Misafir 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Yusuf Aycibin yazdı: yakıt abartmadığın sürece ortalama 9/100 benim kullanımıma göre bu değerler agresif kullnıyorum Şehir içi dizel otomatik ortalama 9 litre çok ama çok fazla bir değer, ceed den vazgeçmenin tek nedeni bu yakıt olayı zaten yoksa araba gerçekten çok güzel, kazasız belasız kullanın. Yorum bağlantısı
Alper Doğan 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 DOĞUŞ BAĞ yazdı: Şehir içi dizel otomatik ortalama 9 litre çok ama çok fazla bir değer, ceed den vazgeçmenin tek nedeni bu yakıt olayı zaten yoksa araba gerçekten çok güzel, kazasız belasız kullanın.Bir araç bulamadın kendine. Ne çektin be doğuş al diyoruz sana atmosferi hala araç bakıyorsun:) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 tdci ve otomatik denince. e-hdi 6 eat li reçete iyi gelir. citoren/pejo/mitsubishi de ortak kullanımda 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Alper Doğan yazdı: Bir araç bulamadın kendine. Ne çektin be doğuş al diyoruz sana atmosferi hala araç bakıyorsun:)Buldum buldum Alper kararımı verdim, turbosuz olmaz Yorum bağlantısı
Alper Doğan 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 DOĞUŞ BAĞ yazdı: Buldum buldum Alper kararımı verdim, turbosuz olmaz Sonuç ? Merakla bekliyorum kararını doğrusu Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Alper Doğan yazdı: Sonuç ? Merakla bekliyorum kararını doğrusu1.2 TSI Dsg Leon Yorum bağlantısı
Alper Doğan 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Hayırlısı olsun diyelim mi o zaman? Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Alper Doğan yazdı: Hayırlısı olsun diyelim mi o zaman?Biraz daha vakti var zamanı gelince hep beraber deriz insallah Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 DOĞUŞ BAĞ yazdı: Şehir içi dizel otomatik ortalama 9 litre çok ama çok fazla bir değer, ceed den vazgeçmenin tek nedeni bu yakıt olayı zaten yoksa araba gerçekten çok güzel, kazasız belasız kullanın. evli olsam yuva yıkar o derece yakıyor bide dizel meret ama yeni kasa da 2015 lerde şanzımanda değişim yaptılar 7 iler vites %35 yakıt tasarrufu ama onda da şöyle bi sorun var gaz a bastığınızda anlık tepkide geç kalıyor 1 saniye falan onda da sorun bu ceed güzel araç yinede tavsiye ederim herkese Yorum bağlantısı
Recommended Posts