İçeriğe Yönlendir

Radyolu Mp4 Player Tavsiyesi

Misafir

Recommended Posts

Ipod zamanından beri pek alakam kalmadığı için bu mp4 playerlarla ilgili sizlerden tavsiyelerinizi rica ediyorum, 200 liraya kadar radyolu bir mp4 player tavsiye edebilecek olanlar var mı acaba?

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Fiyatı iyimiş video oynatmada sıkıntısı varmı acaba format vs açısından? 

mp4 dediniz mi, video da oynatır. 200TL'ye biraz zor gibi ama :s

Var var mesela böyle birşey  :yes: İyimidir bilemiyorum tabi  :unsure2:

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_PHILIPS-GoGear-Vibe-SA4VBE04RF-97-4-GB-Radyolu-MP3-MP4-Çalar,103452,1360117.html?langId=-14

tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Sony fiyat olarak baya iyiymiş :) video oynatmada format bakımından sıkıntı olsa da siz bir converter programı ile çabucak çözersiniz. 

Yorum bağlantısı

Sony fiyat olarak baya iyiymiş :) video oynatmada format bakımından sıkıntı olsa da siz bir converter programı ile çabucak çözersiniz. 

Ben çözmesine çözerim hatta takla bile attırırım da.. :)  :) Mp4 ü 10 yaşındaki yiğenime hediye alacağım o yüzden sorunsuz bir model olması lazım  :rolleyes: Sonra "amcaaa" bu video oynatmıyor diye tepeme binmesin :) 

Yorum bağlantısı

Ben çözmesine çözerim hatta takla bile attırırım da.. :)  :) Mp4 ü 10 yaşındaki yiğenime hediye alacağım o yüzden sorunsuz bir model olması lazım  :rolleyes: Sonra "amcaaa" bu video oynatmıyor diye tepeme binmesin :)

Mp4 formatında olduktan sonra kesinlikle oynatıyorlar bir sorun çıkacağını sannetmiyorum . Yeğen içinde birazda olsun uğraşırsınız artık :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...