İçeriğe Yönlendir

Kesin Nazar Var ;)

Tufan Caliskan

Recommended Posts

Tufan Caliskan

Bayram tatilini evde sere serpe devirerek geçirirken markete gitme ihtiyacı hasıl oldu. Şirket aracını (Pug 301) kullanayım dedim ve sol ön lastiğimi bu halde buldum. Daha önce var mıydı bilemiyorum. Lastikler ve araç 30.000 de. Acaba kemirgen hayvan olabilir mi? Anti patinaj ve esp olduğu için yolda olmuş olma ihtimali düşük. Geçtiğim yollarda çok temiz. Daha önce böyle bir deformasyon gören bilen var mı? Yoksa nazara mı geldik?

B0J8dD.jpg

2kLjlN.jpg

j20BDj.jpg

mzOEDP.jpg

EqG30q.jpg

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Kemirgen değil yoldan. Olduğunuz yerde manevra yaparken bile lastiğin alt kısmın olan bir kesici cisim bile yapmış olabilir.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Arabanın kamber ayarı da biraz sorunlu gibi sanki. Dış taraftan yemiş sanki lastik.

Kaldırıma falan çıkıldıysa da olabilir bu arada kopukluklar. Kubilay bey'in de yazdığı gayet mantıklı.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Ne var bunda yahu. Sür japonu gitsin..

Abi kaucugu kurutur daha com yara acar lastiktr bali desen anlarimda
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

30bin km. zaten diğer kısımlarda çatlkalar belli. ömrü bitmiş taş vs. de kauçuk yırtılmış

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Kemirgen değil yoldan. Olduğunuz yerde manevra yaparken bile lastiğin alt kısmın olan bir kesici cisim bile yapmış olabilir.

+1

Yorum bağlantısı
Guest Aykut Can
(düzenlendi)

Siradan bir GoodYear vakasi iste.

Ben daha yepyeni takilmis birkac aylik lastigi bu hale geldi diye cope atip Petlas almistim (arac kontrol edildi, lastigi o hale getirecek arac kaynakli hicbir sebebe rastlanilamadi).

Kendi aracimda sans isidir dedim gectim. Bir gun komsumuz "ya benim lastikler boyle boyle olmus, neden olur bu?" diye sordugunda GoodYear yazisini gorunceye kadar surdu tabii.

Su saatten sonra GoodYear'i ancak Hidrellez'de yakip ustunden atlamak icin alirim galiba. Bu gordugum kacinci ornek oldu.

tarihinde Aykut Can tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel
(düzenlendi)

Lastiklerin üretim tarihi neydi..sanki bayatlamış gibi parça kopmaya başlamış

tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Özer Yılmaz

bende yolun yapabileceğini düşünüyorum. Lastiklerinizin diğer bölgelerinde de çok fazla taş girintisi, yıpranma var. Aracı kullandığınız yol dişli asfalt ise, bu tip yollarda ben 40.000km den daha fazla lastik kullanamadım. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...