İçeriğe Yönlendir

Ağır Bakım Fiyatları

Sercan AKAN59

Recommended Posts

Sercan AKAN59

Herkese Selamlar.

Aracım 2009 model Ford Fiesta 1.4 tcdi 82.000 KM'de. En son Bakımı 74.xxx de yetkili servisinde yapıldı. değişmesi gereken ne varsa değiştirdiler c.c. de yapıldı. fakat aracımın artık belli başlı parçaları değişim istiyor diye düşünüyorum. fiyat konusu da kafamı karıştırıyor. Çok farklı fiyat verenler ve daha çok iş çıkaranlar ve malzeme çıkaranlar vs.vs.

Kısaca yapılıcaklar aşağıdaki gibidir;

1- Triger seti değişecek

2- disk + fren seti değişecek

3- debriyaj seti (baskı) değişecek

4- aks lar değişecek

5- rütin bakımları yapılacak.

bunlar tahmini ne kadar tutar son zamanlarda yaptıran varmıdır.

Bana verilen fiyatlar;

1- 800,00 TL

2- 350,00 TL

3- 650,00 TL (Volan da Değişmek isterse +600,00 tl)

4- İthal olana 750,00 TL / Orj Olana 2.050,00 tl

5- 450,00 TL

En iyi 3.000,00 tl Rakam Çıkıyor Buda Bana Çok Geldi. Varsa Tanıdık Tekirdağ / İstanbul Oralarla Görüşebilirim.

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Triger 800TL mi  :shok: Ben Mondeo'nun parçasını pahalı sanıyordum.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Aldığınız rakamlar yetkili servis rakamları sanıyorum?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rifat Berber

Aksta sıkıntı yokken değiştirmek çok maliyetli değil mi?

Yorum bağlantısı
Misafir

Fiyat aşırı yüksek. 

Ben 2 ay önce değiştirdim. triger 130tl, devirdaim 70tl, v kayış 30tl.

Ben bu parçaları peugeot yedek parçacısı arkadaşımdan aldım.

1.4tdci - 1.4hdi aynı motor.  Peugeot parça satan yerlerden de fiyat alın.

Yorum bağlantısı
Sercan AKAN59

Aldığınız rakamlar yetkili servis rakamları sanıyorum?

Tekirdağ / Çorlu Özel Zeki Ford Servisi..... :(

Aksta sıkıntı yokken değiştirmek çok maliyetli değil mi?

80-95 arası titreme yapıyor araç eğiklik var akslarda :!

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Rakamlar özel servis için inanılmaz fazla. İstanbul'a gelirim derseniz yarı rakama sanıyorum burada halledebilecek ustalarımız var.

Yorum bağlantısı
Sercan AKAN59

Rakamlar özel servis için inanılmaz fazla. İstanbul'a gelirim derseniz yarı rakama sanıyorum burada halledebilecek ustalarımız var.

işte o ustalardan bir iletişim irtibat numarası verebilecek referans olabilecek birisi çıkarsa süper olur.

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

2009 model 1,4 skoda roomster, 65bin km. bakımı (benzin otomatiği ve bujiler dahil) ve de komple triger set değişimi(su pompası dahil) 800 tl. )ÖZEL SERVİS)

Yorum bağlantısı
Sercan AKAN59

Banamı Fazla Geliyor Anlamıyorum. Şimdi Bir yerle Daha Görüştüm Baskı Balata + Triger + Öndisk ve balata , arka balata + yağ bakımı 2.000,00 tl dedi. 1.400,00 malzeme diyor 600,00 tl işçilik diyor. sabah bırak akşam al diyor. bir güne 600,00 tl işçilik çok değilmi ? günde 2 araba çıkarsalar sadece işçilikten;

1.200,00 tl x 26 =31.200,00 tl yapar iyi para ?

numaralarını aldım müsait bir zamanda görüşücem kendileriyle

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Parça fiyatını bilemem ama işçilik fazla geldi bana da

Yorum bağlantısı
Misafir

Tekirdağ / Çorlu Özel Zeki Ford Servisi..... :(

80-95 arası titreme yapıyor araç eğiklik var akslarda :!

Sercan, orada Fırat var forumdan. Forumdan olduğunu söyle. Yardımcı olabilir biraz daha belki. İşçilikte iyidir.

Bu arada işçilik çok değil aslında. Sadece baskı balata değişim işçiliği 300-350 Tl civarıydı. İçinde triger, diskler, aks filanda var. 500 Tl altında imkansız gibi..

Yorum bağlantısı
Sercan AKAN59

Sercan, orada Fırat var forumdan. Forumdan olduğunu söyle. Yardımcı olabilir biraz daha belki. İşçilikte iyidir.

Bu arada işçilik çok değil aslında. Sadece baskı balata değişim işçiliği 300-350 Tl civarıydı. İçinde triger, diskler, aks filanda var. 500 Tl altında imkansız gibi..

cumartesi sanayiye uğrucam tekrar denerim şansımı. Fırat dediğiniz arkadaş hafif esmer ve iri olan mı ? 

Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Abi sadece baskı balata değişim işçiliği 300-350 lira mı  :shok:  :shok: ? Erzurum'da 150 lira bu işçiliğin bedeli.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Hor kullanılmış galiba araç. Ben sadece triger değiştirdim daha. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Akslar nasıl eğildi? Bu kasaların alt takımı oldukça saglamdir.

Banamı Fazla Geliyor Anlamıyorum. Şimdi Bir yerle Daha Görüştüm Baskı Balata + Triger + Öndisk ve balata , arka balata + yağ bakımı 2.000,00 tl dedi. 1.400,00 malzeme diyor 600,00 tl işçilik diyor. sabah bırak akşam al diyor. bir güne 600,00 tl işçilik çok değilmi ? günde 2 araba çıkarsalar sadece işçilikten;

1.200,00 tl x 26 =31.200,00 tl yapar iyi para ?

numaralarını aldım müsait bir zamanda görüşücem kendileriyle

Vergi de kaçırıyordur üstüne.
Yorum bağlantısı
Sercan AKAN59

Akslar nasıl eğildi? Bu kasaların alt takımı oldukça saglamdir.

Vergi de kaçırıyordur üstüne.

o kadarını bilmiyorum ama trakyanın yolları malum normaldir.

Yorum bağlantısı
Hasan Dikili

Kafadan 200 debriyaj işçiliği, 200 triger işçiliği diyorlar zaten sanayideki ustalar. Bana sorarsanız çok fazla işçilik, maksimum 400 liraya yukardakilerin hepsi yapılmalı. O yüzden bir tanıdıkla gitmek en mantıklısı

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

virgülden sonra çift sıfır koymuşsun hep dedim kesin muhasebeci, mesleğe baktım evet muhasebe  :p

bu arada kolay gelsin

Yorum bağlantısı
Sercan AKAN59

virgülden sonra çift sıfır koymuşsun hep dedim kesin muhasebeci, mesleğe baktım evet muhasebe  :p

bu arada kolay gelsin

Eyw. Sizede :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi sadece baskı balata değişim işçiliği 300-350 lira mı  :shok:  :shok: ? Erzurum'da 150 lira bu işçiliğin bedeli.

Valla burası pahalı gerçekten de Yasin. Ben tanıdık işi 250 Tl vermiştim C-Max in işçiliğine.

Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Valla burası pahalı gerçekten de Yasin. Ben tanıdık işi 250 Tl vermiştim C-Max in işçiliğine.

Şanslıyız biz bu konuda gerçekten Abi. Allah yardımcınız olsun.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...