Sami Demirpaz 24 Eylül 2015 Paylaş 24 Eylül 2015 2.0 tdci gördüm çift çıkış olan da, 2.0 Ecoboost gelmiş mi?Bende 2.0 tdci gormustum, bugun Ecoboost armasi olan yesil logo varya onla cift cikis gordum.Merak ediyorum hangi motor.. 1 Yorum bağlantısı
Yaver Burak Miralay 25 Eylül 2015 Yazar Paylaş 25 Eylül 2015 Arkadaşlar abilerim öncelikle iyi dilekler ve temenniler için çok teşekkür ederim bayramınızda mübarek olsun. Telefondan giriyorum arada düzenleme yapamadim eksik harf ve rakamlar olmuş özür diliyorum normalde bende dikkat ederim imla kurallarına.. Şuan emin olun araç hakkında hiç konuşasım yok. Aracı Mart ayında aldık ama uzun süredir Turbo arızası verip duruyor yani 0 araç iyice canımızı sıktı. Daha dün kurbanı kestik dönüş yolunda tekrar turboyu devreden çıkardı ve 7/24 ü aradık baktılar turbo değiştirelim diyorlar fakat elektriksel bi sorun ise devam edebilir deniyor. Ne yapıcağımı bilmiyorum yani neredeyse Passat almadığımıza bizi pişman edicekler Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Eylül 2015 Paylaş 25 Eylül 2015 Arkadaşlar abilerim öncelikle iyi dilekler ve temenniler için çok teşekkür ederim bayramınızda mübarek olsun. Telefondan giriyorum arada düzenleme yapamadim eksik harf ve rakamlar olmuş özür diliyorum normalde bende dikkat ederim imla kurallarına.. Şuan emin olun araç hakkında hiç konuşasım yok. Aracı Mart ayında aldık ama uzun süredir Turbo arızası verip duruyor yani 0 araç iyice canımızı sıktı. Daha dün kurbanı kestik dönüş yolunda tekrar turboyu devreden çıkardı ve 7/24 ü aradık baktılar turbo değiştirelim diyorlar fakat elektriksel bi sorun ise devam edebilir deniyor. Ne yapıcağımı bilmiyorum yani neredeyse Passat almadığımıza bizi pişman edicekler Değiştirsinler turboyu. Elektriksel mi, değil mi görülür zaten. Yorum bağlantısı
Yaver Burak Miralay 25 Eylül 2015 Yazar Paylaş 25 Eylül 2015 Bayramdan sonra değişilecek.. Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 26 Eylül 2015 Paylaş 26 Eylül 2015 Öncelikle hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin çok güzel bir araç.. Canınızı sıkmayın sıfır araç her halükarda problemi çözmek zorundalar. Allah can sağlığı versin. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 27 Eylül 2015 Paylaş 27 Eylül 2015 Arkadaşlar abilerim öncelikle iyi dilekler ve temenniler için çok teşekkür ederim bayramınızda mübarek olsun. Telefondan giriyorum arada düzenleme yapamadim eksik harf ve rakamlar olmuş özür diliyorum normalde bende dikkat ederim imla kurallarına.. Şuan emin olun araç hakkında hiç konuşasım yok. Aracı Mart ayında aldık ama uzun süredir Turbo arızası verip duruyor yani 0 araç iyice canımızı sıktı. Daha dün kurbanı kestik dönüş yolunda tekrar turboyu devreden çıkardı ve 7/24 ü aradık baktılar turbo değiştirelim diyorlar fakat elektriksel bi sorun ise devam edebilir deniyor. Ne yapıcağımı bilmiyorum yani neredeyse Passat almadığımıza bizi pişman edicekler aracınız çok güzel ama böyle sorunlar çok can sıkıcı geçmiş olsun inşallah biran önce sorunu çözerler.. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 27 Eylül 2015 Paylaş 27 Eylül 2015 Olur böyle durumlar canınızı sıkmayın . Ford'un uzun süredir kullandığı bir motor olduğu için en kısa sürede sorun çözülür diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 MaşaAllah.Dehşet görünüyor.Yalnız İzmir mi daha güzel mondeo mu karar veremedimBurası İzmir değil,İzmit Ncity otoparkı yanlış şeyler gormuyorsam. Allah kaza bela göstermesin.Maşallah.. Deri koltuk (şöyle en janjanlisindan) bu sınıfta bu donanimda bir aracta olmayisi epey eksiklik olmuş.. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2015 Paylaş 30 Eylül 2015 Dış tasarımını en beğendiğim Mondeo serisidir.. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2015 Paylaş 30 Eylül 2015 Dış tasarımını en beğendiğim Mondeo serisidir.. Güle güle kullanın. +1453 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2015 Paylaş 8 Ekim 2015 Önden aston martin yandan jaguar maşallah fena ateş ediyor allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Yaver Burak Miralay 10 Ekim 2015 Yazar Paylaş 10 Ekim 2015 Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 10 Ekim 2015 Paylaş 10 Ekim 2015 Masallah mondiye bende kocaelinde okuyorum bu güzelliği goremedik:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts