Misafir 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Arkadaşlar aracımın üzerinde sony cd çalar var, usb desteği yok auxta ise ses kalitesi düşüyor. Aşağıdaki ürünü bugün almayı düşünüyorum. Bu üründen daha önce kullanan oldu mu ? Yorumlarınız ve aklınızda olan cihaz tavsiyelerini bekliyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-focus-connet-mondeo-navigasyon-dvd-tv-sd-usb-kamera-sok-194091948/detay Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 usb kullanırsınız ama radyo cd vs de sony e göre ses kalitesi iyi değildir Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Arkadaşlar aracımın üzerinde sony cd çalar var, usb desteği yok auxta ise ses kalitesi düşüyor. Aşağıdaki ürünü bugün almayı düşünüyorum. Bu üründen daha önce kullanan oldu mu ? Yorumlarınız ve aklınızda olan cihaz tavsiyelerini bekliyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-focus-connet-mondeo-navigasyon-dvd-tv-sd-usb-kamera-sok-194091948/detay Benim konumda mevcut, gayet memnunum, DJ kulağı yok ise farkı anlamazsın http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/242733-muğladan-focusresimler-1-8-9-ncu-sayfalarda/page-12 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Navix almanızı tavsiye ederim bunun markası bile belli değil bir şey belirtmemişler. Navixin yeri istanbul ümraniyede gerektiğinde kendiniz bile muhattap olabilirsiniz Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Benim konumda mevcut, gayet memnunum, DJ kulağı yok ise farkı anlamazsın http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/242733-muğladan-focusresimler-1-8-9-ncu-sayfalarda/page-12 İnceledim güzele benziyor. Kullanımı, dokunmatiği, hızı vs. nasıl ? Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Pioneerlar 800tl'ye satilirken bu cihazlarin fiyatlari hala cok yuksek. Benim evi icin linealardaki multimedya tam uyumlu olmasina ragmen 1100tl'lik fahis fiyat vermek yerine pioneer tek din aldim. 650tl'lik pioneer'in kalitesi cok daha ustun. Ekran icin asil islevi olan muzik kalitesinden vazgecmeyin. Ya da bulabiliyorsaniz mondeoda mk4'teki ayni sekle sahip pioneerlara bakin. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Pioneerlar 800tl'ye satilirken bu cihazlarin fiyatlari hala cok yuksek. Benim evi icin linealardaki multimedya tam uyumlu olmasina ragmen 1100tl'lik fahis fiyat vermek yerine pioneer tek din aldim. 650tl'lik pioneer'in kalitesi cok daha ustun. Ekran icin asil islevi olan muzik kalitesinden vazgecmeyin. Ya da bulabiliyorsaniz mondeoda mk4'teki ayni sekle sahip pioneerlara bakin. Saygilarimla. Oval Pioneer modeli var mı abi? Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 (düzenlendi) Oval Pioneer modeli var mı abi?Avic 9220bt galiba modeli. Bu mondeodaki hali. Bu da focus'a uyarlanmisi. 23 Eylül 2015 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Avic 9220bt galiba modeli. Bu mondeodaki hali. Bu da focus'a uyarlanmisi. Web'de araştırdım biraz, pioneer deyince akan sular durur. Şimdi bu cihaz benim bütçemi aşıyor, ikinci el için pusuya yatmak gerekecek. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 24 Eylül 2015 Paylaş 24 Eylül 2015 İnceledim güzele benziyor. Kullanımı, dokunmatiği, hızı vs. nasıl ? Fiyat-Performans olarak gayet memnunum.Tabi ki üst seviye cihazlardaki performansı beklememek lazım Pioneerlar 800tl'ye satilirken bu cihazlarin fiyatlari hala cok yuksek. Benim evi icin linealardaki multimedya tam uyumlu olmasina ragmen 1100tl'lik fahis fiyat vermek yerine pioneer tek din aldim. 650tl'lik pioneer'in kalitesi cok daha ustun. Ekran icin asil islevi olan muzik kalitesinden vazgecmeyin. Ya da bulabiliyorsaniz mondeoda mk4'teki ayni sekle sahip pioneerlara bakin. Saygilarimla. Malum site de en düşük fiyat 1400 tl. 800 tl ye nerede var ? http://www.sahibinden.com/oto-goruntu-sistemleri?query_text=Avic+9220 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2015 Paylaş 24 Eylül 2015 Fiyat-Performans olarak gayet memnunum.Tabi ki üst seviye cihazlardaki performansı beklememek lazım Malum site de en düşük fiyat 1400 tl. 800 tl ye nerede var ? http://www.sahibinden.com/oto-goruntu-sistemleri?query_text=Avic+9220 Pioneer'in genel fiyatlarindan bahsettim Serdar Bey. Alpine tek din orta seviye cihazlar 600-800tl iken, pioneer keza oyle iken cin menseli cihazlarin markali cihazlara gore dusuk ses kalitesine ragmen 1200tl olmasi benim dusunceme gore bu fiyatlarin abartili oldugu yonunde. 2 tane pioneer double din ekranli cihaz kullandim. Ses kaliteleri cok iyiydi. Ikincisini 900tl'ye almistim ilkini daha once 1000tl'ye. Su anda sony'nin double din var, mirror link ile telefon ekranini aynen ekranda gorebiliyorsunuz 1400tl civarinda. Yeni pioneer tek din 9650bt aldim 650tl. Bu cihazlarin oyle saniyorum ki sadece ses cipi, cin mali ana unitelerinin ekranlarindan daha pahalidir. Ancak araca ozel tasarimlari nedeniyle ve buyuk ekran meraki nedeniyle fiyatlari bu seviyede.AVIC serisi navigasyondan dolayi biraz yuksektir. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2015 Paylaş 24 Eylül 2015 Teyp çerçevesi rahatça bulunurmu piyasada? Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 24 Eylül 2015 Paylaş 24 Eylül 2015 Pioneer'in genel fiyatlarindan bahsettim Serdar Bey. Alpine tek din orta seviye cihazlar 600-800tl iken, pioneer keza oyle iken cin menseli cihazlarin markali cihazlara gore dusuk ses kalitesine ragmen 1200tl olmasi benim dusunceme gore bu fiyatlarin abartili oldugu yonunde. 2 tane pioneer double din ekranli cihaz kullandim. Ses kaliteleri cok iyiydi. Ikincisini 900tl'ye almistim ilkini daha once 1000tl'ye. Su anda sony'nin double din var, mirror link ile telefon ekranini aynen ekranda gorebiliyorsunuz 1400tl civarinda. Yeni pioneer tek din 9650bt aldim 650tl. Bu cihazlarin oyle saniyorum ki sadece ses cipi, cin mali ana unitelerinin ekranlarindan daha pahalidir. Ancak araca ozel tasarimlari nedeniyle ve buyuk ekran meraki nedeniyle fiyatlari bu seviyede. AVIC serisi navigasyondan dolayi biraz yuksektir. Saygilarimla. Evren bey öncelikle bayramınız kutlu olsun... Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, tamam ses kalitesi sony gibi değil ama çok çok da kötü değil. 600-700 tl bandında bu özelliklerde cihaz bulmak kaliteli markalarda mümkün değil ikinci el bile bulunmaz Navigasyon olsun (güncellemeyi kendin yapabiliyorsun),Bluetooth olsun gayet güzel. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül 2015 Paylaş 24 Eylül 2015 Teyp çerçevesi rahatça bulunurmu piyasada? oavladen double dın e. bulunuyor. monajıunda birazmaharet ister o kadar Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2015 Paylaş 24 Eylül 2015 oavladen double dın e. bulunuyor. monajıunda birazmaharet ister o kadar Abi işte o montaj olaylarında sakatlık çıkar diye oem istiyorum ama onunda iyisi çok para Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül 2015 Paylaş 24 Eylül 2015 sakatlık çıkmaz teyp yamuk durabilir düzeltilri .işçilik derken uzay mekiği kıvamında değil tabii Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2015 Paylaş 30 Eylül 2015 Aracımda bulunan sonyde amfi çıkışı muhtemelen yoktur, dönüştürücü ile amfi bağlamayı düşünüyorum. Multimedya yılbaşı sonrasına kaldı Benim bildiğim aracımın 4 kapısında sony hoparlör ve ön kapılarda twitler var. Arka pandizota bir takım mid, bir oval takım alıp amfiye bağlasam kapı kolonlarını çok bastırır mı sizce ? Alacağım ürünler orta halli pioneer olur muhtemelen. Kısacası sesi biraz açtığım zaman sadece pandizottaki sesi duymak istemiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Size tavsiye ettikten sonra haftasonu navix 5500 modelini aldim begendim Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Aracımda bulunan sonyde amfi çıkışı muhtemelen yoktur, dönüştürücü ile amfi bağlamayı düşünüyorum. Multimedya yılbaşı sonrasına kaldı Benim bildiğim aracımın 4 kapısında sony hoparlör ve ön kapılarda twitler var. Arka pandizota bir takım mid, bir oval takım alıp amfiye bağlasam kapı kolonlarını çok bastırır mı sizce ? Alacağım ürünler orta halli pioneer olur muhtemelen. Kısacası sesi biraz açtığım zaman sadece pandizottaki sesi duymak istemiyorum Pandizotu emniyet kemeri ile rahat kesemeyebilirsiniz.Ayrıca orjinalliği bozmaya değecek bir ses kalitesini garantilemeden yapmamak lazım. Dönüştürücü alın, arkaya bagaja anfili bir subwoofer koyun. Bence pandizota hoparlör takviyesinden daha güzel olur ses.Maliyeti de işçilikle 500-600TL civarı olur. Tek beğenmeme nedeniniz, ana ünitede sub ayrımı olmadığı için sub'a gereksiz frekanslarda gidip bas kalitesi biraz düşebilir ama kapılardan tizi, arkadan bas sesi alabilirsiniz. Ben bu işlemin biraz yarım yamalak bulduğum için ana üniteyi sub kontrollü bir modelle değiştiriyorum araçlarımda. Saygılarımla. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Pioneer'ın avic-f9220bt modelini yaklaşık 2 senedir kullanıyorum gayet memnunum . Ses kalitesi oldukça iyi , aracınızın orjinal kolanları sanki modifiye edilmiş gibi olacak. Ben bu üniteye ek olarak alpine aktif bass ekledim . 800-1000 tl arası çin malı ne olduğu belli olmayan ürünler yerine 1200-1500 tl arası 2.el pioneer almayı öneririm . Ben 1600 tl ye almıştım diye hatrlıyorum . http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/249618-mondeo-ile-forda-tekrar-d%C3%B6n%C3%BC%C5%9F-titanium-20-tdci/page-13 Yorum bağlantısı
Hami Erışık 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Size tavsiye ettikten sonra haftasonu navix 5500 modelini aldim begendim İnternet üzerindenmi,yoksa piyasadanmı aldınız,fiatı ,resim ve link alabilirmiyim.. Benim için ekran netligi önemli ,vede dokunmatik hassasiyeti bilgilendirirseniz..sevinirim..saygilar Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Pandizotu emniyet kemeri ile rahat kesemeyebilirsiniz.Ayrıca orjinalliği bozmaya değecek bir ses kalitesini garantilemeden yapmamak lazım. Dönüştürücü alın, arkaya bagaja anfili bir subwoofer koyun. Bence pandizota hoparlör takviyesinden daha güzel olur ses.Maliyeti de işçilikle 500-600TL civarı olur. Tek beğenmeme nedeniniz, ana ünitede sub ayrımı olmadığı için sub'a gereksiz frekanslarda gidip bas kalitesi biraz düşebilir ama kapılardan tizi, arkadan bas sesi alabilirsiniz. Ben bu işlemin biraz yarım yamalak bulduğum için ana üniteyi sub kontrollü bir modelle değiştiriyorum araçlarımda. Saygılarımla. Saygılarımla. Pandizot eski sahibi tarafından 16 cm hoparlör için kesilmiş ama hoparlör çok dandikti söktüm attım. Eğer ki bu sistemi yaparsam araca özel pandizot yaptırmayı düşünüyorum. Ama aklıma bir şey daha geldi, elimde 5 kanallı amfi var. Diyorum ki 4 kapıyı amfiye bağlayıp, arkaya da basit yollu subwoofer alsam yeterli olur galiba. Duruma göre kapılarada yeni hoparlör alabilirim. Sizce böyle nasıl olur ? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Pandizot eski sahibi tarafından 16 cm hoparlör için kesilmiş ama hoparlör çok dandikti söktüm attım. Eğer ki bu sistemi yaparsam araca özel pandizot yaptırmayı düşünüyorum. Ama aklıma bir şey daha geldi, elimde 5 kanallı amfi var. Diyorum ki 4 kapıyı amfiye bağlayıp, arkaya da basit yollu subwoofer alsam yeterli olur galiba. Duruma göre kapılarada yeni hoparlör alabilirim. Sizce böyle nasıl olur ?Daha iyi olur tabi ama kapilar muhtemelen anfiyi cekemeyeceginden kompenant gerekebilir. Ya da kapilari teypten besleyip anfiden mono cikis varsa suba baglanti vermek hem basit hem de daha ucuz bir cozum olur.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Daha iyi olur tabi ama kapilar muhtemelen anfiyi cekemeyeceginden kompenant gerekebilir. Ya da kapilari teypten besleyip anfiden mono cikis varsa suba baglanti vermek hem basit hem de daha ucuz bir cozum olur. Saygilarimla. Bildiğim kadarıyla focus kapılarında 5*7 oval hoparlör var, 2 takım hoparlörde alınabilir aslında. Orjinal hoparlörler sony değildir muhtemelen, öyle olsa amfiyi direkt kapılara bağlatabilirdim. Alakanız için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts