Murat Mert2 25 Ekim 2015 Paylaş 25 Ekim 2015 Forumların birçoğunu okudum, şu an Ankarada yaşıyorum, bugüne kadar hep güneyde yaşadığım için kış lastiği diye bir derdim yoktu, bir çok detay var, haliyle tavsiye de eleştiri de bol oluyor, neyse.. Gelelim konumuza. 2008 Dizel fiestam var , malum traktörümsü bir araç Anladığım kadarıyla kış lastiği de sesimize ses ekliyormuş... Forumlarda okuduğum kadarıyla fiyat/ perf olarak Petlas ta karar kıldım gibi. Yalnız internet siteleri ile lastikçiler arasında lastik başına 15-20 tl oynuyor. Çankayada Dikmende yaşıyorum, bol yokuş. uygun fiyatla ve taksitle Lastik alacağım bir yer yada güvenilir dediğiniz internet sitesi önerebilir misiniz. İnternet sitelerinde bile fiyatlar çok farklı. Teşekkürler yardımlarınız için. Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 (düzenlendi) Ben buradan almıştım; http://www.lastikjantdunyasi.com/ Acity nin yan tarafında Erciyes İşyerlerinde... 26 Ekim 2015 tarihinde Mehmet Polat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sedat Irgın 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 Kazım Karabekir Cd.Solmaz lastik var.Hakkı Abi'yi bulun yada Safa Bey'i Petlas ihracattan Sedat gönderdi derseniz gerekeni yapar. 2 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 Ben buradan almıştım; http://www.lastikjantdunyasi.com/ Acity nin yan tarafında Erciyes İşyerlerinde... Mehmet Beyin tavsiye ettiği site ARY otomotivin internet satış sitesi. Ben de genellikle her aracım için buradan lastik alıyorum, ilgili ve kibarlar. Mağazalarından alırsanız sök tak balans işlemlerini de ücretsiz yapıyorlar, ayrıca tr de bulabileceğiniz en ucuz yerlerden birisi. Özellikle Petlas düşünüyorsanız buradan alın derim... 2 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 Önce markaya karar verip, internetten ve bayiiden telefon ile o markayı satan 3 bayiiden fiyat alarak (tabii tarihleri de kontrol ederek) bütcenize uygun olanı satın alabilirsiniz. Ankara da anıttepe' de yüzme havuzunun karşısında (06lastikci ankara gibi bir firma-oldukca ucuz veriyor) ve etlik 1011 kavaşığı ile ankamall arasındaki lastikciler de ve kazımkarabekirdeki lastikcilerden fiyat alabilirisiniz.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 Bugün Etlik metroda kış lastiklerini inceledim Resmen Bedava. Sök tak balans sibop yenileme vs herşey ücretsiz. Baba beyin bipper tepe icin 185 / 65 / 15 kışlik lastiklere baktim; Michelin 190 tl Formula marka lastik ise 160 tl'di hepsiburada.com'dan aynı ebat petlasa baktim 135 tl kargosu'da bedava. Yarin sipariş vereceğim. 190 ucuzmu oluyor ben Michelin crossclimate ı 162.5 liraya aldım 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 Ebat nedir. ? Ucuz oldugunu aslinda diger bilinmeyen orta seviyedeki markalar icin yazmistim 195/65/15 ,Eğer bunu almasaydım aynı ebattı tanesi 125 liradan kışlık kumho KH27 alacaktım eski aracımda inanılmaz bir şekilde memnun kalmıştım kışlıkta kumho yu tek geçerim Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 ben Michelin crossclimate ı 162.5 liraya aldım Emre nereden aldın? Bana da 205/55/16 lazım... Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 Emre nereden aldın? Bana da 205/55/16 lazım... Mehmet abi Çankaya da bir yerdeydi adresini tam hatırlamıyorum ama o taraftaki tek Michelin bayisiydi Adam Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 Mehmet abi Çankaya da bir yerdeydi adresini tam hatırlamıyorum ama o taraftaki tek Michelin bayisiydi Adam Fiyat epey uygunmuş. Bana ana bayi telefonda 265 TL fiyat verdi... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 Bir markada Ankara için avantajlı rakam alır mıyız diye baktık ama olmayacak gibi.. 1 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 Forumların birçoğunu okudum, şu an Ankarada yaşıyorum, bugüne kadar hep güneyde yaşadığım için kış lastiği diye bir derdim yoktu, bir çok detay var, haliyle tavsiye de eleştiri de bol oluyor, neyse.. Gelelim konumuza. 2008 Dizel fiestam var , malum traktörümsü bir araç Anladığım kadarıyla kış lastiği de sesimize ses ekliyormuş... Forumlarda okuduğum kadarıyla fiyat/ perf olarak Petlas ta karar kıldım gibi. Yalnız internet siteleri ile lastikçiler arasında lastik başına 15-20 tl oynuyor. Çankayada Dikmende yaşıyorum, bol yokuş. uygun fiyatla ve taksitle Lastik alacağım bir yer yada güvenilir dediğiniz internet sitesi önerebilir misiniz. İnternet sitelerinde bile fiyatlar çok farklı. Teşekkürler yardımlarınız için. Bir markada Ankara için avantajlı rakam alır mıyız diye baktık ama olmayacak gibi.. Haklısınız, ben de dikkat etmemişim, bir sürü şey yazmışım! marka belirlendikten sonra ki önerilerim geçerlidir. "3 bayiiden telefonla fiyat iste en ucuz olanını al" Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 162 liraya michelin çok uygun fiyat adres verirmisiniz Emre bey şuan Çankayadayım hemrn bir fiyat alayım !! Emre alalı bir kaç ay oldu. 205/55/16 yazın 220 TL ye alınabiliyorken şimdi fiyatlar yükselmiş ve 260 TL fiyat veriyorlar... Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 Anladim aladigi tarihi belirtmemişti. 190 liraya metro markette michelin hiç bahalı degil demekki Bedava Daha ucuzu var; 170 TL (Herşey dahil) http://www.lastikjantdunyasi.com/ Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 Debica kış lastiğini ben kliksadan aldım.Kliksa da 100 tl bayilerde 110 ile 120 arasında fiyat veriyorlar.Takma parasını da üzerine ekliyorlar genelde.Ben de gidip kazım karabekirde dolaşacağıma lastik evime gelsin,100 metre ötedeki lastikçiye gidip lastik başına onar lira verip taktırırım diye düşündüm.En azında benzin harcamam Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 kliksa dan bakmanızı tavsiye ederim. geçen sene ordan almıştım ben gayet makul fiyata gelmişti Yorum bağlantısı
Murat Mert2 26 Ekim 2015 Yazar Paylaş 26 Ekim 2015 hepinize çok teşekkür ediyorum, sağolun... Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 Eski aracım da da bunda da U G kullanıyorum tek kelime ile mükemmel, 50 tl fazla verin kalite alın, lastik önemli. Yorum bağlantısı
Recommended Posts