İçeriğe Yönlendir

Yola Düşen Kamyon Tekeri

Rıdvan Ergün

Recommended Posts

Misafir

Çok büyük geçmiş olsun.. Özellikle otonbanlarda, ağır yük taşıyan araçlarda, sıkça lastik düşme, parçalanma vb durumları meydana gelmekte ve risk oluşturmaktadır.

Bizde zamanında arkadaşın aracı ile büyük bir kaza atlattık. Öünümüzde giden kamyon kasasından boş palet yere düştü. Altımıza girdi. Araç ağır hasar aldı. Şükür takla vb atmadık. Allah korudu.

Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık

Çok geçmiş olsun.Allah korumuş.hepimizin başına gelebilir.

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün
(düzenlendi)

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Daha önce yine aynı otobanda önümdeki kamyondan 5-10'luk bir kalas düştüğünü görmüştüm ama o kimseye çarpmamıştı. Bir kere de Samsun-Ankara yolunda önümde giden araçtan bir ofis koltuğu düşmüş, tekerlekleri üzerinde 50-60 km hızla 100 metre kadar önümde bir araç gibi seyretmiş ve sonra şarampole uçmuştu. Kamyon tekeri bomba gibi patladı araçta.

tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Çok geçmiş olsun..Tv'deki mucize kurtuluşlar gibi olmuş..Allah korumuş..

Daha önce yine aynı otobanda önümdeki kamyondan 5-10'luk bir kalas düştüğünü görmüştüm ama o kimseye çarpmamıştı. Bir kere de Samsun-Ankara yolunda önümde giden araçtan bir ofis koltuğu düşmüş, tekerlekleri üzerinde 50-60 km hızla 100 metre kadar önümde bir araç gibi seyretmiş ve sonra şarampole uçmuştu. Kamyon tekeri bomba gibi patladı araçta.

Ama siz biraz vukuatlıymışsınız..Bütün düşüşler sizin başınıza gelmiş gibi :) Tabi işin esprisi bir tarafa, Allah korusun 

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Çok geçmiş olsun..Tv'deki mucize kurtuluşlar gibi olmuş..Allah korumuş..

Ama siz biraz vukuatlıymışsınız..Bütün düşüşler sizin başınıza gelmiş gibi :) Tabi işin esprisi bir tarafa, Allah korusun 

Senede ortalama 45-50 bin km yol yapınca haliyle oluyor bir şeyler. Dediğiniz gibi Allah beterinden saklasın :)

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Geçmiş olsun, araç kamerası keşke aktif olsaydı o sırada.

Tekrardan geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Teşekkür ederim.

Araç kamerası keşke aktif olsaydı dediğim bir kaç hadise yaşadım.

Hepsinde de kamerada bir problem vardı. Değiştireceğim kamerayı.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek

Geçmiş olsun Rıdvan Bey.

En korktuğum kaza, kaçınmak için bişey yapamadığımdır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Gecmis olsun Kubilay bey :) Cok sakat oluyor teker ve kalintilari :) Bi de onunuzdeki kazmaysa yandiniz. Allah korusun.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Dün akşam biri arkadan sıkıştırdı. Sol şeritte iyice yavaşladım. Arkaya bakıyorum. Yanımdaki arkadaş gelene bak gelene.

Otomobil lastiği önümden geçti kaldırıma çıktı [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

İyi ki yavaşlamışım. Yoksa üstünden geçerdik herhalde.

Geçmiş olsun Rıdvan Bey.

En korktuğum kaza, kaçınmak için bişey yapamadığımdır.

Başımıza iş alıyorduk akşam akşam [emoji23]
Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Aynen söylediğiniz gibi sürücüye hiç bir reaksiyon imkanı tanımayan ani olaylar çok ürkütücü geliyor bana da.

Bu arada hasar kaydı oluşmasın diye kaskodan dosya açtırmadığıma pişman oldum.

Kırılan aynanın iç takımını piyasadan bulup ucuz yollu halletmiştik. Ayna camı da geçici olarak kestirilip takılmıştı. Fakat orijinal camı bulamadım. Bu aynanın görüntüleme açısı çok dar. Komple yeni aynaysa 2.500 TL

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...