Misafir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 P0401 için, Çeviri (Yandex) EGR Akışı Yetersiz. EGR sistemi, EGR komuta açıkken sürekli hal sürüş koşullarında izlenir tespit edildi. Test sınıfında eski model sensör sinyal EGR akışı istenen en az olduğunu gösterir zaman başarısız olur. Vakum kaynağı EGR sıkışmış vana kapalı vana kaçakları vakum EGR akış yolu kısıtlı EGRVR devre arızası için PWR VREF açmak için D. P. F. EGR algılayıcı sensör aşağı akış hortumu kapalı veya takılı EGRVR devre açmak için PCM VPWR açmak için EGRVR solenoid D. P. F. EGR sensör hortum hem kapalı D. P. F. EGR sensörü hortumları ters Hasarlı sınıfında delik tüp Hasarlı EGRVR solenoid Bozuk PCM Gerçekleştirmek KOER self-test ve bakmak için DTC P1408 bir göstergesi disk hatası. Eğer P1408 yoksa, kirlenme, kısıtlamalar, sızıntıları, ve intermittents arayın. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 P1131 için, Çeviri (Bing) HO2S-11 anahtarı, bir testi sonunda yalın gösteren sensör gösterir Yalın A HEGO sensörü eksikliği için bir aşırı zengin durumu düzeltmek çalışıyor. Yakıt kontrol sistemi kalibre edilmiş bir miktar için geçiş artık algıladığında test başarısız olur. Olası nedenleri görmek için DTC P1130 bakın. P1130 için, Çeviri (Bing) HO2S-11 anahtarı, yakıt kesme sınırı HEGO sensörü, eksikliği geçmek için izlenir. Sınama HO2S devre veya yakıt veya bir kalibre edilmiş sınırını aşan nedeniyle geçmek başarısız olduğunda başarısız. Elektrik: Kısa ve emniyet kemeri VPWR veya HO2S koşum bağlayıcı aç/Shorted HO2S devre korozyon veya zavallı terminalleri çiftleşme ve kablolama HO2S zarar PCM yakıt sistemi hasar su: yakıt basınç regülatörü düşük yakıt basınç sızıntı veya yakıt dışında çalışan aşırı yakıt basınç sızıntı/kontamine yakıt enjektörleri Buhar kurtarma sistemi indüksiyon sistemi: hava sızıntısı MAF vakum sızıntıları PCV sistem hatalı motor yağ yağ çubuğu EGR sistemi oturmuş sonra : Sızıntı conta sıkışmış EGR valf sızıntı diyafram veya EVR Bankası motoru: Petrol bantlayın egzoz sızıntıları önce Cam zamanlama silindir sıkıştırma veya HO2S(s) A yakıt kontrolü HO2S PID 0,45 0,2 0.9 volt için volt arasında geçiş normal bir anahtarlama HO2S gösterir. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 (düzenlendi) P0171 için, Çeviri (Bing) Fakir (Bank 1) adaptif yakıt strateji sisteme sürekli olarak yakıt teslim donanım izler. Adaptif yakıt tabloları zengin bir kalibre edilmiş sınırına ulaştığınızda test başarısız olur. Fakir ve zengin DTC'ler için: Yakıt sistemi aşırı yakıt basınç. Sızıntı/kontamine yakıt enjektörleri. Sızan yakıt basınç regülatörü. Düşük yakıt basınç veya yakıt kalmadı. Buhar kurtarma sistemi. İndüksiyon sistemi: MAF sonra hava sızdırıyor. Vakum sızıntıları. PCV sistem. Uygun olmayan şekilde motor yağ çubuğu oturmuş. EGR sistemi: sızıntı conta. Sıkışmış EGR valf. Diyafram ya da EVR sızıntı. Motor: Fazla yağ dolumu. Cam zamanlama. Silindir kompresyonu. Egzoz önce ya da HO2Ss yakın sızdırıyor. SHRTFT-1,2 PID değer -25 arasında % + %35 ve LONGFT-1,2 PID değer arasında -35 + %35 % kabul edilebilir. Okuma bu değerlerini ötesinde bir başarısızlık gösterir. 30 Kasım 2015 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Çevirilerin birazı saçma sapan olmuş.. İşin kolayına kaçınca sonuç böyle oluyor... Yorum bağlantısı
Ali ALBAYRAK 07 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Aşağıda ki linkteki OBD II tüm mondeolarda sorunsuz çalışıyor bizzat test ettim diğerleri sıkıntılı. Aynı tipte soket girişlerinde küçük bir farkla sahte modelleride var çalışmıyor alırken dikkatli olun.. http://www.ebay.de/itm/HHOBD-Bluetooth-ELM327-OBD-II-OBD2-Diagnosegerat-CAN-BUS-OBDII-Scanner-Interface-/261690611471?hash=item3cedf9d70f:g:h5QAAOSwT5tWMC2s 1 Yorum bağlantısı
önder deli 1 Aralık 2015 Yazar Paylaş 1 Aralık 2015 cihazın resimi ve versiyonu ayrıca hataları cep telefonundan mı bluetooth yardımıyla yada bilgisayarında mı okuttun önder hocam bende almayı kafaya taktım ivedi yardım yada whatsapptan gönder inceleyeyimm.Selim abi eski bir BT cihaz. Çalıştı ancak PC de çok zor bağlantı sağladım ve bilgileri tabletten aldım. Bu resim hata kodlari Bu da Celalettin hocamın verdiği ELM 327 v1.5 Bi iki sorunum daha var belki bu kodlar ile alakalıdır. Egzoz manifoldu catlak Ve ışıklara gelince vitesi boşa alınca devir 1500 lere dusup sabitliyor. Bir ay önce servis bilgisayarı olan bir arkadaş ben kodlara bakmadan ondan fazla hata kodunu sildi. Bu daha sonrasında ortalama 16 lt olan tüketim 13.5 lere düştü. Bu da LPG kalibrasyon unu hatalı hale getirdi. Şimdi yapmam gerekenler manifold tamiri ile oksijen sensorunun temizliğinden sonra kutup başı çıkarıp 100 km benzin ve iyi bir LPG kalibrasyonu.. Bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Paylaşanlar da teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Önder benim elm 327 v 1.5 miymiş? Yorum bağlantısı
önder deli 1 Aralık 2015 Yazar Paylaş 1 Aralık 2015 Önder benim elm 327 v 1.5 miymiş?Evet Hocam v1.5 senin bağlantı sorununu da buldum. Cihazi bir defa telefona esleyince program actiginda tekrar eşleşmeleri gerekiyor. Her programı açmada aynısını yapıyor. Bilgisayarda daha zor. Önce bilgisayara eslenecek sonra program acilacak cihaz programa tanitilacak eşleşme bilgisayardan silinecek program açıkken tekrar eslenecek sonra baglanilacak. Eğer bağlantıyı bir kere kesersen tekrardan bu süreç baştan sona tekrarlanacak. Tablet daha basit. Bu sorun ford Ka kisminda birinin başına gelmişti. Ama çözdüler mi bilmiyorum. Gene allah razı olsun.. Arıza kodlarimizi okudu.. Benimki hiç oralı bile değildi. Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 İşte olay bu hepinizin ellerine sağlık; FordClup ün daha da aktifleşmesi umuduyla. Sağlıcakla kalın. Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 Aliexpress ten sipariş veriyorum beyler iyi mi? Aynısı var ELM 327 1.5v olarak arattırırsanız çıkar Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 ben de aldım şu küçük mavi olanlardan.. satıcıyla da görüştüm v1.5 dedi iyi dedim verdim siparişi bugün geçti elime gidip taktım araca ama protokol kontrol ediliyor dedikten sonra en başa dönüyor tekrar bağlanılıyor falan dedi bikaç programla denedim ama bağlanamadım sanırım benim aldığım da v2.1 :/ Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Eray bey ben satıcıya mesaj gönderdim bana v2.0 olduğunu çalışmayacağını söyledi bende almadım sormak lazım demekki yalan mı söyledi acaba Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 Eray bey ben satıcıya mesaj gönderdim bana v2.0 olduğunu çalışmayacağını söyledi bende almadım sormak lazım demekki yalan mı söyledi acaba Selim abi içinden çıkan CD'ye bakmamıştım ona da baktım torquenin bikaç sürümünün full versiyonları vardı 1-2 tane de pc için programlar vardı telefona attım programları denedim yine olmadı kendi programında cihaz bilgilerine girdiğimde direk ELM327 v2.1 diye yazıyordu hatta ekran görünütüsü de vardı onu da ekleyeyim .. eve gidince babamın 2004 corsa'ya taktım onda da çalışmadı sanırım o da v1.5 destekliyor .. satıcıya tekrar sordum anlattım durumu cevap vermedi muhtemelen bilmeden salladı bugün iade ettim bakalım uyuzluk çıkartmasa diye dua ediyorum.. ayrıca cihazın bi dezavantajını da belirteyim çok küçük yer kaplamıyo tamam ama sokete yerleştirdiğimde sökmesi baya zor oluyor zaten daracık alan üründe küçük tutmaya yer kalmıyor dün akşam bakınırken bi ürün daha buldum satıcıyla konuştum bi güven sağladı diğeri gibi olmadı ondan da sipariş verdim bakalım gelmesini bekliyorum 1-3 iş günü kargo demiş daha kargo çıkmadı bu fotoda ürünün kendi içinden çıkan programla bağlanmaya çalıştığım sırada verdiği hata connection to ecu hatası altında da adapter version kısmında ELM327 v2.1 olduğu apaçık ortada.. bu da yeni aldığım eski tip elm327.. konuda da önder bey'in temin edip çalıştı dediği elm327 v1.5 ile aynı görüntüye sahip http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-teknik-elektronik-test-olcum-cihazi-elm327-ariza-tespit-cihazi-bluetooth-baglantili-252440826/detay/ bakalım ürün gelince yine burdan yazarım Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 n11 com da v1,5 diye aratınca küçük maviden 1 adet çıkmıştı,fakat benim alıp da çalıştıramadığım v2,1 ile birebir aynı görünümde olunca satucıya mesaj atıp,bana v1,5 lazım,değilse söyleyin, alıp geri göndermek olmasın diye.cevap geldi tek kelime v2,1 yani ilan belki bilerek belki bilmeyerek yanlış verilmiş.yersen.aliexpressten verdim v1,5 siparişi.küçük mavi. iki versiyonu yanyana koyup farklı olduğunu göstermiş.şeffaf ya içi görünüyor. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 n11 com da v1,5 diye aratınca küçük maviden 1 adet çıkmıştı,fakat benim alıp da çalıştıramadığım v2,1 ile birebir aynı görünümde olunca satucıya mesaj atıp,bana v1,5 lazım,değilse söyleyin, alıp geri göndermek olmasın diye.cevap geldi tek kelime v2,1 yani ilan belki bilerek belki bilmeyerek yanlış verilmiş.yersen.aliexpressten verdim v1,5 siparişi.küçük mavi. iki versiyonu yanyana koyup farklı olduğunu göstermiş.şeffaf ya içi görünüyor. evet bahsettiğiniz sitede sizin mesajınızı görmüştüm o ürünü almamıştım sanalpazar üzerinden buldum v1.5 diye belirtmiş tekrardan sordum açıkladım durumu v1.5 sorun sıkıntı olmaz dedi iyi dedik güvendik aldık olmadı üstüne birde ekran görüntülerimle olayı tescillemiş oldum aliexpressten falan almak bana göre sıkıntı çünkü gelmesini beklemek var yabancı biriyle anlaşmaya uğraşmak var birde oldu da eskaza yanlış geldi tekrar geri göndermesi var ayrıca daha önce o sitelerden de alışveriş yapmadım filan çok uzun iş gibi geliyo bana .. şayet bu da olmazsa bunu da iade edicem artık kim temin edebiliyorsa ondan rica edicem ödemesi nasılsa aynı şekil ödemeyi hesaba aktarırım gibi düşünüyorum Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 evet bahsettiğiniz sitede sizin mesajınızı görmüştüm o ürünü almamıştım sanalpazar üzerinden buldum v1.5 diye belirtmiş tekrardan sordum açıkladım durumu v1.5 sorun sıkıntı olmaz dedi iyi dedik güvendik aldık olmadı üstüne birde ekran görüntülerimle olayı tescillemiş oldum aliexpressten falan almak bana göre sıkıntı çünkü gelmesini beklemek var yabancı biriyle anlaşmaya uğraşmak var birde oldu da eskaza yanlış geldi tekrar geri göndermesi var ayrıca daha önce o sitelerden de alışveriş yapmadım filan çok uzun iş gibi geliyo bana .. şayet bu da olmazsa bunu da iade edicem artık kim temin edebiliyorsa ondan rica edicem ödemesi nasılsa aynı şekil ödemeyi hesaba aktarırım gibi düşünüyorum yabancı siteden (aliex. alibaba,ebay) ben de daha ilk alışverişimi yaptım bakalım ne gelecek.şöyle düşündüm,19 lira gibi bişey tuttu,olmazsa da gözden çıkarılabilecek bir rakam,ya atarım ya da yarayan olursa birine veririm dedim. burdaki firmalar neyin ne olduğunu bilmeden malı görüp getiriyorlar sonra böyle sıkıntı oluyor.çoğu firma v2,1 nedir v1,5 nedir bilmez bile.hepsi aynı mavi renk sonuçta Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 yabancı siteden (aliex. alibaba,ebay) ben de daha ilk alışverişimi yaptım bakalım ne gelecek.şöyle düşündüm,19 lira gibi bişey tuttu,olmazsa da gözden çıkarılabilecek bir rakam,ya atarım ya da yarayan olursa birine veririm dedim. burdaki firmalar neyin ne olduğunu bilmeden malı görüp getiriyorlar sonra böyle sıkıntı oluyor.çoğu firma v2,1 nedir v1,5 nedir bilmez bile.hepsi aynı mavi renk sonuçta aynen öyle abi adam belki de 2 versiyonunun olduğunu bile bilmiyordur ve çoğu açıklama birbirinin aynısı kopyala yapıştır yapmışlar.. bakalım yeni sipariş ettiğim bi gelsin olmadı özelden bi görüşelim sizinle abi :D 1 Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 yabancı siteden (aliex. alibaba,ebay) ben de daha ilk alışverişimi yaptım bakalım ne gelecek.şöyle düşündüm,19 lira gibi bişey tuttu,olmazsa da gözden çıkarılabilecek bir rakam,ya atarım ya da yarayan olursa birine veririm dedim. burdaki firmalar neyin ne olduğunu bilmeden malı görüp getiriyorlar sonra böyle sıkıntı oluyor.çoğu firma v2,1 nedir v1,5 nedir bilmez bile.hepsi aynı mavi renk sonuçta abi bahsettiğim 2. aldığım cihaz geldi sonunda .. araca bağladım kalibrasyonları yapıldı ecu'ya da bağlantı kısacası çalıştı baya mutlu oldum :D yalnız bi sorum olacak torque'de araç bilgilerini girin gibi bi uyarı veriyor nerden yapılıyor onu bulamadım 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 abi bahsettiğim 2. aldığım cihaz geldi sonunda .. araca bağladım kalibrasyonları yapıldı ecu'ya da bağlantı kısacası çalıştı baya mutlu oldum :D yalnız bi sorum olacak torque'de araç bilgilerini girin gibi bi uyarı veriyor nerden yapılıyor onu bulamadım çalışmasına sevindim.demek gerçekten v1,5 muş ben daha hiç çalıştıramadım ki,bilmiyorum yani Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 abi bahsettiğim 2. aldığım cihaz geldi sonunda .. araca bağladım kalibrasyonları yapıldı ecu'ya da bağlantı kısacası çalıştı baya mutlu oldum :D yalnız bi sorum olacak torque'de araç bilgilerini girin gibi bi uyarı veriyor nerden yapılıyor onu bulamadım Torque program cep telefonu için diye biliyoruz da asıl önemli olan aldığın linki gönderirmisin ERAY HOCAM bizde sipariş verelim Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Torque program cep telefonu için diye biliyoruz da asıl önemli olan aldığın linki gönderirmisin ERAY HOCAM bizde sipariş verelimBende telefondan denemistim pcyi tasiyamam arabaya kadar .d Suan mobildeyim abi ama onceki mesajlarimda vermistim linki ordan bakabilirsiniz sahibinden.com ilani mevcut 30tl gibibi rakama temin ettim Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Bende telefondan denemistim pcyi tasiyamam arabaya kadar .d Suan mobildeyim abi ama onceki mesajlarimda vermistim linki ordan bakabilirsiniz sahibinden.com ilani mevcut 30tl gibibi rakama temin ettim Sanal pazardan aldığınız satıcı kimdi? cennola mı? Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 yok abi astakos kullanıcı adı.. ancak dediklerinize de baktım da onlar da v2.1 gibi duruyor sahibinden.com'dan aldım şu kişinin ürünüydü eski tip siyah olandan aldım kullanıyorum bi sıkıntı yok bikaç araçta daha da kullandım http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-teknik-elektronik-test-olcum-cihazi-elm327-ariza-tespit-cihazi-bluetooth-baglantili-264239336/detay Sanal pazardan aldığınız satıcı kimdi? cennola mı? yok abi astakos kullanıcı adı.. ancak dediklerinize de baktım da onlar da v2.1 gibi duruyor sahibinden.com'dan aldım şu kişinin ürünüydü eski tip siyah olandan aldım kullanıyorum bi sıkıntı yok bikaç araçta daha da kullandım http://www.sahibinde...264239336/detay Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Aynı şey benim de başıma geldi, bugün hevesle denedim ama malesef benimki de 2.1 çıktı galiba. Senin aldığın ürünü de favorilerime ekledim şu aldığımı halledeyim önce. Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Eray merhaba, dediğimiz gibi benim aldığım da 2.1 çıktı çalışmadı bugün iade ettim. Senin aldığın linkten sipariş vericem, ben pc de windows 8 ile kullanıcam, cd içindeki sürücülerde win8 uyumu var mı farkettin mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts