Gökhan Albayrak 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 Yakın arkadaşımda 2010 da sıfır aldığı, şuan 41xxx km de olan nemo var. Araç yakıt olarak sakin kullanımda çok başarılı. İnanılmaz değerler veriyor. Lakin gaza yüklendiğiniz zaman ise 2.0 dizel gibi maşallah. Gidişi değil tabiki de, yakıtı. Sakin kullanılacak ise ideal bir araç, benim notum bu kısımda +. Boyutları trafikte çok avantaj. Araç aralarına girip çıkması, park yeri bulma kolaylığı vs. Buna da +. Parça sıkıntısı yok, sanayi ustalarının bildiği tanıdığı motor, bu da +. Gelelim - verdiklerime. Boyum 1.83, arka koltuğuna oturunca koltuk minderiyle resmen savaş halindeyim. Baldırlarım sızlıyor, arka kafalık ense köküme batıyor. Her seferinde ya yan oturmak zorunda kalıyorum, yada kafalığı kaldırıyorum. Uzun yol ise tamamen çile. Ön koltukları ise oturma pozisyonu nedeniyle yemek masası sandalyesi edasında. Seversiniz, sevmezsiniz. Sonuçta ticari bir araç, olması gereken ama günlük kullanım için insanı zorluyor. O yüzden - veriyorum. Aracımız 41 bin km de olmasına, sıfırdan beri tek kişi tarafından kullanılmasına rağmen iç malzeme günlük kullanım ortalamasına yakın. Bir başkasında yada yüksek km lerde olduğunu düşündüğümde içim ürperiyor. Gacırdamalar, gıcırdamalar eksik değil. Bu da ticari bir araç için sorun değil ama günlük kullanılacaksa bence sorun. Gelelim motor sesine, motor kaputun altında değil, sanki ön koltukta. Neredeyse ama neredeyse bütün ses içeride. Bir müddet sonra alışıyorsunuz, sıkıntı olmuyor. Aracın yol tutuşu binek oto seviyesinde değil, haliyle kullanırken tedirgin oluyorum. Bu sorunu ise zamanla aracı tanıyarak, sınırlarını öğrenerek aşabilirsiniz. Her sene muayenesi vardır, vergi miktarı binek otodan farklıdır, neticesinde kamyonet. Uzun yolda hız limiti düşüktür. Bunlar da işin kanuni kısmı. Bu tarz aracı almak tamamen tercih meselesi. İç hacim ferahlığı için alınabilir. C-max varken de bence gerek yok. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 24 Ekim 2015 Yazar Paylaş 24 Ekim 2015 (düzenlendi) merhaba tüm Abilerime ve kardeşlerim yorumlar için teşekkür ederim genel sonuç olumlu ve bu değerlendirmeyle aracı sadece ve sadece ben tek kişi işe gidip gelirken kullanacağım ailemle bu aracı kullanmıyacam onun için custom kral bana önemli olan kısımlardan biri yakıttı oda tatminkar bir seviyede gelelim sonuca aracı bugün görmeye gittim araç kuaför için alınmış ve koltuklar zemin döşemleri sökülmüş tü ve ben bu halde aracı görünce fevkalade sevindim çünkü çıplak halini görmek çok iyi oldu altında üstünde ne var gördüm cillop gibiydi.araç 100000 km de ilk sahibi ezcacıymış bu aracı takasa verip yeni nemo almış aracın ön sol ,arka sağ çamurluklarında çizik boyası varmış araç bana içi temizli yapılıp a dan z ye artı iki adet havalndırma kanalı kırık onları sıfırlayıp ve motor ve kilometre bakımları yapılıp tarafıma eksisiz teslim edilecek şekilde 24,500 TL el sıkışıp kaporasını verdim araç kuaför bakım derken bir aksilik olmazsa perşembe günü tarafım satışı yapılacak bu arada araç bayraktar oto ana servisinden alınıyor öpüyorum hepiniz. 24 Ekim 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 24 Ekim 2015 Yazar Paylaş 24 Ekim 2015 Hayırlısı olsun abi.. ALLAH razı olsun kardeşim inşallah tamına erer.daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah Yorum bağlantısı
Okan Tansel 26 Ekim 2015 Yazar Paylaş 26 Ekim 2015 Hayırlı olsun, deneyimlerinizi bekliyoruz. ALLAH razı olsun kardeşim konu açıp tek tek paylaşırım kardeşim benim Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 Hayırlı olsun, deneyimlerinizi bekliyoruz. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 Okan bey bu konu gözümden kaçmış.hayirli olsun diyelim biraz gecikmeli olsa.da... Ailenin 3. aracı mı oldu bu, yoksa fiesta gitti mi? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 5 Kasım 2015 Yazar Paylaş 5 Kasım 2015 Okan bey bu konu gözümden kaçmış.hayirli olsun diyelim biraz gecikmeli olsa.da... Ailenin 3. aracı mı oldu bu, yoksa fiesta gitti mi? ALLAH razı olsun kardeşim yok 2. araç fiestam Formdan bursa ya gitti kuryede takasa gidip custom oldu Yorum bağlantısı
İnan Çınar 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Kuryenin custom olduğunu biliyorum da fiesta ne ara satıldı takip edemedim. Hayırlı olsun tekrar. ... Yorum bağlantısı
Okan Tansel 6 Kasım 2015 Yazar Paylaş 6 Kasım 2015 Kuryenin custom olduğunu biliyorum da fiesta ne ara satıldı takip edemedim. Hayırlı olsun tekrar. ... Teşekkür ederim kardeşim kuryeden 1 ay önce falandı sanırım Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Hayırlı olsun, almışsın artık ama ben bir şeyi merak ettim zaten custom varken neden benzeri araç düşündün? tek kendin bineceksen bir corsa 1,3 dizel daha ekonomik ve kullanışlı olmaz mıydı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts