İçeriğe Yönlendir

Yeni Aracımız Vw Tiguan 1.4 Tsi Lounge Bmt-Dsg

H.Cenk Bayrakçı

Recommended Posts

Osman Ünal

Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Efe Kahraman

Hocam hayırlı uğurlu olsun. Tahir abiyle görüştük benden lokma takımı istedi çarşamba için . söylemedi neden olduğunu . anlamadım  :p  :unsure2:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Bekir Afşar

Hayırlı olsun Cenk Bey ;)

Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Hayırlı olsun kazasız belasız  :nazar:

Hayırlı olsun  :nazar:  kaşkayı eledik demişsin, son kasa kaşkaymıydı bu acaba, ne gibi yanları kötüydü, benim listedede bu araç, benim hanımda suv da ısrarcı ve kaşkay diyorda ondan sordum, ben daha inceleyemedim şu yeni kaşkayı...

CRV diyorum Ali abi CRV  ;)  ;)

tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Allah kaza bela vermesin hocam hayırlı olsun...  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

Güzel günlerde kullan Cenk, çok güzel araba.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

4x4 bu kombinasyonda tek

Missss

vRzmQz.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halil Yakut

Hocam, çok güzel  :nazar: İyi günlerde kullanın. 

Önceki c-max aracınız dizelmiydi benzinlimi?

Sonraki aracımda yeni çıkacak olan dizel otomatik c-max düşünüyordum ama bu araçta yaşadığım direksiyon kutusundan gelen sesten sonra vazgeçtim gibi. 

C-max la Tiguanı kullanan birisi olarak iyi kötü yanlarını yorumlamanız  faydalı olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Hayırlı olsun. Cmax te alıştığın motor sesi eksiklik yaratacaktır :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Missss

Valla 70 bine 4x4, full+full, üstelik dci Duster da fena değilmiş. Bunların yakında otomatikleri de geliyormuş.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Hayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanın....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
(düzenlendi)

Hayırlısı olsun keşke tiguanın yeni yüzünü bekleseydiniz daha kaslı ve sportif olacak.

Taner Bey,

Araç alırken prensibim yeni çıkan kasayı değil, makyajlı ya da sorunları giderilmiş en sorunsuz kasayı almaktır. Daha önce de makyajlı C-max aldım,daha 1 sene geçmeden yeni kasası çıktı. Ama ben  6 sene sorunsuz bindim. Ayrıca yeni kasa artan fiyat demek. Tabi ki bu da çok güzel ama, böylesi de bana yetecek.

tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin

Hayırlı olsun Hocam, Allah kaza bela vermesin...  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
(düzenlendi)

Hocam, çok güzel :nazar: İyi günlerde kullanın.

Önceki c-max aracınız dizelmiydi benzinlimi?

Sonraki aracımda yeni çıkacak olan dizel otomatik c-max düşünüyordum ama bu araçta yaşadığım direksiyon kutusundan gelen sesten sonra vazgeçtim gibi.

C-max la Tiguanı kullanan birisi olarak iyi kötü yanlarını yorumlamanız faydalı olur.

Önceki aracım 2010, 1.6 Titanium TDCi 'ydı. Ben de otomatik dizeli bekleyebilirdim, ama sabredemedik. :)

Madem sordunuz her iki arabayı karşılaştırayım. Her ne kadar Tiguan'a 12-13 gündür biniyor olsam da ilk izlenimlerim şöyle.

-Tiguan dizel olmadığı için ilk başta çok yakıyor gibi geliyor, çok kalabalık trafikte şehir içinde 10-11 lt'leri gördüğüm oldu ama 8-9 litrelik bir tüketimim var ortalamada. Araç 1550 kg olunca ve benzinli olunca bu değer gayet normal. Bir de start stop sisteminin etkisi var tabi, kırmızı ışıklarda motor stop ediyor, hareket ederken çalışıyor. C-max'de en fazla 7,5 litre görürdüm, çok kalabalık trafikte...

- Aracın yüksek olması güzel, C-Max tavanı yüksek ancak altı alçak bir araçtı, yüksek kaldırım kenarları ve hız tümsekleri bazen sorun oluyordu. Trafikte de önünü görebilmek anlamında faydalı.

-C-max'de olmayıp ta Tiguanda olan donanım otomatik vites, cam tavan, soğutmalı torpido gözü, sürüşe duyarlı adaptif farlar ve gündüz LED lambaları. Otomatik aracım olmamıştı hiç, DSG şanzıman güzel. Xenon farlar çok iyi aydınlatıyor, gündüz farı da hemen farkedilmenizi sağlıyor. Tiguan daha ferah, daha geniş geliyor cam tavan sayesinde...

-C-Max'in ses sistemi çok iyiymiş(sony'den bahsediyorum). Tiguan'ın ses sistemi o kadar iyi değil, idare eder.

-Tiguan 150 beygir, C-Max 110 beygirdi.

Aklıma ilk gelenler bunlar...

tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat

Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Hayırlı olsun. Kazasız belasız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Toplantıyı, Gölcükte falan yapalım, dağa taşa tırmanıyor mu bi test edelim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...