Okan Tansel 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Merhaba Arkadaşlar bu araç hakkında yorumunuz nedir? 2011 CITROEN NEMO 1.4 HDI XTR ( dizel)100000 Km de iki parçada çizik boyası var. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Tecrübe etmiş birinden alıntı yaparak aktarıyorum Okan --Gerçekten çok az yakıyor. kangoo connect caddy vs. hepsinden 100km de 1 litre den fazla az yakıyor. -- bagaj biraz küçük ama yine de birsürü eşya alıyor ve aynı zamanda pratik kullanışlı bir araba. -- Küçük ama önemli ayrıntılar mevcut. ( sabitleme kancaları, el feneri(oto şarjlı) -- arka koltukların diz mesafesi dışından beklenemeyecek kadar geniş. yani arka gayet konforlu. boyutunun küçük olmasının nedeni bagajdan kısmış olmaları. (aile içi gayet uyumlu). -- tüm kapılar tek tek kilitlenebiliyor. kapı kolunu içeriye doğru ittirdiğinizde sürgülü kapılar dahil kilitlenebiliyor.sürgülü kapılarda cepler var. -- yol bilgisayarında hız limiti uyarı sistemi var. Çok kullanışlı ve geniş yelpazeli bir yol bilgisayarına sahip. -- döşemeler ve ayrıntıları binek araçtan farksız. --iç hacmi çok geniş görüş açısı çok güzel.. -- camlar tek dokunşta açılıyor ve sıkışma algılama özelliğine sahip. -- park sensörü güzel çalışıyor.(ops) -- kemer hatırlatma görsel ve sesli. yolcu koltugunda agırlık sensörüne göre kemer hatırlatma sistemi var. -- ön cam ile direksiyon ve yolcu airbag ı arası gayet kullanışlı gözlere sahip. -- 4 hava yastığı abs ve afu mevcut. -- uzaktan kumandası 3 fonksiyonlu. kumandanın açma tuşuna basılı tutunca camlar açılıyor, kapama tuşuna basılı tutunca camlar uzaktan kumandayla kapatılabiliyor.. --konfor ve genişlik güzel tasarlanmış. --elektrikli yan aynalar (rezistans) -- sabitleme kancaları var. -- direksiyon ayarı ve sürücü koltuğu bel destek ayarı yükseklik ayarı ileri-geri ve eğim ayarlarıyla konforlu. -- koltuklar yerinden dahi sökülebiliyor çift kademeli katlanıyor. -- mp3-cd çaları ile müzik sistemi 4 hoparlör + 2 twitter. -- sürgülü kapıların camları arka tarafından mandalla komuta edilerek aralanabiliyor. -- motoru yeterli geldi bana. -- EN ÖNEMLİSİ 3 ARAÇ DA TÜRKİYE/BURSA 'DA ÜRETİLİYOR. BÜTÜN PARÇALAR FİORİNO VE BİPPER İLE UYUMLUDUR. PARÇA SORUNU ÇEKMEZSİNİZ.. AYNI ŞEKİLDE SERVİS SORUNU DA.. YERLİ OLDUPU İÇİN PARÇASI UCUZ. Fiat ın parçaları birebir sorunsuz nemo ile uyuşuyor!!. -- Konsol ve göstergeler ergonomik ve kullanışlı. yol bilgisayarı özellikle çok fonksiyonlu ve kullanışlı. -- frenler çok iyi. abs ye gerek bile kalmıyor -- Dönüş çapı tüm hafif ticarilerin en azı. aynı zamanda yakıt konusunda da en azı. connect ten caddy den berlingo dan aşağıya kalır yani YOK. diğerlerine göre tek DEZAVANTAJI bagaj. o da aile için çok sorun değil. ticari içinse koltuklar tabanla birlikte yattığı iiçin 3 ün 5 in önemi kalmıyor artık . motoru arabanın boyutlarına göre gayet yeterli. ama bu motoru yeni kasa berlingo ya da ağır ve büyük bir arabaya koysalardı gidişte ve çekişte problem olabilirdi:bunda bir problem yok dik yokuşlarda yüksek viteste hızlanması çok güzel. arabaya yetmiş motor. önceki arabamız astra benzinli idi. o motordan onun çekişinden kat kat iyi.. anlayacağınız alınınca sizi pişman etmeyecek araba. biz alırken biraz zorunluluktan tedirgindik. nasıl olur diye. kullanınca iyiki almışız diyoruz. Servis ağında da yerli ve fiat da baktığından sorun yok. parça da ucuz. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 23 Ekim 2015 Yazar Paylaş 23 Ekim 2015 Abim benim içime su serptin emeğine salık yarın nasipse bir araç görmeye gideceğim bayide sizlerin tecrübeleri dünyalara bedel öperim ellerinden. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Ben de farklı bir açıdan deneyimlerimi ileteyim Okan. 2010 da sıfır aldım Haziran ayında, ancak 2011 marta kadar sabrettim ve sattım. Konforu hiç beğenmedim. Çok sarsıcı ve silkeleyici bir araç olarak hala hafızamda. 3 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Bu kasayla benzer olan 2010 Fiorinom vardı.Ertan ın dediği gibi sadece boşken biraz engebelerde fazla sarsıntı yapıyor.Bunun dışında kullanımı gayet zevkli bir araç olduğunuda söyleyebilirim... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Uğur abi ben i yıldırdı o sarsma işi. Yükü yiyince akıyordu ama yüksüz çekemedim işin açığı [emoji4] 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 23 Ekim 2015 Yazar Paylaş 23 Ekim 2015 mekanik arıza ve yakıt durumu nedir aibilerim benim Yorum bağlantısı
Sedat Irgın 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Selamlar bende sarsıntısına ve zıplamalarına dayanamadım ve sattım.Arka koltuktakiler daha da şikayetçiydi. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 mekanik arıza ve yakıt durumu nedir aibilerim benim Okan ben 3 yıl kullandım sıfır almıştım.Kronik herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Yakıt durumu gayet iyi.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 23 Ekim 2015 Yazar Paylaş 23 Ekim 2015 şöyle söyleyeyim araca sadece tek kişi günde 90 km yol gidip gelmek için kullanacak ağırlıklı yakıt tüketimi arıza süreçleri önemli benim için tabi birazda sağlamlı ailem için custom var vaz geçilmezim Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Uğur abi ben i yıldırdı o sarsma işi. Yükü yiyince akıyordu ama yüksüz çekemedim işin açığı [emoji4] Ertan'ım ben dükkana sürekli mal falan taşıdığım için yükten dolayı pek rahatsızlık duymamıştım.Ama ailece bir yere gittiğimizde arkadakiler biraz isyan ediyolardı 2 Yorum bağlantısı
Sedat Irgın 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 mekanik arıza; aşırı soğuklarda vites donuyordu sadece 1 ve 2 çalışıyor, 3 de bırakırsam 3-4 ü kullanabiliyordum.5-10 km sonra açılıyordu.kaloriferi -20 li soğuklarda etkisiz kalıyordu. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 23 Ekim 2015 Yazar Paylaş 23 Ekim 2015 Okan ben 3 yıl kullandım sıfır almıştım.Kronik herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Yakıt durumu gayet iyi.. ve bu model bu kilometrede sizce nekadar bir bedele laiktir. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Ben yukarıda Sedat'ın yazdığı sorunların hiç birini yaşamamıştım.. Yorum bağlantısı
Sedat Irgın 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Ben yukarıda Sedat'ın yazdığı sorunların hiç birini yaşamamıştım.. Abi belki benim aracın kendi sorunlarından kaynaklanıyormuştur. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 23 Ekim 2015 Yazar Paylaş 23 Ekim 2015 vites donmasımı o ne be ALLAH tan sadece izmirde kullanacam Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 vites donmasımı o ne be ALLAH tan sadece izmirde kullanacam Hayırlısı olsun okan abim ALLAh tan izmirdeyim deyip geçme bizimde zamanında L300lerin vitesleri donuyordu taki ısınana kadar arabada 3 yoktu . Hemde izmirde. Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Fiat Fiorino'yu almışlar, 1.3 Multijet motorunu çıkarıp, PSA grubu olarak kendi geliştirdikleri 1.4 HDi motoru koymuşlar. Fiorino'nun PSA dizel motorlusu diyebiliriz. Ha birde gösterge panelinin kağıdını değiştirmişler, Peugeot ya sonuçta, kilometreler tek rakamlı olacak, çift olursa Peugeot olmaz... Yorum bağlantısı
Okan Tansel 23 Ekim 2015 Yazar Paylaş 23 Ekim 2015 (düzenlendi) Hayırlısı olsun okan abim ALLAh tan izmirdeyim deyip geçme bizimde zamanında L300lerin vitesleri donuyordu taki ısınana kadar arabada 3 yoktu . Hemde izmirde. Kardeşim azından bal akıyor aracı almadım yarın görmeye gidecem Nemonun ilan linki varmı abi ? kardeşim bayraktar otoda araç ilanı varmı bilmiyorum bir abimiz senin istedin tarzda araç var dedi o yüzden Fiat Fiorino'yu almışlar, 1.3 Multijet motorunu çıkarıp, PSA grubu olarak kendi geliştirdikleri 1.4 HDi motoru koymuşlar. Fiorino'nun PSA dizel motorlusu diyebiliriz. Ha birde gösterge panelinin kağıdını değiştirmişler, Peugeot ya sonuçta, kilometreler tek rakamlı olacak, çift olursa Peugeot olmaz... Ahmetim sonuç olarak alınırmı alınırsa kaça alınmalıdır ? 23 Ekim 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 https://youtu.be/fCqkfelXjAI 1:15 inci dakikalara dikkat Yorum bağlantısı
Okan Tansel 23 Ekim 2015 Yazar Paylaş 23 Ekim 2015 1:15 inci dakikalara dikkat Bu testi biliyorum kardeşim izlemiştim esp sistemini etkisi gösteriliyor.2011 lerde esp yokmuş Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 (düzenlendi) Nemo moose test yazın ne çıkıyo dikkatli kullanıldıktan sonra sıkıntı olmaz ama caddy vs ile kıyaslanamaz kesinlikle iş için vs rahat kullanılır Zaten paylaşmışlar [emoji23] 23 Ekim 2015 tarihinde Eray Alicikoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 Bilinen fiorinodan farkı motoru 1.4 hdi o kadar zıpalamaları sarsıntısı adamı deli ediyor heleki arka koltukta oturanlara allah sabır versin bizim şirket için almıştık ben dayanamadım 2 ay sonra satıp linea aldım. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 Sınıf ve fiyatına göre başka alternatif yok. 1,5 yıl kullandım. Sıfır almıştım. Kullanım amacı önemli olmakla beraber benim hiç şikayetim olmadı. (Ön kapı iç döşemeleri atmıştı, garantiden değişti) O sınıfta pek konfor aramamak gerekiyor kanımca. Neticede yüke odaklı, ticari olarak tasarlanmış bir araç. Ama konforu ve kullanım zevki bana otomobili çok aratmadı. Sürekli şehir içi kullanımda 850-900 km yol yapabiliyordum 1 depo ile. Bodrum tatili yaptım. 1200 km yi zorladım. Ben korktum ve depoyu doldurdum. 1,4 motor hız için tasarlanmamış ama performansı, çekişi yeterli. Yakıta söz yok zaten. Arka camlar kelebek olması, arkadakiler için biraz can sıkıcı olsa da çok problem olmadığı görüşündeyim. Bagaj çok dar. Büyük yüklerde arka koltukları yatırmak gerekiyor. O zaman zebil gibi yer oluyor. Kronik bir problem duymadım. Bence alınır.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts