 binde ama sağlam olan motordada kullanılmaz bu arada... sırlama basit önce manifoltu egr yi o sırada da enjektörü temizletirsin Fotoğrafının paylaştığım ürünün yani emme + egr valfi temizleyicisinin kullanımı yazıyor acaba 400 ml ' lik bu diğer markalar için de geçerli olur mu? (((Motoru çalıştırın ısınmasını bekleyin turbo şarj ara filtre hortumunu çıkarın 2 sn aralıklarla emişten verin 2500 motor devrini geçmeden düzenli olarak uygulayın her püskürtmeden sonra motor çalışma devrine Geri gelmesini bekleyin motor devri artabilir azalabilir vuruntu artabilir. Motor devri düştüğünde gaz Gaz pedalına basmayın 1 kutu 400ml sprey bitene kadar işleme devam edin 2dk çalıştırın stop edin Sistemi eski haline getirin aracı çalıştırın 2500devri geçmeden ivmelendirin 30dk yol yapın. DOZAJ İçeriği; 1 kutu 400ml ürünü kullanmadan önce çalkalayınız.))) Bir de aynı şey yazdığın yakıt katkısı ve enjektör temizleyicisi mi aynı şeyler mi demek istedin hocam? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Fotoğrafının paylaştığım ürünün yani emme + egr valfi temizleyicisinin kullanımı yazıyor acaba 400 ml ' lik bu diğer markalar için de geçerli olur mu? (((Motoru çalıştırın ısınmasını bekleyin turbo şarj ara filtre hortumunu çıkarın 2 sn aralıklarla emişten verin 2500 motor devrini geçmeden düzenli olarak uygulayın her püskürtmeden sonra motor çalışma devrine Geri gelmesini bekleyin motor devri artabilir azalabilir vuruntu artabilir. Motor devri düştüğünde gaz Gaz pedalına basmayın 1 kutu 400ml sprey bitene kadar işleme devam edin 2dk çalıştırın stop edin Sistemi eski haline getirin aracı çalıştırın 2500devri geçmeden ivmelendirin 30dk yol yapın. DOZAJ İçeriği; 1 kutu 400ml ürünü kullanmadan önce çalkalayınız.))) Bir de aynı şey yazdığın yakıt katkısı ve enjektör temizleyicisi mi aynı şeyler mi demek istedin hocam? Manifolt temizliğini yap tamam, motora girmesin dediğim yağ katkısı idi.... aynı dediğim enjektör yada mazot katkısı, bunlar aynı, mesla Wurth ünki.. Senin yapacağın 2 şey var, egr ve manifoltu temizlet, deponada 1 kutu wurth at, bittiiii Yorum bağlantısı
Özkan Kaçar 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Manifolt temizliğini yap tamam, motora girmesin dediğim yağ katkısı idi.... aynı dediğim enjektör yada mazot katkısı, bunlar aynı, mesla Wurth ünki.. Senin yapacağın 2 şey var, egr ve manifoltu temizlet, deponada 1 kutu wurth at, bittiiii Sağol hocam. Egr ve manifoldu kendim temizlicem Boğaz kelebeğinden ya da egr valfini söküp ordan giriş yapcam.Ya da daha uygun girebilecğim bi yer varsa bana söyler misin? Enjektörleri de temizledik mi tamamdır. Bak bu da o ürünün kendi sitesindeki uygulanış anlatımı. KULLANIM ŞEKLİ: Boğaz kelebeği hortumu veya turbo giriş hortumu sökülerek hava akış metre arkasından,Motor 2000/Dk devirde çalışırken 3 saniye süre tadbik edip biraz bekleyerek bu uygulamayı ürün bitene kadar tekrar ediniz, işlem bittikten sonra hortum yerine takılarak motor 3500/Dk devirde 5 Dakika çalıştırılarak kurumların atılması sağlanıp Araçla Yola çıkılarak yüksek devirlerde 8 ila 10 Km yol yapılarak işlem tamamlanır. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts