Rıdvan Ergün 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 (düzenlendi) Önceki gece kendi aracımla İstanbul'a doğru Adapazarı dolaylarında otobanda seyir halindeyken büyük bir tehlike atlattım. Yola düşen bir kamyon tekerleği (lastik değil jantlı koca tekerlek) öndeki araçtan havalanarak gelip ön tamponun sol kısmına ve oradan da ön camın sol direğine çarptı. 5 cm yandan gelse veya arabanın ön direği biraz deforme olsa teker tam bana isabet edecekti. Tekerin tam ortadan gelmemesi, ön direğin mukavemeti ve çarpışma açısı sebebiyle tekerlek arabadan sekerek yan aynamızı kırdı. Aslında çarpma öncesi sadece büyük metal bir kütle gördüm ve çarpışmayla bomba patlar gibi bir ses duydum. Verilmiş sadakamız varmış. Kimseye bir şey olmadı. Arabada inanılmaz şekilde hiç kaporta hasarı yok. O esnada başka kazaların da olabileceği düşğncesiyle yavaşlayarak emniyet şeridinden 3 km kadar devam ederek bir benzin istasyonuna girdim. İnip aracımı kontrol ettim ve araçtaki hasarın azlığına inanamadım. Ben başka nerde hasar var diye bakınırken birisi yanıma gelerek "geçmiş olsun o tekere siz mi çarptınız, 5 dk önce tam benşm önümde kamyondan düştü zor sıyırdım. Birinin başını yer bu teker diyordum" dedi. Çarpmanın olduğu ön direkte deformasyon oluşsa, benim kendimde de ağır hasar olurdu. Allah korudu. Türkiye'de insan hayatı çok ucuz. 4 Ekim 2015 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Hatali linkler 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Öncelikle çok büyük Geçmiş olsun. Gerçekten ölümden dönmüşsünüz. Linkler kullanıcı adı istiyor. Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 4 Ekim 2015 Yazar Paylaş 4 Ekim 2015 Teşekkür ederim. Lütfen hepsini silin. Başka türlü yüklemeye çalışayım. Yorum bağlantısı
Tamer Akkan 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış... Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Geçmiş olsun. Gercekten de çok büyük bir tehlikeyi ucuz atlatmışsınız. Yorum bağlantısı
İbrahim Çelik 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Büyük geçmiş olsun. Çadır çekmeden seyahat eden kamyonları ve hafif yük taşıtlarını hep şikayet etmişimdir. Gerçekten çok tehlikeli oluyorlar. Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Büyük ve geçmiş olsun. Otobanda hepsini çekip vurasim geliyor bu kamyoncuların. Ben de bayramda memlekete giderken, telefonla konuşan sığır az daha üzerime deviriyordu koca dorseyi. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Geçmiş olsun bir kez beni de kamyon tekeri sollamıştı gerçekten verilmiş sadakanız varmış pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz hayatlarımızı Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 4 Ekim 2015 Yazar Paylaş 4 Ekim 2015 (düzenlendi) Bir türlü fotoğrafları yükleyemedim. 4 Ekim 2015 tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Geçmiş olsun. Peki lastik için önlem aldınız mı veya brilerine haber verildi mi? Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Çok geçmiş olsun. Bir tarih de neredeyse benim de başıma geliyordu. Akhisar'ı geçtikten sonra dik bir rampa vardır. önümdeki kamyonun stepnesi uçtu hızla üstüme doğru geliyor,kaçacağım bir yerde yok, içimden buraya kadarmış diye geçirdim.Allah dan benim ve arkamdaki arabanın üstünden geçip tarlaya düştü. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Yolda lastik parçalarından sıyırdığımız olmuştu ama; sizin başınıza gelen olayın yanında devede kulak kalır. Çok geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts