Hüseyin Maviş 10 Ekim 2015 Paylaş 10 Ekim 2015 Gece 01:00 sıralarında forumda gezinirken dışarıdan bir takırtı sesi geldi. Balkona çıkıp baktığımda aşağıdaki manzara ile karşılaştım. Hemen aşağıya inmeye yeltendim ki o saatte hemen 10-12 kişi arabanın yanına geldi. Evin önünde tanımadığım bir araç ters yöne kaldırım kenarına park etmiş. Aşağıdan gelen bir Doğan (veya Şahin) park halindeki aracın sağ ön çamurluğuna çarpıp yan yatık durumda kalmış. Sürücüyü araçtan çıkardılar, bir şeyi yoktu neyse ki. 20-25 dk. sonra polisler geldi. Sürücü ayakta duramayacak kadar sarhoştu. Emanet almış arkadaşından, arkadaşı (arabanın sahibi) geldi, bağırdı çağırdı araya girdiler. Beklemedeler. (Fotoğraf çektim ama çok karanlık olduğundan mıdır imgurdan yüklerken hata verdiği için yükleyemedim.) 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ekim 2015 Paylaş 11 Ekim 2015 imgur maalesef yasaklandı ülkemizde. hizliresimyukle veya tapatalk'ın kendi sisteminden faydalanabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 11 Ekim 2015 Paylaş 11 Ekim 2015 alkollü araç kullananlarda akıl ve mantık göremiyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 11 Ekim 2015 Yazar Paylaş 11 Ekim 2015 Gece yükleyememiştim fotoğrafı. Daha sonra çekici geldi saat 02:15 de, kaldırıp gitti. Araç Şahin imiş. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts