İçeriğe Yönlendir

Kaza Sonrası Uzayan Süreç

Fatih Belen

Recommended Posts

Fatih Belen

Arkadaşlar merhaba. Ekim 18'de aracım ile ufak bir kaza atlattım. Sağ arkaya arkadan motor çarptı. Tampon, bagaj kapagı, Stop, sağ havalandırma kapagı ve tamponu tutan bir demir varmış ortada bunlar hasar aldı. Ayın 20sinde Karşı taraf %100 kusurlu bulundu ve sigortadan parça beklemeye başladık. Stop geldi, havalandırma kapagı geldi, tamponu tutan parça geldi, bagaj kapagı düzeltildi ve boya için tamponu bekliyor.

Arkadaşlar hala tampon yok ortada. Tedarik edemiyoruz diyor sigorta şirketi salladıkça sallıyor. Ustam bende bulamadım mecbur bekleyeceğiz diyor. Kaç gündür arabasızım. İşlemleri hızlandırmak için ne yapmalıyım. Bilgi verirmisiniz. 

XJNYa7.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Durkac

Geçmiş olsun.Arabayı bıraktıgın kaportacıyı bi sorgulamanda fayda var bazen luzumsuz uzatmalara ve para tırtıklama mevzularına girebiliyorlar :) Bizim araca vurdular bi tampona 3 hafta bekledik Bide sigortadan yapılacak ödeme ve verilen malzemeleri sorgula derim zira bizim ön panjuru çalmıştı(söke söke aldık :) ) kaportacı Allah düşürmesin ellerine zira tam vurguncular ama olan olmuş 

Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan

Sigortacıyla iletişime geçerek tamponun değişmesi yerine düzeltilmesini isteyebilirsiniz. (tabi ki düzeltilmesi teknik olarak mümkünse)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu kasa fiesta'ların tamponları gerçekten de yok. Yetkili servislere de sorabilirsiniz, sipariş üzerine getirtiyorlar.

Babam aracını ilk aldığında biz de çok aradık ancak bulamamıştık.

Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu

experde hır gür çıkartacaksınız başka çaresi yok aç göster stok bilgisi ekranını de açıp göstermez büyük ihtimalle çünkü stokta vardır ama süreci keyiften uzatıyorlar(para yemek için) veya açıp ekranı gösterirse ve gerçekten yoktur ama olmadığını da sanmıyorum 4 yıl önce bizim de başımıza geldi uzattıkça uzattılar 2 hafta sonunda gittik baya bi hır gür tartışma çıkarta çıkarta nedense ertesi günü de parçalar gelmişti. . .

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yan sanayisi yok. orjinal gelelcek o da pahalı . eksper parça arıyordur

bu arada alın kullanın arabayı uzun sürer

veya orjin parasını talep edin ödesnler. siz sonra bulunca takın.

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Benim eski B Max'te daha kötü durumdaki tamponu değiştirmeyip otokingte tamir etmişlerdi. Bunu neden tamir etmedilerse?

Yorum bağlantısı
Yusuf Çayır
(düzenlendi)

Tamponu otoking kusursuz tamir eder, geçmiş olsun.

tarihinde Yusuf Çayır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İsa Erdoğan

yan sanayisi yok. orjinal gelelcek o da pahalı . eksper parça arıyordur

bu arada alın kullanın arabayı uzun sürer

veya orjin parasını talep edin ödesnler. siz sonra bulunca takın.

En mantıklısı çağlar beyin dediği.alın paranızı.hemde araçsız kalmayın.tampon gelince halledersiniz.yada tamir.

Yorum bağlantısı
Fatih Belen

Merhabalar.

Kaportacıda aynı şeyi söylüyor. Buradada yok bulamıyorum bulsam alıp takacagım faturayı göndereceğim sigortaya diyor. Sana kötülük yapacak olsam çıkma alır takarım yeni tampon gelince de 0 fiyatına satar cebime atarım diyor. Çok kafamı karıştırdı. 

Şimdi benim sigorta şirketinden tamponun parasını isteme hakkım var mı. Bunu ne şekilde dile getirmeliyim. Tamir edilme durumu var fakat tampon daha önceden tamir edildiği için ustam yanaşmadı. En ufak birşeyde tekrar dağılır dedi. 2. kez tamir sağlıklı olmaz dedi.( Aracın daha önceden arkadan kazası var) 

Benim bu hafta uzun yola çıkmam gerekiyordu ve perşembe günü otobüsle gidiyorum. Pazar günü döneceğim. Bütün işlerim aksadı. Pazartesi gününe kadar beklemelimiyim ? Çünkü zaten burada olmayacagım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...