Okan Tansel 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 Merhaba arkadaşlar Olgu kardeşimin indirim haber vermesi vesilesiyle alım yaptığım ürün geldi.mis igibi sanki 5 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Ekim 2015 Yazar Paylaş 27 Ekim 2015 Hayırlısı kardeşime Hayırlı olsun güle güle kullan. ALLAH razı olsun kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 Hayırlı olsun Okan, izlenimlere bakalım artık Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Ekim 2015 Yazar Paylaş 27 Ekim 2015 (düzenlendi) Evet Olgu kardeşim şimdik gazı verdin aldık bu zavazingoyu ben bunu araç içinde kullanmayı planlıyorum de bakalım nası olacak Hayırlı olsun Okan, izlenimlere bakalım artık ALLAH razı olsun Abimmm Valla abi orasını kurcaladım burasını kurcaladım kafam karıştı 27 Ekim 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 Evet Olgu kardeşim şimdik gazı verdin aldık bu zavazingoyu ben bunu araç içinde kullanmayı planlıyorum de bakalım nası olacak ALLAH razı olsun Abimmm Valla abi orasını kurcaladım burasını kurcaladım kafam karıştı Yavaş yavaş kardeş, Olgu bey yardımcı olacaktır muhakkak Yorum bağlantısı
Murat Dere 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 Evet Olgu kardeşim şimdik gazı verdin aldık bu zavazingoyu ben bunu araç içinde kullanmayı planlıyorum de bakalım nası olacak ALLAH razı olsun Abimmm Valla abi orasını kurcaladım burasını kurcaladım kafam karıştı Güle güle kullan Okan'ım, hayırlı olsun. Kafanı çok karıştırdıysa seni bu dertten kurtarmak lazım. Talibim. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Ekim 2015 Yazar Paylaş 27 Ekim 2015 Güle güle kullan Okan'ım, hayırlı olsun. Kafanı çok karıştırdıysa seni bu dertten kurtarmak lazım. Talibim. ALLAH razı olsun Abimmm Başımla beraber abi düşündüm gibi bana yaramaz ise senindir. Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 Hayırlı olsun okan abi.güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Murat Dere 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 ALLAH razı olsun Abimmm Başımla beraber abi düşündüm gibi bana yaramaz ise senindir. Kafa karışıklığını gidermeye talibim olm. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 Hayırlı olsun abi konuyu kaçırmışım bunun günahı ne kadar? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Ekim 2015 Yazar Paylaş 27 Ekim 2015 Kafa karışıklığını gidermeye talibim olm. Hayırlı olsun abi konuyu kaçırmışım bunun günahı ne kadar? ALLAH razı olsun kardeşim herşey dahil 49,99 amerikan kağıt parçası varya hani işareti şu olan $ dan maliyeti Yorum bağlantısı
Murat Dere 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 Ama tabii, "abi ne demek, al senin olsun" gibi bir yaklaşımda bulunursan saygı duyarım. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Ekim 2015 Yazar Paylaş 27 Ekim 2015 (düzenlendi) Kafa karışıklığını gidermeye talibim olm. Abi cihazı araç kamerası olarak kullana biliyormuyuz sistem nasıl işliyor ki ? Ama tabii, "abi ne demek, al senin olsun" gibi bir yaklaşımda bulunursan saygı duyarım. 27 Ekim 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 (düzenlendi) ALLAH razı olsun kardeşim herşey dahil 49,99 amerikan kağıt parçası varya hani işareti şu olan $ dan maliyeti Araç içinde gün batımında güzel bir pov sürüş testi çekilir bununla abi 27 Ekim 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Ekim 2015 Yazar Paylaş 27 Ekim 2015 Araç içinde gün batımında güzel bir pov sürüş testi çekilir bununla abi Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 Yanlış anlaşılmasın böyle birşey demek istiyorum Yorum bağlantısı
Murat Dere 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 Abi cihazı araç kamerası olarak kullana biliyormuyuz sistem nasıl işliyor ki ? Kullanabilirsin bence. Ancak kontak açılınca çalışıp kapanınca durmuyorsa, elle açıp kapatmak gerekebilir. Araç montajı için vantuz vardır sanırım. Cama takacan, çakmaklıktan da elentirik alacan (çok sıkı fıkı olma ama) o kadar. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 Hayırlısı olsun abi. Ama araca takıp heba etme bence. Adı üzerinde aksiyon kamera. Su geçirmez, darbe dayanımlı. Dal denizlere, tak kaskına bin motora, atla uçaktan paraşütle, yerde yuvarlan, duvara kafa at filan yani. Aksiyonsuz çekim istemezuk ona göre.. Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 (düzenlendi) Okan hangi amaçla kullanılıyor bu kamera? Kerem hocanın dediği gibi her türlü aktivitede kullanıllıyor mu?Deniz altı falan... 27 Ekim 2015 tarihinde Ahmet Kaleli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 Benim kamerada 5 gün önce geldi. Güzel ürüne benziyor...[emoji106] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Ekim 2015 Yazar Paylaş 27 Ekim 2015 ben yüzme bilmem Keremim .kiiiimmm benmi paraşütle atlıcam ahanda buldum benim canavarın birine vereyim en iyi aksiyon onlarda koltuk tepesi, masa tepesi ne varsa Okan hangi amaçla kullanılıyor bu kamera? Ah bir bilsem kardeşim Olgunun gazına geldik aldık işte Yorum bağlantısı
Recommended Posts