Misafir 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Güzel olmuş. Basınçlı suya dayanabilir umarım. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 güzel olmuş basınçlı suya dayanır niye dayanmasın normal dandik folyolar bile dayanıyorken Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 güzel olmuş basınçlı suya dayanır niye dayanmasın normal dandik folyolar bile dayanıyorken Bizim eski aracımızda vardı,jantları yaptırdık ve her birine 5 kat attılar.Sonuç söktük aldık üzerinden,olan 300 liraya oldu Nam-ı diğer Pepe Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Bizim eski aracımızda vardı,jantları yaptırdık ve her birine 5 kat attılar.Sonuç söktük aldık üzerinden. Nam-ı diğer Pepe ilginç bir durum ancak plasti dip janttan çıkabilir diye düşünüyorum, plasti dipin janttaki ömrü ile tampona yapılan plasti dipin ömrünün aynı olacağını düşünmüyorum birisi dümdüz yüzey diğeri girintili çıkıntılı ve devamlı hava alan artı suyla çamurla daha haşır neşir olan bir nokta Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 ilginç bir durum ancak plasti dip janttan çıkabilir diye düşünüyorum, plasti dipin janttaki ömrü ile tampona yapılan plasti dipin ömrünün aynı olacağını düşünmüyorum birisi dümdüz yüzey diğeri girintili çıkıntılı ve devamlı hava alan artı suyla çamurla daha haşır neşir olan bir nokta Ne fark eder ki komple arabayı bile boyuyorlar. Bu işi konusunda uzman kişiler yapıyor.olmasa yapmazlardı. Yorum bağlantısı
Serhat CENGİZ 9 Kasım 2015 Yazar Paylaş 9 Kasım 2015 Bi deneme yapalım dedik ..boya kadar dayanıklı değil tabi ama lip taktiktan sonra ön görünümü tamamlamasi için bu uygulamayi yaptık Güzel olmuş.Basınçlı suya dayanabilir umarım. Dayanmazsa sokeriz[emoji1] Güzel günlerde kullanın. Güzel olmuş. Sanirım piano black boyalı. ? Evet piano black..sahin siyahi da diyolar. Deneme amaçlı yaptik bakalım. . Biraz da böyle olsun Bizim eski aracımızda vardı,jantları yaptırdık ve her birine 5 kat attılar.Sonuç söktük aldık üzerinden,olan 300 liraya oldu Nam-ı diğer Pepe Hocam ben jantlara uygulama taraftari degilim pek.. pek dayanıklı olmaz devamli hareket eden biyer olduğu için dış etkenlere daha çok maruz kalıyor Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Bi deneme yapalım dedik ..boya kadar dayanıklı değil tabi ama lip taktiktan sonra ön görünümü tamamlamasi için bu uygulamayi yaptık Dayanmazsa sokeriz[emoji1] Evet, boya her zaman daha iyidir. Yorum bağlantısı
Atilla Atun 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Youtube de kısa video lar var. Korkmayın bir kaç kat atıldı ise sağlamdır. İstediğin gibi yikanabilir. Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 geçen kış ortası yapmıştım. taş izleri ve kaldırımn sürtmesi var ancak kalkma yapmadı. zemin kat iyi atılırsa dayanım çok artıyor. zemine kaba kat üstüne 2 ince kozmetik gibi olunca sağlam oluyor Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Ne fark eder ki komple arabayı bile boyuyorlar. Bu işi konusunda uzman kişiler yapıyor.olmasa yapmazlardı. Ben olur diyorum işte sökülmez dedim zaten ilk mesajımda ve janttan sökülmesini ilginç olarak yorumladım. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Ben olur diyorum işte sökülmez dedim zaten ilk mesajımda ve janttan sökülmesini ilginç olarak yorumladım. Tamam Emre,çok beğendiysen yaptırabilirsin.Bende fikrimi söyledim zaten,bunu sana kabul ettirmeye çalışmıyorum. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Tamam Emre,çok beğendiysen yaptırabilirsin.Bende fikrimi söyledim zaten,bunu sana kabul ettirmeye çalışmıyorum.siz olmasa yapmazlardı diyince sanki ben plasti dip kaplanamaz bir şey demişim gibi oldu kabul ettirmeye çalışmanızla alakalı bir durum yok zaten ortada o konuda sıkıntı yok Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Forumda bir ara plasti dip zedeler vardı.. nereye kayboldu onlar Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Görüntü güzel olmuş. Benim aklıma da ilk ne kadar dayanır geldi Ne kadar ödediniz bunun için. En azından Buradan dayanma süresi az olursa verilen paraya karşın üzülme miktarını ölçeriz Yorum bağlantısı
Okan Tansel 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 (düzenlendi) basınçlı suya dayanmaz eğer üzerine özel vernik tarzındaki ilacı atılmadıysa tecrübelerle sabittir.Nokta kimse ısrar etmesin her türlü denedim bilen abilerim kardeşlerim var hahahaha üstünün ilacı şartttttt 9 Kasım 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat CENGİZ 9 Kasım 2015 Yazar Paylaş 9 Kasım 2015 Görüntü güzel olmuş. Benim aklıma da ilk ne kadar dayanır geldi Ne kadar ödediniz bunun için. En azından Buradan dayanma süresi az olursa verilen paraya karşın üzülme miktarını ölçeriz Hocam yapan kişi arkadaşım. .burada seat grubu ile de uygulamalarimiz oluyor.bi iki kişi yaptırdı. . Maliyet çok cuzzi bisey. Olmazsa sokeriz yani.. hatta üst arma altini da siyah yapacaktik görüntüyü görmek için. . Bişeyler deniyoruz bakalımbasınçlı suya dayanmaz eğer üzerine özel vernik tarzındaki ilacı atılmadıysa tecrübelerle sabittir.Nokta kimse ısrar etmesin her türlü denedim bilen abilerim kardeşlerim var hahahaha üstünün ilacı şartttttt Doğrudur hocam. .daha önce deneyimim olmadı bu konuda. . Zaten bu uygulamanin güzel yani sökülebilir olmasi.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Bizim eski aracımızda vardı,jantları yaptırdık ve her birine 5 kat attılar.Sonuç söktük aldık üzerinden,olan 300 liraya oldu Nam-ı diğer Pepe 100-150TL daha verseydiniz de, boyatsaydınız keşke. Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Çok çok güzel olmuş. Focus 3 üm olsa kesinlikle yapacağım bir uygulama. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2015 Paylaş 10 Kasım 2015 100-150TL daha verseydiniz de, boyatsaydınız keşke. Dinletemedim Yorum bağlantısı
Mesut Demirel 10 Kasım 2015 Paylaş 10 Kasım 2015 bendeki araçta aynı renk mercekli far orjinalmi sizmi yaptırdınız ? birde panjurlarıdamı plastidiple boyadınız ? Yorum bağlantısı
Serhat CENGİZ 10 Kasım 2015 Yazar Paylaş 10 Kasım 2015 bendeki araçta aynı renk mercekli far orjinalmi sizmi yaptırdınız ? birde panjurlarıdamı plastidiple boyadınız ? Farlar orjinal hocam. .sadece alt tarafi plasti yaptık Yorum bağlantısı
Mesut Demirel 10 Kasım 2015 Paylaş 10 Kasım 2015 Farlar orjinal hocam. .sadece alt tarafi plasti yaptık mercekli far arıyorum bulamıyorum resmen ya Yorum bağlantısı
Recommended Posts