İçeriğe Yönlendir

2011 Hb Ov Cruze Nasildir Alinir Mi?

Serkan Ünsalan

Recommended Posts

Serkan Ünsalan

Artik ov arac ihtiyacı var esimin ise gelip giderken kullanabilmesi icin.ov yana tercih yaptim.mk1 manuel focus kullaniyor ama dönüşlerde vites değiştirmede sorun yaşiyor bende ov alayim dedim.günde git gel 20 km mesafede kullanilicak.(şehir içi degil-4 defa işik geçecek ve cogu zaman dur kalk yapmayacak)

Akrabada 2011 eylül ayinda sıfır aldigi cruze alma gibi bir dusuncem var arac gri hb 20bin km brc lpg li.kaza bela yok.

Sizce böyle bir araç almak mantikli mi abilerim kardeşlerim yorumlarinizi bekliyorum.

Olumlu yada olumsuz düşuncelerinizi yazmanizi istiyorum.yoksa 30 bin tl kadar ov ne alinabilir.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Millet elinden cruze ları çıkartıp kurtulmaya çalışırken sizin almak istemeniz bence doğru değil. Başka araçlara yönelmekte fayda var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Otomatiğinden memnun olan yok gibi. Chevrolet'in Türkiye'den çıkacak olması da negatif etken. Cruze konusunda genelde iki kutuba ayrlmış, tam memnun ya da hiç memnun olmayan kullanıcı grubu var. Ancak otomatik viteste memnuniyetsizlik had safhada.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Manuel leri zaten çok yakıp yürümüyor. Otomatikte Evrenin dediği gibi kaçış daha da fazla. Ben de tavsiye etmeyenlerdenim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Piyasadan cekilmesi beni zaten pek yanastirmiyordu kendisine ama bilindik olmasi internetteki sorunlarida okuyunca vazgectim bende.

Hepinize cok tesekkur ederim.

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

Çoğu kişi sizin yaptığınız gibi yapıyor hanımların da araç kullanma ihtiyacı olduğunda pek çok erkek bekarken kullandıkları araçları evlenince kullanamıyorlar eşlerine göre araç alıyorlar doğal olarak sizinki de ona örnek. 

Cruze kadar uygun fiyatlı kore-japon grubundan otomatik bakabilrsiniz.

Not. Komşumun hanımı 10 senedir 95 model tempra kullanıyor :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Al uygun fiyatlı 206 fln , otomatiklerinde de sıkıntı yok bildiğim kadarıyla.öğerenecekse eğer onda öğrensin ;)

Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu

Cruzelarda opel gibi elektronik özürlü araclar insanlar tesisat ateşleme arızalarından bıkmışlar.

Honda jazz bence iyi bir seçim olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Çoğu kişi sizin yaptığınız gibi yapıyor hanımların da araç kullanma ihtiyacı olduğunda pek çok erkek bekarken kullandıkları araçları evlenince kullanamıyorlar eşlerine göre araç alıyorlar doğal olarak sizinki de ona örnek.

Cruze kadar uygun fiyatlı kore-japon grubundan otomatik bakabilrsiniz.

Not. Komşumun hanımı 10 senedir 95 model tempra kullanıyor [emoji3]

Aynen abi eşler girince araya iş degisiyor.manueli tam kullansa hic arac arayisina girmeyecegim ama istedigim gibi kullanamayor mecbur otomatik ihtiyac oluyor.
Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ

Honda jazz bence iyi bir seçim olur.

Katılıyorum. Bence ederinin üstünde fiyatlara satılıyor ama elden çıkarması kolay. Tüketim-performans olarak da benzinli atmosferikler içinde -hala- en verimli motorlardan.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Al bir cruze, ol bir rezil. Tecrübeyle sabittir.

Kullandiniz mi daha once abi

Neler yasadiniz?

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Tipi görünümü harika bir araç olup mekanik ve elektronik aksam olarak kronik sorunlarla dolu bir araçtır

Ancak fiyatına böyle bir araç bulmak imkansıza yakındır ancak maceraperest birisi risk alıp 1.4 T Cruze alabilir [emoji3]

Kullandiniz mi daha once abi

Neler yasadiniz?

Size Chevrolet forumu Cruze konusundan bazı başlıkların resimlerini atıyorum sorunlara örnek için:)

6115c29bf5375043b3dd8923f3077c68.jpg

09a2a0c8b47dfd12fd1c01dd1f59cf46.jpg

b381236bd9fb360780ecdb6893774631.jpg

61812f3045b19688301554870f57aa69.jpg

1be5ae81fab987bf1f1c0a7055f42561.jpg

Yorum bağlantısı

Bir arkadaşımın cruze u kullandım. Araçta 4 kişi avm otopark rampasından 1. viteste zor çıktım. Araç benzinliydi.

Ayrıca sollama yapmak bile cesaret işi. Vites küçültsen bile nafile.

İnanın şu ana kadar kullandığım en hantal araç. Ayrıca bir o kadar da çok yakıyor.

Yorum bağlantısı
Sevgin Yılmaz

Çok kısa bir ara satılan 1.4 turbo tam otomatik 140 beygir olanını kayınbiradere "0" aldık. Kepenkleri kapatırken elde kalan son araçtı ve müadillerine göre inanılmaz ucuzdu. Eski Laguna'sına takastada çok iyi para vermişlerdi. 2 yıldır kullanılıyor araç muazzam hoşuma gidiyor. Yakıt yönü kötü ama. Lpg'li olarak kullanılacaksa uyumlu olan modeli olabilir benzinli olarak devam edilecekse 140'lık olanı olmalı kesinlikle.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

1.6 mjet otomatik bravo alinabilir.

Aklimdan gecmiyor degil ama okadar yuksek cikamam fiyat olarak
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Çıkacak birşey yok ki. Arkadaş 30 bine aldı 2 hafta önce :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...