Serkan Ünsalan 22 Eylül 2015 Paylaş 22 Eylül 2015 Artik ov arac ihtiyacı var esimin ise gelip giderken kullanabilmesi icin.ov yana tercih yaptim.mk1 manuel focus kullaniyor ama dönüşlerde vites değiştirmede sorun yaşiyor bende ov alayim dedim.günde git gel 20 km mesafede kullanilicak.(şehir içi degil-4 defa işik geçecek ve cogu zaman dur kalk yapmayacak) Akrabada 2011 eylül ayinda sıfır aldigi cruze alma gibi bir dusuncem var arac gri hb 20bin km brc lpg li.kaza bela yok. Sizce böyle bir araç almak mantikli mi abilerim kardeşlerim yorumlarinizi bekliyorum. Olumlu yada olumsuz düşuncelerinizi yazmanizi istiyorum.yoksa 30 bin tl kadar ov ne alinabilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Eylül 2015 Paylaş 22 Eylül 2015 elektronik ve tesisat arızasıolarak aratın gagılda 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 elektronik ve tesisat arızasıolarak aratın gagılda +1 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Millet elinden cruze ları çıkartıp kurtulmaya çalışırken sizin almak istemeniz bence doğru değil. Başka araçlara yönelmekte fayda var. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Otomatiğinden memnun olan yok gibi. Chevrolet'in Türkiye'den çıkacak olması da negatif etken. Cruze konusunda genelde iki kutuba ayrlmış, tam memnun ya da hiç memnun olmayan kullanıcı grubu var. Ancak otomatik viteste memnuniyetsizlik had safhada. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Manuel leri zaten çok yakıp yürümüyor. Otomatikte Evrenin dediği gibi kaçış daha da fazla. Ben de tavsiye etmeyenlerdenim 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 23 Eylül 2015 Yazar Paylaş 23 Eylül 2015 Piyasadan cekilmesi beni zaten pek yanastirmiyordu kendisine ama bilindik olmasi internetteki sorunlarida okuyunca vazgectim bende. Hepinize cok tesekkur ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Cruze, hemde otomatik vites , kaç kaç kaç kaç Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Çoğu kişi sizin yaptığınız gibi yapıyor hanımların da araç kullanma ihtiyacı olduğunda pek çok erkek bekarken kullandıkları araçları evlenince kullanamıyorlar eşlerine göre araç alıyorlar doğal olarak sizinki de ona örnek. Cruze kadar uygun fiyatlı kore-japon grubundan otomatik bakabilrsiniz. Not. Komşumun hanımı 10 senedir 95 model tempra kullanıyor 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Al uygun fiyatlı 206 fln , otomatiklerinde de sıkıntı yok bildiğim kadarıyla.öğerenecekse eğer onda öğrensin Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Cruzelarda opel gibi elektronik özürlü araclar insanlar tesisat ateşleme arızalarından bıkmışlar. Honda jazz bence iyi bir seçim olur. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 23 Eylül 2015 Yazar Paylaş 23 Eylül 2015 Çoğu kişi sizin yaptığınız gibi yapıyor hanımların da araç kullanma ihtiyacı olduğunda pek çok erkek bekarken kullandıkları araçları evlenince kullanamıyorlar eşlerine göre araç alıyorlar doğal olarak sizinki de ona örnek. Cruze kadar uygun fiyatlı kore-japon grubundan otomatik bakabilrsiniz. Not. Komşumun hanımı 10 senedir 95 model tempra kullanıyor [emoji3] Aynen abi eşler girince araya iş degisiyor.manueli tam kullansa hic arac arayisina girmeyecegim ama istedigim gibi kullanamayor mecbur otomatik ihtiyac oluyor. Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Honda jazz bence iyi bir seçim olur.Katılıyorum. Bence ederinin üstünde fiyatlara satılıyor ama elden çıkarması kolay. Tüketim-performans olarak da benzinli atmosferikler içinde -hala- en verimli motorlardan. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Durmuşlu 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Al bir cruze, ol bir rezil. Tecrübeyle sabittir. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 23 Eylül 2015 Yazar Paylaş 23 Eylül 2015 Al bir cruze, ol bir rezil. Tecrübeyle sabittir.Kullandiniz mi daha once abiNeler yasadiniz? Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Tipi görünümü harika bir araç olup mekanik ve elektronik aksam olarak kronik sorunlarla dolu bir araçtır Ancak fiyatına böyle bir araç bulmak imkansıza yakındır ancak maceraperest birisi risk alıp 1.4 T Cruze alabilir [emoji3] Kullandiniz mi daha once abi Neler yasadiniz? Size Chevrolet forumu Cruze konusundan bazı başlıkların resimlerini atıyorum sorunlara örnek için:) Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Sadece "almayın" demem gerektiğini uygun buluyorum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Bir arkadaşımın cruze u kullandım. Araçta 4 kişi avm otopark rampasından 1. viteste zor çıktım. Araç benzinliydi. Ayrıca sollama yapmak bile cesaret işi. Vites küçültsen bile nafile. İnanın şu ana kadar kullandığım en hantal araç. Ayrıca bir o kadar da çok yakıyor. Yorum bağlantısı
Sevgin Yılmaz 25 Eylül 2015 Paylaş 25 Eylül 2015 Çok kısa bir ara satılan 1.4 turbo tam otomatik 140 beygir olanını kayınbiradere "0" aldık. Kepenkleri kapatırken elde kalan son araçtı ve müadillerine göre inanılmaz ucuzdu. Eski Laguna'sına takastada çok iyi para vermişlerdi. 2 yıldır kullanılıyor araç muazzam hoşuma gidiyor. Yakıt yönü kötü ama. Lpg'li olarak kullanılacaksa uyumlu olan modeli olabilir benzinli olarak devam edilecekse 140'lık olanı olmalı kesinlikle. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 25 Eylül 2015 Yazar Paylaş 25 Eylül 2015 Bu kadar kotu yorum okumamistim aracla ilgili vazgecirdiniz beni[emoji2] Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 25 Eylül 2015 Paylaş 25 Eylül 2015 1.6 mjet otomatik bravo alinabilir. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 25 Eylül 2015 Yazar Paylaş 25 Eylül 2015 1.6 mjet otomatik bravo alinabilir.Aklimdan gecmiyor degil ama okadar yuksek cikamam fiyat olarak Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 25 Eylül 2015 Paylaş 25 Eylül 2015 Çıkacak birşey yok ki. Arkadaş 30 bine aldı 2 hafta önce 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts