Eray Aksoylu 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 Eray merhaba, dediğimiz gibi benim aldığım da 2.1 çıktı çalışmadı bugün iade ettim. Senin aldığın linkten sipariş vericem, ben pc de windows 8 ile kullanıcam, cd içindeki sürücülerde win8 uyumu var mı farkettin mi? bana verilen cd'nin içinde PC için crackleriyle 10farklı program var+3tane de driver programı mevcut ama uyumları hakkında bi bilgi yazmıyor Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 bana verilen cd'nin içinde PC için crackleriyle 10farklı program var+3tane de driver programı mevcut ama uyumları hakkında bi bilgi yazmıyor Gelsin görelim bakalım. Yorum bağlantısı
Emre Gürkaynak 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 bana verilen cd'nin içinde PC için crackleriyle 10farklı program var+3tane de driver programı mevcut ama uyumları hakkında bi bilgi yazmıyor Aldiginiz urunun resimleri varmi bizde ona gore alalim, Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Bir önceki sayfada var, benim alıp deneyip çalıştırdığım da aynısı. Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 (düzenlendi) abi bahsettiğim 2. aldığım cihaz geldi sonunda .. araca bağladım kalibrasyonları yapıldı ecu'ya da bağlantı kısacası çalıştı baya mutlu oldum :D yalnız bi sorum olacak torque'de araç bilgilerini girin gibi bi uyarı veriyor nerden yapılıyor onu bulamadım Eray merhaba, Aliexpresss üzerinden aldığın, çalışan cihazın linkini paylaşabilirmisin. Satıcının adı nedir? 9 Mart 2016 tarihinde Cem Yilmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Eray merhaba, Aliexpresss üzerinden aldığın, çalışan cihazın linkini paylaşabilirmisin. Satıcının adı nedir? aliexpressten almadım sahibinden.com'dan sipariş vermiştim linki vardı ama ilanı kaldırmış profilinden tekrar buldum almadan önce satıcıyla görüşün v1.5 olduğunu teyit ettikten sonra sipariş geçmenizi tavsiye ederim http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-teknik-elektronik-test-olcum-cihazi-elm327-ariza-tespit-cihazi-bluetooth-baglantili-279082053/detay 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts