İçeriğe Yönlendir

Focus III - Panjur Alti Plasti Dip Uygulaması

Serhat CENGİZ

Recommended Posts

Emre Öğüt

güzel olmuş

basınçlı suya dayanır niye dayanmasın normal dandik folyolar bile dayanıyorken

Yorum bağlantısı

güzel olmuş

basınçlı suya dayanır niye dayanmasın normal dandik folyolar bile dayanıyorken

Bizim eski aracımızda vardı,jantları yaptırdık ve her birine 5 kat attılar.Sonuç söktük aldık üzerinden,olan 300 liraya oldu  :)

Nam-ı diğer Pepe

e7u2ara4.jpg

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Bizim eski aracımızda vardı,jantları yaptırdık ve her birine 5 kat attılar.Sonuç söktük aldık üzerinden.

Nam-ı diğer Pepe

ilginç bir durum ancak plasti dip janttan çıkabilir diye düşünüyorum, plasti dipin janttaki ömrü ile tampona yapılan plasti dipin ömrünün aynı olacağını düşünmüyorum birisi dümdüz yüzey diğeri girintili çıkıntılı ve devamlı hava alan artı suyla çamurla daha haşır neşir olan bir nokta 

Yorum bağlantısı

ilginç bir durum ancak plasti dip janttan çıkabilir diye düşünüyorum, plasti dipin janttaki ömrü ile tampona yapılan plasti dipin ömrünün aynı olacağını düşünmüyorum birisi dümdüz yüzey diğeri girintili çıkıntılı ve devamlı hava alan artı suyla çamurla daha haşır neşir olan bir nokta 

Ne fark eder ki  :) komple arabayı bile boyuyorlar.

Bu işi konusunda uzman kişiler yapıyor.olmasa yapmazlardı.

Yorum bağlantısı
Serhat CENGİZ

Bi deneme yapalım dedik ..boya kadar dayanıklı değil tabi ama lip taktiktan sonra ön görünümü tamamlamasi için bu uygulamayi yaptık

Güzel olmuş.
Basınçlı suya dayanabilir umarım.
:nazar:

Dayanmazsa sokeriz[emoji1]

Güzel günlerde kullanın. Güzel olmuş. Sanirım piano black boyalı. ?

Evet piano black..sahin siyahi da diyolar. Deneme amaçlı yaptik bakalım. . Biraz da böyle olsun

Bizim eski aracımızda vardı,jantları yaptırdık ve her birine 5 kat attılar.Sonuç söktük aldık üzerinden,olan 300 liraya oldu :)

Nam-ı diğer Pepe

Hocam ben jantlara uygulama taraftari degilim pek.. pek dayanıklı olmaz devamli hareket eden biyer olduğu için dış etkenlere daha çok maruz kalıyor

Yorum bağlantısı

Bi deneme yapalım dedik ..boya kadar dayanıklı değil tabi ama lip taktiktan sonra ön görünümü tamamlamasi için bu uygulamayi yaptık

Dayanmazsa sokeriz[emoji1]

Evet, boya her zaman daha iyidir. :good1:

Yorum bağlantısı
Atilla Atun

Youtube de kısa video lar var.

Korkmayın bir kaç kat atıldı ise sağlamdır.

İstediğin gibi yikanabilir.

Hayırlı olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

geçen kış ortası yapmıştım. taş izleri ve kaldırımn sürtmesi var ancak kalkma yapmadı. zemin kat iyi atılırsa dayanım çok artıyor.

zemine kaba kat üstüne 2 ince kozmetik gibi olunca sağlam oluyor

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Ne fark eder ki  :) komple arabayı bile boyuyorlar.

Bu işi konusunda uzman kişiler yapıyor.olmasa yapmazlardı.

Ben olur diyorum işte sökülmez dedim zaten ilk mesajımda ve janttan sökülmesini ilginç olarak yorumladım.

Yorum bağlantısı

Ben olur diyorum işte sökülmez dedim zaten ilk mesajımda ve janttan sökülmesini ilginç olarak yorumladım.

Tamam Emre,çok beğendiysen yaptırabilirsin.Bende fikrimi söyledim zaten,bunu sana kabul ettirmeye çalışmıyorum.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Tamam Emre,çok beğendiysen yaptırabilirsin.Bende fikrimi söyledim zaten,bunu sana kabul ettirmeye çalışmıyorum.

siz olmasa yapmazlardı diyince sanki ben plasti dip kaplanamaz bir şey demişim gibi oldu kabul ettirmeye çalışmanızla alakalı bir durum yok zaten ortada o konuda sıkıntı yok
Yorum bağlantısı
Serkan Aktay

Görüntü güzel olmuş. 
Benim aklıma da ilk ne kadar dayanır geldi  :unsure2:

Ne kadar ödediniz bunun için. En azından Buradan dayanma süresi az olursa verilen paraya karşın üzülme miktarını ölçeriz :)  

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

basınçlı suya dayanmaz eğer üzerine özel vernik tarzındaki ilacı atılmadıysa tecrübelerle sabittir.Nokta kimse ısrar etmesin her türlü denedim bilen abilerim kardeşlerim var hahahaha üstünün ilacı şartttttt :D  :D

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhat CENGİZ

Görüntü güzel olmuş.

Benim aklıma da ilk ne kadar dayanır geldi :unsure2:

Ne kadar ödediniz bunun için. En azından Buradan dayanma süresi az olursa verilen paraya karşın üzülme miktarını ölçeriz :)

Hocam yapan kişi arkadaşım. .burada seat grubu ile de uygulamalarimiz oluyor.bi iki kişi yaptırdı. . Maliyet çok cuzzi bisey. Olmazsa sokeriz yani.. hatta üst arma altini da siyah yapacaktik görüntüyü görmek için. . Bişeyler deniyoruz bakalım

basınçlı suya dayanmaz eğer üzerine özel vernik tarzındaki ilacı atılmadıysa tecrübelerle sabittir.Nokta kimse ısrar etmesin her türlü denedim bilen abilerim kardeşlerim var hahahaha üstünün ilacı şartttttt :D:D

Doğrudur hocam. .daha önce deneyimim olmadı bu konuda. . Zaten bu uygulamanin güzel yani sökülebilir olmasi..
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bizim eski aracımızda vardı,jantları yaptırdık ve her birine 5 kat attılar.Sonuç söktük aldık üzerinden,olan 300 liraya oldu  :)

Nam-ı diğer Pepe

:shok:

100-150TL daha verseydiniz de, boyatsaydınız keşke.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Çok çok güzel olmuş. Focus 3 üm olsa kesinlikle yapacağım bir uygulama.

Yorum bağlantısı
Mesut Demirel

bendeki araçta aynı renk mercekli far orjinalmi sizmi yaptırdınız ?

birde panjurlarıdamı plastidiple boyadınız ?

00a18834058d0d19fbc5e1d0b3cd8e02.jpg725aaeb104e428ebd2667fa6d209cf5f.jpg830e39317ed5b2d81dae5098a1622932.jpg

Yorum bağlantısı
Serhat CENGİZ

bendeki araçta aynı renk mercekli far orjinalmi sizmi yaptırdınız ?

birde panjurlarıdamı plastidiple boyadınız ?

Farlar orjinal hocam. .sadece alt tarafi plasti yaptık
Yorum bağlantısı
Mesut Demirel

Farlar orjinal hocam. .sadece alt tarafi plasti yaptık

mercekli far arıyorum bulamıyorum resmen ya 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...