İçeriğe Yönlendir

Yeni Aracımız Vw Tiguan 1.4 Tsi Lounge Bmt-Dsg

H.Cenk Bayrakçı

Recommended Posts

Fatih Taktak

Hayırlı olsun Kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
(düzenlendi)

Hayırlı olsun :nazar: kaşkayı eledik demişsin, son kasa kaşkaymıydı bu acaba, ne gibi yanları kötüydü, benim listedede bu araç, benim hanımda suv da ısrarcı ve kaşkay diyorda ondan sordum, ben daha inceleyemedim şu yeni kaşkayı...

Qashqai'ın iç mekan kalitesi pek iyi değil. Bagajı küçük. Üstteki tavan rayları metal değil. Dizeli X-tronic vites ile alınca 112 Bin TL gibi rakamlara varıyor. En az veren 108'e bırakıyor, black edition almak lazım donanım için. Qashqai bana dar geldi. Fakat 1.2 benzinli motoru başarılı. Diş görünümündeki güzellik içte yok. Bunlar benim yorumlarım, zevk meselesi tabii... tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Hayırlı olsun  :nazar:  kaşkayı eledik demişsin, son kasa kaşkaymıydı bu acaba, ne gibi yanları kötüydü, benim listedede bu araç, benim hanımda suv da ısrarcı ve kaşkay diyorda ondan sordum, ben daha inceleyemedim şu yeni kaşkayı...

mazda cx3 1.tdci jatco otm. 4x4. 88bin TL

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Qashqai'ın iç mekan kalitesi pek iyi değil. Bagajı küçük. Üstteki tavan rayları metal değil. Dizeli X-tronic vites ile alınca 112 Bin TL gibi rakamlara varıyor. En az veren 108'e bırakıyor, black edition almak lazım donanım için. Qashqai bana dar geldi. Fakat 1.2 benzinli motoru başarılı. Diş görünümündeki güzellik içte yok. Bunlar benim yorumlarım, zevk meselesi tabii...

Hcam hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. :nazar:  Aynı sebeplerden ben de Qashqai yi elemiştim. 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Hocam, iyi günlerde kazasız belasız kullanın.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Qashqai'ın iç mekan kalitesi pek iyi değil. Bagajı küçük. Üstteki tavan rayları metal değil. Dizeli X-tronic vites ile alınca 112 Bin TL gibi rakamlara varıyor. En az veren 108'e bırakıyor, black edition almak lazım donanım için. Qashqai bana dar geldi. Fakat 1.2 benzinli motoru başarılı. Diş görünümündeki güzellik içte yok. Bunlar benim yorumlarım, zevk meselesi tabii...

Hımmm, teşekkürler, faydalı oldu, Elöverin bir lafı vardı, taşeron arabası diye, doğru demiş sanırım  :D  yinede bir bakayım, gerçi onunda içini incelemedim ama gönlüm Honda CRV de  :rolleyes:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Aracınız hayırlı olsun. TSI motorlu Golflerin yakıtından çok dertlenen vardı. Umarım cebinizi üzmez.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

en düşük paketi 88 en üstüne baktım 102 bin tl 1.5 dizel 105 hp tasarım ödülü aldı kajdarda fiyatları uygun ama cx3 kadar olmaz gibi geldi

4x4 bu kombinasyonda tek

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın...:nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ozen

Hcm hayirli olsun ins.kazasiz belasiz surusler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Hayırlı olsun. Kaşkaideki X-tronic vites çok kötü, cvt performansı çok törpülüyor iyiki almamışsınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Hayırlısı olsun.

Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu

hayırlı olsun güzel araç ama çok yakıyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar

Hayırlı olsun hocam çok güzel araç, tsi almanız ayrıca isabet olmuş. Güzel günlerde kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Hayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Hay maşallah. Çok güzel. Güle güle, kazasız belasız kullanın inşallah..  :nazar:  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Abi, Allah kaza bela vermesin  :nazar:  :nazar:  Ambulanslardan uzak dur :D 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Hocam hayırlı olsun. Güle güle kullanın. :nazar:  :nazar: 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler inşallah :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

Hayırlısı olsun keşke tiguanın yeni yüzünü bekleseydiniz daha kaslı ve sportif olacak.

2016-vw-tiguan-yenimodelarabalar-3.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Maşallah..Hayırlı olsun..Gülerek huzur içinde kazasız belasız inşallah.. :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Hayırlı olsun, kazasız belasız binin inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...