Mehmet Sezgin 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 *Öncelikle AliExpress ten G4 Led sipariş verdik(10 Adet) daha sonra bunları sineklik yapımında kullanılan profiller üzerinde gerekli şekilde ölçerek monte edip montajını yapıp arka taraflarınıda silikon ile yalıttık. profilleri siyah sprey boya ile boyadık ve son olarak elektronik 555 li zamanlayıcı devremizi de yapıyoruz. Devre üzerindeki potansiyometre vasıtası ile zaman ayarı yapabiliyoruz. Kontak açıldıktan 20 sn sonra yanacak şekilde ayarlıyoruz. Park lambaları açıldığı andan itibaren led lambalar sönüyor. Parklar kapatılınca tekrar yanmaya başlıyor. devrenin besleme voltajını motor bölümü sigorta panelindeki kullanılmayan F32 sigortasından aldım.kontak kapatılınca 10 sn daha yanmaya devam ediyor follow me home gibi. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 süper süper süper F32 de neymiş harika Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin 7 Kasım 2015 Yazar Paylaş 7 Kasım 2015 sigortanın hangi sistem için olduğuna bakma fırsatım olmadı.ölçü aleti ile ölçüm yaparken dikkatimizi çekti.sigortaya yukardan bakınca bir ucu görünmüyordu.buraya sigorta takıp bir ucunada kablo lehimledik ve elektronik devrenin beslemesine verdik. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 Güle güle kullanın. Zamanında yapmış olduğum projeye çok benziyor. Sizi uyarayım bu tip üretimlerin patenti bende. Sonra sıkıntı yaşamayalım http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/257832-el-eme%C4%9Fi-g%C3%BCnd%C3%BCz-ledi-made-in-turkey/ Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 Tam gündüz farı gibi yanmasada gayet güzel olmuş Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 Elinize sağlık el emeğiyle yapılan işleri hep taktir etmişimdir... Yorum bağlantısı
Emre Demir 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 Bizde isterük güzel olmuş elinize sağlık. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 elinize sağlık, güzel olmuş. Güle güle kullanın. Zamanında yapmış olduğum projeye çok benziyor. Sizi uyarayım bu tip üretimlerin patenti bende. Sonra sıkıntı yaşamayalım http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/257832-el-eme%C4%9Fi-g%C3%BCnd%C3%BCz-ledi-made-in-turkey/ pardon canım bişimi dedin 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 elinize sağlık, güzel olmuş. pardon canım bişimi dedin [emoji23] [emoji23] [emoji23] yok ağam senin olduğun yerde boynumuz kıldan ince [emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 (düzenlendi) Bugün bizim gündemimizde de bu konu vardı mükremin abi zamanında cmaxı için sis farı kapağına bir çalışma yapmıştı. Denk gelirseniz inceleyin onu da yeşil Cmax konusu. Elinize ve emeğinize sağlık 7 Kasım 2015 tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin 8 Kasım 2015 Yazar Paylaş 8 Kasım 2015 Güle güle kullanın. Zamanında yapmış olduğum projeye çok benziyor. Sizi uyarayım bu tip üretimlerin patenti bende. Sonra sıkıntı yaşamayalım http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/257832-el-eme%C4%9Fi-g%C3%BCnd%C3%BCz-ledi-made-in-turkey/ daha önce opel astra aracıma yapmıştım aynı bu şekilde 3w lık power led kullanmıştım.3w bayağı kuvvetli aydınlatıyordu. hepinize teşekkür ederim.yapacak arkadaşlara da fikir verebilirsek ne mutlu. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 daha önce opel astra aracıma yapmıştım aynı bu şekilde 3w lık power led kullanmıştım.3w bayağı kuvvetli aydınlatıyordu. hepinize teşekkür ederim.yapacak arkadaşlara da fikir verebilirsek ne mutlu. Kesinlikle [emoji122] [emoji106] Hayat paylaştıkça güzeldir Yorum bağlantısı
Sinan Kaya 29 Aralık 2015 Paylaş 29 Aralık 2015 güzel calışma bende aynı sizin elektrik aldıgınız yerden aldım dediginiz gibi gecikmeli olarak sönüyor ama ben sigorta yerine kablosunu buldum.. ayrıca farlardan + cıkardım role ile bi devre yaptım basit bi şekilde ortaya direnc koydum kontak acıkken 12w yani fazla ışık farları acınca role ile direnc bagladıgım + devreye girerek tam ölçmedim ama ışık şidetini fark edilir şekilde düşürüyor..fırsat bulursam foto eklerim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts