Misafir 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 (düzenlendi) İlandaki araçlar için ne düşünüyorsunuz? Kia ceed mantıklı bir seçenek olabilir mi? Otomatik şanzımanı nasıldır sorun çıkartır mı? Açıkcası Kia hakkında pek bilgim yok 2.elleri konusunda nasıldır? Sevdiğim bir abim almak istiyor.Bilgisi olanlardan tavsiye ve görüşlerini rica ederim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-hatasiz-premium-en-dolusu-239720313/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-kia-ceed-conceot-plus-aracimi-satiyorum-240891431/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-2014-kia-cee-d-1.6-crdi-concept-plus-otm-231074163/detay 6 Kasım 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Arabayı bilmiyorum daha önce hiç kullanmadım ama dış tasarımı çok hoşuma giden bir araç Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 (düzenlendi) o fiyatlara opel astra dusunurmusunuz 136liktan örneğin bu modelden o fıyat bence kia ya cok derım sahsımca opel ve leon alınır o paralara 6 Kasım 2015 tarihinde Halil İçingir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Sert kullanırdı arabayı.Şehir içinde 10 lt yakıyorum diyordu.Otomatiği bildiğim kadarıyla klasik tork konvektörlü.Sıkıntı olacağını sanmam.20 b km kadar bindi sonra aile büyük ve ve sık 10 litre neymiş öyle sanki atmosferik benzinli mübarek Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Düşünmeden alırdım. Dizel+ otomatik en iyi kombinasyonlarından. Deli alet tabiri caizse. Bindim, kullandım, aşık oldum.. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Doğuş, Murat abi bu aracın bir alt kasasını kullandı. Forumda konusu da vardı hatta. Konuyu görünce yorum yapar. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Düşünmeden alırdım. Dizel+ otomatik en iyi kombinasyonlarından. Deli alet tabiri caizse. Bindim, kullandım, aşık oldum.. Hamza'nın dediği gözümü korkuttu açıkcası , yoksa şekil olarak 10 nomero bir araç bende çok beğeniyorum Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Ceed yerine İ30 bakılabilir bence ve son çıkan 7 ileri DCT şanzumanlı İ30 alınır binilir bence her anlamda dört dörtlük araç yakıt sarfiyatı emsallerine göre birazcık fazla diye biliyorum ama araştırmak lazım Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Hocam bu paralara Seat baksanız? Anti DSG ci kendisi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Belirttiğim gibi sert kullanır.Normal kullanımda illaki düşer. Mesela benim mondeo ya abim biniyor aldıgımda arabayı 8.5 ortalama.Ben kullanıyorum ayni sehir içinde 6.2 litre.Yol bilgisayarına göre. Yanlış anlaşilmasın araba güzel.128 beygiri görmek isterseniz karşılığınıda veeirsiniz.Bu her arabada böyle. Ne kadar sert kullanırsan kullan 1.6 dizel için 10 litre çok fazla, renaultun 130 luk dci motorunda bile bu değerleri ne yaparsan yap göremezsin, bu yakıt olayı olmadı işi bozdu valla Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Hamza'nın dediği gözümü korkuttu açıkcası , yoksa şekil olarak 10 nomero bir araç bende çok beğeniyorum Valla Doğuş yakıtını bilmiyorum. Arkadaşın şirket aracı. Birkaç defa kullandım. En full olanı. Bir yerde biraz daha detay yorumum vardı. Bulamadım. Rastlarsam koyarım yada pazartesi yine birşeyler yazarım. Yalnız unutulmaması gerek, "her güzelin bir kusuru vardır." Yorum bağlantısı
Osman Ünal 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 İlandaki araçlar için ne düşünüyorsunuz? Kia ceed mantıklı bir seçenek olabilir mi? Otomatik şanzımanı nasıldır sorun çıkartır mı? Açıkcası Kia hakkında pek bilgim yok 2.elleri konusunda nasıldır? Sevdiğim bir abim almak istiyor.Bilgisi olanlardan tavsiye ve görüşlerini rica ederim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-hatasiz-premium-en-dolusu-239720313/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-kia-ceed-conceot-plus-aracimi-satiyorum-240891431/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-2014-kia-cee-d-1.6-crdi-concept-plus-otm-231074163/detay 2011 modelini kullandım, şanzuman klasik otomatik sıkıntı çıkarmaz, İstanbul şehir içinde 8 lt. yakıyor. Oldukça sessiz bi raraçtır yalnız bir miktar trim zırıltısı oluyor. Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Her yönüyle 10 numara bir arabadır da ama, yakıt ekonomisine çok çok uzak bir araç... Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Yoğun s içi 10 lt yakmasi dışında olumsuz bir tarafı yok, uzun yolda 5 lt ler görülüyor. Sessizlik, kaliteli malzeme, sağlam motor, şanzıman(6ileri otomatik) olarak kullanıcısını memnun eder. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 opel de olabılır link yollamıstım bır kac arkadasıma sordum ort ş.içi 5.5-6.0 dedi kastıgında bile 7.3 lt üstüne cıkamadım dedi uzun yolda 4.2 ortl dedi km ort 100-120 km/h dedi ki cosmo paketi baya dolu bi versiyon takdir sizin seleflerine göre detaylı araştırmak gerek tabi Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 hb isteyenler için çok iyi bir tercih... Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 (düzenlendi) Yakıt ekonomi falan yok vicdansızca yakar. Klasik kullanım için çok güzeldir gazlamaya kalkarsanız şanzıman ağır kanlı. Donanım olarak nerdeyse herşey var ve aşırı dolu bir araç. Tip olarak efsane. Not: Astra 136 bg ciddi anlamda düşünülür bunun yerine her bakımdan. 6 Kasım 2015 tarihinde Mustafa Karaaslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 İki sene önce bir abimde vardı.Yazılımda yaptırmıştı. Jant olarak 18 inc 235/35/18 lastik ve coiloverlarla kullaniyordu.Ben onun kadar sert(hayvanı) kullananini halen görmedim. O arabaya hard yazılımla o kullanımla 55 bin km sorunsuz günlük bindi.Araç otomatikti ve kendi bile bitiremedigine şaşırmıştı. Benimde çok hoşuma giden bir araç.. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Bayağı fazla yakıyor bu model. Yazılım ile yakıtı düşürenler var, şanzıman genelde sağlam biliniyor Yorum bağlantısı
Ahmet Yıldırım 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 (düzenlendi) İki yıl önce focusu almadan önce ciddi olarak ilgilendiğim bir ara. İzmir de kia özdemirlerde test sürüşü de yapmıştım. Araç gerçekten çok hoş ve dizel otomatik kombinasyonunda donanım performans ve fiyat olarak alınabilecek araçlardan birisi. Yanlız kia 2014 e kadar ve 2015 in ilk bölümüne kadar otomatik araçlarında tork konvertörü kullandı . yani araç tam otomatik 128 bg. Tam otomatik şanzımanlar piyasadaki diğer yarı otomatiklere göre daha sağlamdır. Fakat yakıt tüketimi yüksektir. yaşadığınız yer engebeli ve çok dur kalk yapılan bir bölge ise şehir içinde 9-10 ları bulursunuz 100 km de. Sakin kullanmak gerekiyor ama bu arabayı sakin kullanmak zor. kia 2015 in 2. yarısında dct şanzımana geçti ve 136 bg çıkardı. ben şuna takipteyim ama henüz 2. eli piyasaya düşmüş değil. yakıt olarak eski tam otomatik şanzımana göre %20- %25 yakıt ekonomisi sağlıyor. Hyundai 2015 te tüm i30 larda bu şanzımanı kullandı. bütçe uygunsa 2015 i30 da düşünebilir. Manual olsun derseniz arkadaşların önerdiği gibi Astra 136 bg olabilir. Bence Kia ve Hyundai gibi korelilerin avantajı bir çok donanıma ekstra opsiyon parası istememeleri. Ford ve wolsvagen de bu donanımlara ekstra fiyat biniyor. Allah gönlünüze versin Saygılar. 7 Kasım 2015 tarihinde Ahmet YILDIRIM tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 Valla Doğuş yakıtını bilmiyorum. Arkadaşın şirket aracı. Birkaç defa kullandım. En full olanı. Bir yerde biraz daha detay yorumum vardı. Bulamadım. Rastlarsam koyarım yada pazartesi yine birşeyler yazarım. Yalnız unutulmaması gerek, "her güzelin bir kusuru vardır." Araba güzel, iç mekan güzel, ortam güzel ama yakıt olayı bunların alayını yerle bir etti çok km yapacak şehir içi yakıt olayı sıkıntı olur Simdi baktım net ten de.Yakit 10 litre civarı.Alınır mi alınır.128 hp ve tork konvektörlü şanzımanı unutmamak gerek. Bu arabayı yarı otomatik ve 105 beygirlik arabalarla kıyaslamamak gerek.Fiyat olarakta komple sınıfına bakılmalı.Tork konvektorlü şanzıman fazla yaktirir ama sağlamlık durumunu da es geçmemek lazım. Otomatik fabrika verilerine göre şehir içi 7.2 litre diyor, manueli 5,2, arada 2 litre fark var şanzıman işi bozuyor demekki, tabi reel kullanımda dediğin gibi 10 litre yakar. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Araba güzel, iç mekan güzel, ortam güzel ama yakıt olayı bunların alayını yerle bir etti çok km yapacak şehir içi yakıt olayı sıkıntı olur Otomatik fabrika verilerine göre şehir içi 7.2 litre diyor, manueli 5,2, arada 2 litre fark var şanzıman işi bozuyor demekki, tabi reel kullanımda dediğin gibi 10 litre yakar. O zaman ya yeni nesil şanzımanlılarından alacak, yada Peugeot ların dizel otomatiklerinde bakacaksınız.. Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 2013 yazında araç alacağım zaamn çok beğenmiş ve ilk olarak bu modele bakmıştım. Kalitesi, donanımı ve tasarımı çok iyi ancak test sürüşü sonrası vazgeçtim. Performans ve ekonomi dengesi iyi değil. Test aracının tüketim ortalaması 10 l/100 km'nin üstündeydi, performansı ve sürüş hissi de yavan geldi. O zaman daha çok hoşuma giden Seat Leon'u aldım (1.2 TSI DSG), hem tüketim, hem performans olarak daha iyi, fiyatı da daha uygundu. Şimdi olsa malum sebeplerden Seat almam belki ama daha iyi bir araç olduğunu kabul etmek gerek. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 (düzenlendi) Çok beğendiğim araçlardan, şanzıman klasik tork konvertörlü o yüzden biraz fazla yakar. Ama içi dışı çok güzel bi araç. 9 Kasım 2015 tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 konuya baya geç kalmışım ama ceed sahibi olarak bi yorum yapmak isterim kendi adıma araç son derece güzel tasarım vs herkes açısından biliniyor yakıt abartmadığın sürece ortalama 9/100 benim kullanımıma göre bu değerler agresif kullnıyorum çoğunlukla biraz fazla yakıyor gibi görünüyor fakat geçenlerde yaptığım hesaplamada 31-32 kuruş yakmış! 800Tl mazot 2550Km yol belki ben yanlış hesapladım aracı 3-4 aydır kullanıyorum ve memnunum iç tasarımı çok hoşuma giden ve doluluk oranında yüklü olan bir araç bunlar dışında yol tutuşu ve sürüşü rahat güzel isteyerek severek kullanıcağınız bir araç olacaktır... vites geçişleri çok iyi ama bir dsg değil! geçişleri hissetmezsin buna sorun yok ama 128bg lik bi araç sanki biraz ağır kalıyor gibi bilemedim! yüklendiğimde gaz tepkisi anında alıyor gibi ama milisaniye fark var tepkisinde buda çok fark etmez kısacası golf 7 ile karşılaştırdığımızda kalite bakımından vs önde olsada fiyat doluluk bakımında ceed bence makul araç tasarım ortada yakıttıa golf 7 önde olabilir ama dediğim gibi fiyat çok fark ediyor kia ceed - vw golf 7 fiyat farkı çok konfor hemen hemen aynı sürüş zevk aynı (golf 7 abimde var ordan biliyorum) yani 3 aşağı 5 yukarı araçlar aynı çok param var derseniz golf 7 az param var ama dolu ve lüks e binmek istiyorum derseniz ceed bence piyasadaki bi çok araçla kapışır eksik yönleri olacaktır elbet ama artı yönleride çoktur... kendi düşüncelerimdir yanlışım varsa affola 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts