Selçuk Özmen 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Ben de görebiliyorum ve vauvv diyorum. teşekkürler Eren bey.. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Eren bey teşekkürler. Fotoğrafları görebiliyorum artık. Ford mühendisliğinin zirvesi. Görünüşüne aldanıp aile arabası deniyor ama bence çoğu spor araca rahatça kafa tutan bir araç. Bir el direksiyonda diğeri kol dayamada, kadran 200 de, kusursuz akan bir araç. Lüxemburg meclisindeki bazı bakanların makam aracı olarak s-max kullandığını gördüğümden beridir bendeki imajı Türkiyedeki imajından değişik oldu. Önünde VW amblemi olsaydı 2 kat fiyata 3 kat fazla satılırdı. Bende de var bitane ama mecburiyetten satmam lazım :'( İnşallah seneye yeni kasasına niyetleniyorum. al sana vw olanı (resimler 2011 model) şimdi netten baktığım kadarıyla mevcut üst donanım (opsiyonsuz) 2.0 dizel 150 ps otomatik, almanya fiyatları (almancam yoktur) ford s max titanium: 37.250€ vw sharan highline: 42.075€ Yorum bağlantısı
Bünyamin Yıldırım 29 Ekim 2015 Yazar Paylaş 29 Ekim 2015 slm arkadaslar fotolarin halen neden goremediginizi bilemiyorum bende oyle bi sorun yok fotolari imgur a yuklemistim hepside suan halen imgurda mevcut sorunun ne oldugu pek anlayamidim . sizeler icin bikac foto daha ekledim ; Yorum bağlantısı
Bünyamin Yıldırım 29 Ekim 2015 Yazar Paylaş 29 Ekim 2015 bikac foto daha ekledim led ampullerin karanliktaki gorunumleri... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 (düzenlendi) Disko Mod biz led için çinlilerle akraba olduk, sende herşey hazır .... Vallahi fena canım çekti, yapma bunu arkadaş, dayanamıyorum yurtdışına taşınacağım vallahi Keşke bizim ülkedede bunu rahatça alma imkanı olsa, 2.2 dizel, breh brehh, bu zaten aile arası değil, yarış arabası mübarek Bence modelleri içindeki en güzel arabası bu Ford (avrupa) un, tekrar hayırlı olsun 29 Ekim 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Ben hepsini görüyorum, tarayıcı chrome, sistem Win8.1 pro Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Aracınız Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın... İmgurda Türkiye de yasaklı ondan dolayı görünmüyor, cepten girenler web browser ile pcden girenler DNS değişikliği ile resimleri görebilirler... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Eren bey yine bir el atsanız? Yeni fotoğraflar görünmüyor Buyrun Yorum bağlantısı
Bünyamin Yıldırım 30 Ekim 2015 Yazar Paylaş 30 Ekim 2015 gunaydin arkadaslar en cok onemli olan kismi unutmusum safkan olan 200 beygirin bulundugu ekuriyi belki biraz kosturmam gerek galiba bu koca ekuriyi ayaklari uyusmustur bikac gundur,hafta sonu gezisi iyi gelir kesin... Yorum bağlantısı
Murat Birinci 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 41 kere Maşaallah. Hep almak istediğim bir arabadır. Allah kaza, bela,ceza vermesin. Yorum bağlantısı
Bünyamin Yıldırım 30 Ekim 2015 Yazar Paylaş 30 Ekim 2015 Maaşallah. Bu makina bende olsa dayanamaz chiplerdim. 276 hp 552 tork Aynı güçte ve kalitede bir araç VAG grubunda olsa, rahat 400 bin lira isterlerdi. evet chip takildigiinda bayagi bi guc kazaniyor ayni zmanda tork gucude artiyor burda katildigim forum da takanlar var 240,250 hp arasi degisebiliyor vag grubuna gelince herzamanki gibi daha pahalilar s max almadan once bi sharan gidip bakmistim 2011 modeldi ve 90bin km deydi 19900€ istiyordu ve benim s maxdaki opsiyonlari hicbiri yoktu yani sadece marka aliyorsunuz vw aldiginizda . 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Çok doğru söylediniz. Ben sharan ve s max kıyaslayamıyorum. Sharan minibüs tipli, torun tombalak sahibi insanların alıp 70 le sağdan sağdan gittikleri bir aile aracı imajı var bende. Sharan in karşılığı Ford da galaxy sanırım. S max ayrı bir dünya. Muadili yok. rakipsiz... hele birde böyle güçlü bir motorla tamamen rakipsiz olmuş. .. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Güzel araç, güle güle kazasız belasız kullanın. Yorum bağlantısı
Bünyamin Yıldırım 30 Ekim 2015 Yazar Paylaş 30 Ekim 2015 (düzenlendi) Smax ın kendine ait bi statüsü var sportif ve aynı zamanda lüks bir araç alman standartlarında. Bi defa koltuğa oturdunuz mu yolun bitmemesini istiyorsunuz. Sharan daha çok genel kitleye hitap ediyor s max ise daha fazlasını arayan bi kitleye. 30 Ekim 2015 tarihinde Bünyamin Yıldırım tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Çok doğru söylediniz. Ben sharan ve s max kıyaslayamıyorum. Sharan minibüs tipli, torun tombalak sahibi insanların alıp 70 le sağdan sağdan gittikleri bir aile aracı imajı var bende. zaten malum sitede sharan minivan diye geçiyor, s max otomobil diye.. Sharan in karşılığı Ford da galaxy sanırım. S max ayrı bir dünya. Muadili yok. rakipsiz... hele birde böyle güçlü bir motorla tamamen rakipsiz olmuş. .. fiyat-resim araştırması yaparken; yabancı sitelerde, karşılaştırma kategorilerinde s max ve sharan aynı listelere girmişler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts