Misafir 18 Ekim 2015 Paylaş 18 Ekim 2015 Evet fiyat performans karşılaştırması oldukça iyi akıllı kumanda artısı ve parlamayı en aza indirme avantajınıda eklersek sizin için en uygunu bencede lg gözüküyor. Hayırlı olsun diyelimmi?☺ Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ekim 2015 Paylaş 18 Ekim 2015 Parlak ekran samsung benim de gözümü alıyor oldukça, özellikle yaz aylarında güneş ile resmen kör ediyor yansımadan dolayı. Lg daha mantıklı bu durumda Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ekim 2015 Yazar Paylaş 19 Ekim 2015 Evet fiyat performans karşılaştırması oldukça iyi akıllı kumanda artısı ve parlamayı en aza indirme avantajınıda eklersek sizin için en uygunu bencede lg gözüküyor. Hayırlı olsun diyelimmi?☺Takipteyim Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Ben Lg nin çift çekirdek kullandığını söylemiştim bir yerde.. Lg de 4 çekirdek her model de yok. Olanı da Murat söylemiş zaten.. Ancak Murat a göre 4k gerekli mi değil mi onu toplantı da soracaktım unuttum Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Ben Lg nin çift çekirdek kullandığını söylemiştim bir yerde.. Lg de 4 çekirdek her model de yok. Olanı da Murat söylemiş zaten.. Ancak Murat a göre 4k gerekli mi değil mi onu toplantı da soracaktım unuttum Burdan söyleyeyim hemen ülkemizde daha olmadığı için gerekli değil ancak çok hızlı bir internet bağlantınız varsa internetten indirilip seyredilebilir filimler.[emoji1] [emoji106] Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Burdan söyleyeyim hemen ülkemizde daha olmadığı için gerekli değil ancak çok hızlı bir internet bağlantınız varsa internetten indirilip seyredilebilir filimler.[emoji1] [emoji106] Dsmart, digiturk gibi 720p HD yayınlarda eski full hd paneller mi, uhd paneller mi daha iyi performans sergiliyor Murat Bey? Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Dsmart, digiturk gibi 720p HD yayınlarda eski full hd paneller mi, uhd paneller mi daha iyi performans sergiliyor Murat Bey? Saygılarımla. 15 " jantta 17 " laskikler nasıl performans sergilerse uhd panellerde uhd yayın ister☺ Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 15 " jantta 17 " laskikler nasıl performans sergilerse uhd panellerde uhd yayın ister☺ Teşekkür ederim. Tahmin ettiğim gibi.Mehmet Bey, ağırlıklı yayın platformlarından tv seyredeceksen full hd 55" bir tv al keyfine bak:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 (düzenlendi) Burdan söyleyeyim hemen ülkemizde daha olmadığı için gerekli değil ancak çok hızlı bir internet bağlantınız varsa internetten indirilip seyredilebilir filimler.[emoji1] [emoji106] Bu cümleye katılmıyorum.Globalleşen bir dünyada Ülekmiz de olmaması sorun teşkil etmiyor kanısındayım.Siznde ancak diye belirttiğiniz son cümlenizdeki anlatıma göre ilk cümleniz kendiliğinden anlamsız hale geliyor. Şu konuya katılırım.4k daha tam gelişmedi şimdikilerde ilk prorotip boyutta üretilmiş ürünlerdir.Sonradan geliştirilenler alınır kullanılır.denilebilir. Şunuda unutmayın.Seneye 4 k üzerinden maçlar yayınlanacak olması nedeniyle biraz daha beklenip 2016 başından sonra bu ürünleri daha cazip fiyatlardan alma ihtimali doğacağı kanısındayım.Yeni uydular bu yayınların artmasına kolaylık sağlıyor diye düşünüyorum. 4k alısın diye yazmıyorum.4k gereksiz,kullanılamaz denilmesi üzerine bu düşünceye anlam veremyiyorum. 4k versiyonda şu anki yayınları yayın formatını sunan tv den daha kötü şekildemi izlenecek ki?Hiç sanmıyorum.Bu tv lerde işlemci video kod çözüler ve destegindeki net görüntü yazılımları en kötü yayını daha iyileştiren donanıma sahipler. 4k tvlerde renk kodlarını çok katlayan bir renk ilavesi normal yayında bile fazlasıyla kendini hissettirir.Sadece uhd yayın olmayan çözünürlük boyutunda bir kusur olabilir ki yapanlarda sanırım bunu düşünmüşlerdir ki buna görede bir düzenleyici yapmışlardır. 4k işlemcisi ile bahsedilen 2 çekirdek 4 çekirdek farklıdır. 2 ve 4 çekirdek smart özelliği için kullanılıyor.Bu smart özelliği kullanılırken farkedilebilcek bir ayrım. Baştan sona gelinenm noktada sanırım ışık vurunca ayna yansıması vesaire elendiğinde senin ilk mesajındaki seçenek oldukça ağır basan bir model gibi duruyor. Kısaca şimdi gereksiz,ülkemizde yok gibi cümleleri hatalı buluyorum.İmkan var ise alınıp kullanılmalıdır. 19 Ekim 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Uygur 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Yer yanlış. Lg alacaz o zaman. Ve 6807 mantıklı görünüyor. Emmi beni dinle aşağıdaki ürünü al 50 tl de bonus var dua edersin sonra bana fiyat iyi yapıştır. http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-49uf8507-49-4k-hd-3d-smart-ultra-hd-led-tv-192804151?scrf=gunun-firsati 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Konuda önerildi mi bilemedim de, Philips android sistemli TV al Emmi. Büyük güzellik... 49PUS7909 - 2600 TL. 4K, 3D, vb. mevcut. Akıllı klavyeli mouse'lu kumandası zaten tek başına güzellik. Ambilight benzersiz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ekim 2015 Yazar Paylaş 23 Ekim 2015 Aklımdaki 6807, 8507 de fiyatı uygun denk gelirse olabilir. Evdeki onarılınca hafife aldım Yorum bağlantısı
Erkan Uygur 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Aklımdaki 6807, 8507 de fiyatı uygun denk gelirse olabilir. Evdeki onarılınca hafife aldım 2550 TL'ye geliyor Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 Gg ye güvenmiyorum. Neyine güvenmiyorsun abi.. Ürünü zaten 14 gün içinde sorgusuz iade şansın var..Ürünü aldıktan sonra paranı gönderiyorsun zaten bu zaten senin lehine..Ayrıca bu tip ürünlerde Servis gelip kurulum yapıyor ve garantiyi başlatıyor..Ürün daha önce revizyon görmüş olsa veya sorun varsa bunu zaten servis söyler.. Bence GG çok güvenli. Düzgün satıcıdan aldıktan sonra sorun olmaz zaten bunlarda normalde bayilikleri olan kişiler.. Yani gidip bayiden almakla buradan almak arasında fark yok. Tek farkı daha uygun fiyata alabiliyorsun..Kampanyalarda cabası.. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 Güvenmiyorum dan kasıt, sıkıntı çıkarsa iade miyade, uğraşmak istemiyorum herhalde... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim 2015 Yazar Paylaş 24 Ekim 2015 Örnekteki tv.. en ucuz internet mağazasında 3000 lira, Lg mağazasında 3400 iken.. gg de bir satıcıda 2500 lira.. Bir bit yeniği olmalı.. diyor beynim.. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 Ooo çokmuş fark... Bir yeniği değil... Deve ısırığı resmen Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 Bence boşa kuruntu GG ile diğer internetten satış yapan yerler arasında hiçbir fark yok.Alırsın içine kurtmu düştü aynen iade. Ben en ucuz kimde ise veriyorum siparişi kargo geldimi rica edip bekletiyorum 1-2 dakika.Açıyorum bakıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 Örnekteki tv.. en ucuz internet mağazasında 3000 lira, Lg mağazasında 3400 iken.. gg de bir satıcıda 2500 lira.. Bir bit yeniği olmalı.. diyor beynim.. Hiç bir şey yok abi.. dediğin öteki yerlerde fiyatlar şişkin. Büyük mağazalar artık birbirlerini kırmıyor fiyat bakımından. Yani sanki araştırsan bu tip ürünlerde 3 aşağı 5 yukarı hemen hemen aynı fiyat çekiyorlar. Eskiden rekabet vardı ama o artık yok maalesef.. Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 (düzenlendi) LG 49UF8507 49" 124 Ekran [4K] 1500 Hz PMI Uydu Alıcılı 3D Smart [WebOS 2.0] LED TV adını yazmış olduğum tv yi aldım (hepsiburada)...Hangisini istiyorsanız 4K + 3D + HD yayın için size bağlı olan 3 şart gerekli. 1) TV 4K + 3D + HD uyumlu olmalı. 2) Receiver (uydu alıcı) 4K + 3D + HD uyumlu olmalı. 3) TV ve receiver (uydu alıcı) arasındaki HDMI kablo 4K yayını kayıpsız aktarabilmeli.(http://www.vatanbilgisayar.com/mn140655-hdmi-kablo-mc-isf-2000-high-speed-15m.html?srt=PU) Size bağlı olmayan diğer şart ise gelen yayının 4K + 3D + HD özelliğinde olması... 5 Kasım 2015 tarihinde Ahmet Kaleli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erol YILDIRIM 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 Bu 4k tv lerin sd yayın performansı nasıldır. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 Bu 4k tv lerin sd yayın performansı nasıldır.Iste bu sorunun cevabi cok onemli. Magazada 4k ile gozalici bir goruntu veren tv eve geldiginde hayal kirikligi yasatabilir. Bazi sd yayinlar hala cok dusuk kalitede. Full Hd tv dahi yayini gosterirken kan agliyor, 4k ne yapar bilmiyorum.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 42lm620s fhd televizyonumda Sd yayinlari cam gibi izliyorum. Dedemin eve vestelden 42" led tv aldik 1200 tl civarıydi kampanyadan sd yayinlarda goruntu resmen çamur gibi tam bi hayal kırıklığı. Lgdr upscaller diyr bi sistem varmis bu sd yayinlarda görüntüyü netlestirip hd yayin gibi yapıyormuş. Ayrıca incelediğim kadariyla lgnin çıkardığı 4k UF serilerindede 4k upscaller özelliği varmış Yorum bağlantısı
Recommended Posts