Erkan Tekin 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Arkadaşlar yaklaşık 3 - 4 gündür sol ayağımın baş parmagı uyuşuyor.. Daha doğrusu uyuşuk hiç gitmedi.. Kafama takıldı sinir bozucu bişi.. Neden yapar ki bu durumu.. Hastaneye gidicem ama 1 kasım dan sonra.. Dikkat etmem gerekir mi ? Yorum bağlantısı
Selim Kaya 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Askerde bende de oluyordu. Sivilde sıkıntı kalmadı. Giydiğim postallara bağladım sorunu. Bir süre değişiklik deneyin. Doktora başvurmayı da ihmal etmeyin yine de. 4 Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 29 Ekim 2015 Yazar Paylaş 29 Ekim 2015 Salı günü halısaha maçımız vardı o gün oldu ama ayağıma darbe falan almadım .. Belde sorun var mı? aklıma fıtık geldi evet ama belimde bi sorun yok Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Beli incitmiş olabilirsiniz. Bence acilen ortopediste gözükün derim. Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 29 Ekim 2015 Yazar Paylaş 29 Ekim 2015 Beli incitmiş olabilirsiniz. Bence acilen ortopediste gözükün derim. Bel için mi parmak için mi ? Yorum bağlantısı
Murat Dere 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Ayağını yere sert vurduysan da olur. 1 Kasım'a kadar ge.er büyük olasılıkla. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Beldeki sorun genelde bacaklara da vurabiliyor. Ancak bunun kontrolü için öncelikle ortopediste sonrasında ise nörolojiye gitmeniz gerekecek. Ha, bu arada benim söylediklerim tamamen tavsiyedir. En iyisini doktorlarımız bilir. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 29 Ekim 2015 Yazar Paylaş 29 Ekim 2015 Ayağını yere sert vurduysan da olur. 1 Kasım'a kadar ge.er büyük olasılıkla. Geçmiş olsun. Teşekkür ederim abi Beldeki sorun genelde bacaklara da vurabiliyor. Ancak bunun kontrolü için öncelikle ortopediste sonrasında ise nörolojiye gitmeniz gerekecek. Ha, bu arada benim söylediklerim tamamen tavsiyedir. En iyisini doktorlarımız bilir. Tavsiyelerin için teşekkür ederim abi.. Tavsiyeler doğru nöroloji ve ortopedist.. Askerde bende de oluyordu. Sivilde sıkıntı kalmadı. Giydiğim postallara bağladım sorunu. Bir süre değişiklik deneyin. Doktora başvurmayı da ihmal etmeyin yine de. teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Aynisi basima gelmişti. Parmağını haliya sürtüyordum hic birşey hissetmiyordum sonra doktora gittim belimde kas ve sinir sıkışması olmuş kas gevşetici ilaç ile olayi atlattim. Sizinkide böyle birşeydir noroloji sizi bekler 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Bel fıtığı yada sinir sıkışması olmuş olabilir geçmezse bir doktora başvrumanızda fayda var. Yorum bağlantısı
Tamer Taban 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 geçmiş olsun tırnak batması başlangıcı olabilir. halı saha ayakkabılarınız sert burunlu ise ve ayağınıza tam oluyorsa ani durmalarda yada yön değişimlerinde aşırı yük bineceğinden olmuştur. tırnak sorunu çekebilirsiniz benim iki ayak baş parmak tırnaklarım yok çok rahtım şu an tabi bel fıtığı da olabilir. ben başıma gelenden bahsettim sadece.. 2 Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 30 Ekim 2015 Yazar Paylaş 30 Ekim 2015 Aynisi basima gelmişti. Parmağını haliya sürtüyordum hic birşey hissetmiyordum sonra doktora gittim belimde kas ve sinir sıkışması olmuş kas gevşetici ilaç ile olayi atlattim. Sizinkide böyle birşeydir noroloji sizi bekler Geçmiş olsun. Bel fıtığı yada sinir sıkışması olmuş olabilir geçmezse bir doktora başvrumanızda fayda var. geçmiş olsun tırnak batması başlangıcı olabilir. halı saha ayakkabılarınız sert burunlu ise ve ayağınıza tam oluyorsa ani durmalarda yada yön değişimlerinde aşırı yük bineceğinden olmuştur. tırnak sorunu çekebilirsiniz benim iki ayak baş parmak tırnaklarım yok çok rahtım şu an tabi bel fıtığı da olabilir. ben başıma gelenden bahsettim sadece.. Geçmiş olsun. Çok Teşekkür ederim herkese ben bi nöroloji yapayım en iyisi Yorum bağlantısı
TamerErdoğan 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 sinir sıkışması tarzı bişiy olma şansı çok fazla genel fıtık değil ama bel kayması yani disk kayması durumunda karşılaşılan bi durum ihmail etmeyin 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Geçmiş olsun. Bel ile alakalıysa eğer mutlaka ya topuklarda yada kalçanın alt kısımlarına doğru bir ağrı olur. Yeni başlangıçsa bunları belki hissetmezsiniz ama zamanla çoğalabilir. %99 ilaç ile geri gönderecek doktor korkmayın 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Bel için fıtık şüphesi varsa beyin cerrahisi öneririm, çünkü bel fıtıklarına beyin cerrahisi bakar. Durum çok önemli görünmüyor. Beyin cerrahisi eğer dolaşımda bir sorun var derse, muhtemelen kalp damar cerrahisine sevk eder. Yanlış bilgi düzeltelim. Bel fıtıklarına ortopedi değil beyin cerrahisi bakar. Anestezi teknikeri olarak söylüyorum ve polemik kabul etmiyorum [emoji3] Yorum bağlantısı
Cem Işık 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Benim bacak ve parmaklar tamamı uyuşuyordu, bel fıtığı teşhisi koydular. Doktora görünmekte fayda var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts