İçeriğe Yönlendir

Opel Tigra 2005 1.4

Fatih Sarıkaya

Recommended Posts

Fatih Sarıkaya

hayırlı olsun,bu kasa çok güzelmiş.

mg roverlara ben de bakmıştım 2 sene önce.fiyatları çok tutarsızdı.12 bin isteyen de vardı 18 bin isteyende.şimdi ne istiyorlar.

Saolasın,24bine temizi bulunur ama conta ve üst kapak sorunu kronikmiş ondan soğudum,hem bunun önünde opel amplemi var :) 

Fiyat çok uygun değil mi böyle bir araç için. Tavan mekanizması baş ağrıtabilir. 

Kötü üne sahip kasa bu ve özellikle bu renkti :D , açılır tavana iyi baktırın, arıza yaparsa parçasını bulamazsınız  :i-ih:

opel-tigra-1434.jpg

Fiyat çok uygun değil mi böyle bir araç için. Tavan mekanizması baş ağrıtabilir. 

Sağolun teşekürler,2005 model bir araba bence fiyat iyi,bendeki scorpionun parçasını buldukdan sonra bunu hayli hayli bulurum,tavanda sıkıntı olmaz İNŞALLAH.

Abi hayırlı olsun güzel günlerde kullan. Ama şu sondaki Tro olayına çok güldüm :)

Sağolasın,bende netteki sözlükleri karıştırırken çok güldüm,alan aldım diye seviniyor diğerleride aldığına pişman ediyor :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul

Konu başlığını görünce direk aklıma o mevzu geldi :) okan bey e çok güldüm :)

hayırlısı olsun araç için

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

ya arkadaş tro ne be ?

Abi transformans bu araba Robot oluyor Onu demek istemiş :D  Alsancak da Çok oluyor gece yarısı :D

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlı olsun eski kasa sarı renk meganeler ve eski kasa tigralardaydı o malum yakıştırmalar sizin aldığınız araçta yok o muhabbet rahat olun :)

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

bayıldım çok güzelmiş ALLAH kaza bela vermesin  :nazar:  ve bu eski kasayla ilgili muhabbet ney yahu anlamadım ben :unsure2:

Hafta sonu Alsancak'ta buluşalım da Bornova sokağında gezelim biraz anlarsın ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Hafta sonu Alsancak'ta buluşalım da Bornova sokağında gezelim biraz anlarsın ;)

Yok abi kalsın,dişi sinek bile bindirmeyeceğim :D

Hayırlı olsun eski kasa sarı renk meganeler ve eski kasa tigralardaydı o malum yakıştırmalar sizin aldığınız araçta yok o muhabbet rahat olun :)

Teşekür ederim.

Yorum bağlantısı
Misafir

okan abi ceza yersem senden bilirim kısaca travesti :D :D :D :D

Tuzağa düşmüşsün  :biggrin:

Abi transformans bu araba Robot oluyor Onu demek istemiş :D  Alsancak da Çok oluyor gece yarısı :D

Merter oraya gitti demek ki  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Tuzağa düşmüşsün  :biggrin:

Merter oraya gitti demek ki  :D

İstanbula geldiğimde merterde kalıyorum Güneş otelde aylarca gittim geldim hiç Robotiye denk Gelmedi abi :D

Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu

Eski kasasına 2 yıl bindim hiçte sıkıntı olmadı temizi denk gelse yine alırım.Tro muhabbeti hiç olmadı olsa cevabımda belli hani [emoji4] bu kasa 1.8 ler güzel ancak motorun parça sıkıntısı var.

Yorum bağlantısı
Misafir

İstanbula geldiğimde merterde kalıyorum Güneş otelde aylarca gittim geldim hiç Robotiye denk Gelmedi abi :D

Yıl kaç ?

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

okan abi ceza yersem senden bilirim kısaca travesti :D :D :D :D

ohaa o ne lan niyeki bu araca öle birşey yapıştırmışlar gençgen en çok beğendim araçtı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Yıl kaç ?

Abi 2015 ben sürekli izmir istanbul iş görevli seyehat ediyorum bu aralar. Şirket anlaşması merterde İzmir de de aLsancak da kalıyorum  :D Hep Tro yerleri demek buralar. :D :D

Yorum bağlantısı
Misafir

ohaa o ne lan niyeki bu araca öle birşey yapıştırmışlar gençgen en çok beğendim araçtı.

Kapa kapa  :D

Abi 2015 ben sürekli izmir istanbul iş görevli seyehat ediyorum bu aralar. Şirket anlaşması merterde İzmir de de aLsancak da kalıyorum  :D Hep Tro yerleri demek buralar. : :D:D

2005 sonrası bitti. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Tasarım olarak çok güzel olsa da bir döneme ciddi damgasını vurdu bu araçlar sarı megane'lar ile birlikte,güzelim araba yalan oldu :) Bu gayet güzel duruyor,rengi de güzel. Hayırlısı olsun

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Tasarım olarak çok güzel olsa da bir döneme ciddi damgasını vurdu bu araçlar sarı megane'lar ile birlikte,güzelim araba yalan oldu :) Bu gayet güzel duruyor,rengi de güzel. Hayırlısı olsun

Teşekür ederim,kırmızı ve mavisi güzel bize en yakın mesafedeki mavi idi :) nasip buymuş.

Yorum bağlantısı
Misafir

Ohoo Okan abi kaçırmışsın sen o geyikleri :D Sarı renk eski kasa megane coupe 1, eski kasa tigra 2 :D 

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Abooo arabadaki lekeye bak üle yok kronik sorunu var motor arıza yapar ,yalpa yapar vb arızaları anlarımda bu ne arkadaş aracın imaja bak vaşş daha yolda görsem yanaşmam yanına aboooooooooooo  :shok:  :shok:  :shok:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Abooo arabadaki lekeye bak üle yok kronik sorunu var motor arıza yapar ,yalpa yapar vb arızaları anlarımda bu ne arkadaş aracın imaja bak vaşş daha yolda görsem yanaşmam yanına aboooooooooooo  :shok:  :shok:  :shok:

İyi bu zamana kadar şansın yaver gitmiş  :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

206 ccler bunlardanda uygundu bir zamanlar 22 civarına çok temizleri vardı şimdi ne oldu bilemiycem  :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Antalya'yı bilmem ama, burada hala altı led'li olarak gezen tigra'cı abi... aman şey ablalar mevcut.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Antalya'yı bilmem ama, burada hala altı led'li olarak gezen tigra'cı abi... aman şey ablalar mevcut.

O taraflarda daha çok diyorlar  :fiuw:  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

İyi bu zamana kadar şansın yaver gitmiş  :D  :D  :D

Hakanım hiç duymamıştım şimdi nete baktım bildiğin global olarak biliniyor.o  yüzden fiyatları makülmüş adı çıkmış el kızının  :shok:  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Hakanım hiç duymamıştım şimdi nete baktım bildiğin global olarak biliniyor.o  yüzden fiyatları makülmüş adı çıkmış el kızının  :shok:  :D

Neyse,sayemizde yırttın  :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

O taraflarda daha çok diyorlar  :fiuw:  :biggrin:

Hiç sorma, bi de patronları var, 320i coupe'de geziyor, her gece 3-5 tur sabit.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...